←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Sick-Extreme-Kyo © vs. Makiwaro & The Lett

nuotrauka Soul Stealer 2010-12-25

Arenoje keliom sekundėm užgęsta šviesa. Staiga pasigirsta pirmieji dainos akordai ir užsidega visoj arenoj trumpa labai akinama šviesa. Kai ji užgęsta, pasirodo Makiwaro. Visiškai bejausmiu veidu, lėtai žengia į ringą. Atėjas į ringą, užlipa ant antros ringo virvės ir lėtai apsidairo aplink areną. Nulipa ir ištiesia ringo announcer'ei ranką prašydamas mikrofono. Paima į rankas mikrofoną ir atsistoja į ringo vidurį. Lėtai apžvelgia arenoje sėdinčius žiūrovus. Girdisi "You Suck" chant'ai.

-Konnichiwa! Su Šventom kalėdom, nuokrušos! (salėje girdisi garsus boo'inimas) Liko šiek tiek daugiau nei savaitė iki New Years Gift PPV. PPV... Per kurį aš ir Elgarz Baunzems iškilsime... iškovosime Tag Team titulus (salė skanduoja "The Lett, The Lett, The Lett..."). Didžiausia mano svajonė... Gauti Tag Team titulus, kaip kalėdinę dovaną. Sausio antra, bus ta diena, kai aš pagaliau iškilsiu. Būsiu čempionas. Gerai... Mes su Elgars susitikome per Final Frontier PPV. Mes kovėmės. Kovos rezultatas - lygiosios. Bet lygiosios, tai dar nereiškia, kad mes esame lygūs (salė skanduoja "The Lett" vardą). Gerai... Aš čia atėjau ne aiškintis santykių su Latviu... Aš čia atėjau pasakyti, kad liko labai nedaug iki to, kai aš būsiu karunuotas kaip čempionas. Kai mes su Latviu laimėsim matchą per New Years Gift, mes būsime nesustabdomi. Šluosime visus iš eilės... Nesvarbu ar mes su Elgarz draugai, ar priešai. Šiai kovai, mes privalome susivienyti. Ir tą mes padarysime. Būsime geriausia komanda. Taigi SEK - pasiruoškite mūsų artėjančiam match'ui. Liko labai nebedaug laiko, kai jūs būsite nukarunuoti. O Makiwaro ir Elgarz iškils. Jauni talentai... Tituluoti talentai... Štai ko reikia Fusion'ui. Visiem Fusion gerbėjam jau nusibodo tokie atgyvenos kaip jūs... Sick Extreme Kyo... Šis pavadinimas skamba kaip atgyvena (keista, bet salė sutinka su Makiwaro). Prašau, pakentėkite visi... Nuo Sausio antros jūs visi nebematysite tų senų, bjaurių, igrysusių veidų. Jūs matysite naujus čempionus. MUS. Makiwaro ir Elgarz Baunzems!!!
Sayonara!
Mako numeta mikrofoną ir išeina iš ringo skambant Megadeth'ams ir žiūrovų ovacijoms.
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-12-25, 12:25
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2010-12-29

5..........4........3..........2........1.......Satisfaction! Ties šiuo žodžiu sproginėjo pyro ir pasirodo Sick Extreme Kyo, jie sudaužinėja su fanais rankomis ir yra nešini Dynamic Duo titulais, jie abu įlekia į ringa užsikabina diržus už liemes, o patys parodo rankas ant kurių ištaituruoti įvairiausi simboliai. Sick Extreme kalba:

-Sveika, publika! *Cheers* Jūsų palaikymas mums daug ką reiškia, ačių už palaikyma, bet iš dalies jugi mes jums atsidėkojome, per Final Frontier Yakuza nelaimėjo nėi vienos kovos, nėi vienos, nelaimės nei likusių, o mes už pergalę gavome ko taip seniai norėjome, ne, ne šitie titulai irgi svarbūs ,bet čia tik blizgis palyginus prieš tai ką mes gavome, ogi šansa pamatyti TNAC ir Yakuza pralaiminčius ir jus patenkintus. Žiūrovai stebėdami internetu ir arenoje pamatė Yakuza kluptelėjima ir mes dar karta parodėme ,kad svarbiausia tai ne kažkoks pasiruošimas(nors jo reikia), o meilė ir atsidavimas wrestlingui.
Kyo tęsia:

-Tiesa pripažinsime mes mylime ir šiuos dirželius ant mūsų pečių ,o juos jau teks ginti, užkart po naujųjų, nežinau gal čia tas japaškė kovas sudarinėja? Po naujųjų?! Po naujųjų!!? Na jei norėjai atkeršyt, tau pavyko. Kausimės prieš The Lett ir Makiwaro, prieš priešus tapusius draugais, jūs labai panašūs į mus ,mes irgi ilgai dvėjojome kol nusprendėme padaryti teisingiausia žingsnį, susivienyti, bet žinai kodėl mes pranašesni, nes ir čia sukovojus viso labo kelias kovas išlenda jūsų pasipūtimo šešėliai kurie neleis jums kovoti taip kaip reikia, žinau dar kuo? Jūs ir mes abi komandos susivienijome po pykčiu ,bet mes esame sukovoje gal 30 kovų, po velniais mes ,net tarp savęs kovėmes kokis 5 kartus, jau nekalbu apie pasistumdymus per vakarėlius! Taip, taip sakai pasenę veidai, bet atsimink žmogau tas pasenęs veidas kuris bėje nėra toks pasenęs turi daugiau patirties už jus abu sudėjus, o jei dar pridėsim Sick Extreme...
Sick Extreme atima mikrofona
-Na Kyo čia puikiai pakalbėjo ,o aš tiktai pridursiu, mus gali vadinti idiotais, girtuokliais, narkomanais ,net beždžionėmis iš zologijos sodo, nors zulusas taip mus pavadinęs gerai ir gavo per Final Frontier, bet jei kas pavadins šį mums brangų vardą S-K-E - Atgyvena gero nelauk, pastaruoju metus aš esu labai geras vyrukas ir gerbiu ,net Yakuza narius ,bet tai nereiškia ,kad man nekils ranka sudaužyti jus taip ,kad iš jūsų veidų pasipiltų kraujas. *Sick Extreme ilgai pagalvoja*

-Jūs taip pat padarėte vieną didžiulę klaida, Yakuza buvo blogi todėl be sažinės graužaties mes juos ir nugalėjome, o jūs išsityčiojote iš mums taip svarbaus triejų raidžių ir žodžių junginio, tad nematau reikalo gailėtis ir jūsų *Sick Extreme šypteli*
Kyo perima estafete

-Esmė ta ,kad tikimės, kad parodysite puikia kova ,bet ir matome ,kad jūs krypstate ten kur buvome ir mes, kur dabar yra TNAC į pasiputima kuris nuveda į tokias pergales dėl titulu kaip ,kad sieksite sausio 2, gal kelis kartus per kelis metus, ir aš nesakau ,kad mums tai nepatinka, juolab, kuo daugiau tokių pasipūteliu, tuo mes lengviau tuos titulus ir išsaugosime, na ,o dabar jums leidus, reikia ruoštis naujam vakarėliui. Sėkmės Sausio 2d. jums jos prireiks...

Sick Extreme Kyo fanams plojant palieką areną.
Cituoti

nuotrauka emouTion 2011-01-01

Nuskambėjus smuikui ant rampos pasirodo The Lett, ir pėdina link ringo, priėjąs prie ringo prideda kumštį prie širdies kelioms sekundėms ir įčiuožia į ringą.

- Sveikas pasauli! Ką gi 2011 ar ne? Linksma? Džiaugiatės? O kam? Kas čia tokio svarbaus 2011.. Tai gi tik metai pasikeitė daugiau nieko. TAČIAU. Pasikeis ir Tag Team championai! Taip. Jūs matysite ne SKE su diržais, o mus Lett ir Makiwaro.

Na dabar apie artėjantį mačą. New Year Gift PPV. Viskas man čia patinka, ir pavadinimas, ir mačai visame PPV tačiau man nepatinka data. Iš kart po naujų. Tai reiškia, kad mums negalima truputį atšvęsti? Aš juokauju kadangi mums dar nėra ko švęsti, Bet Sausio 2 d. BUS! Mes švęsime jau nebe naujuosius, o titulų laimėjimą. Taip, tai tikrai įvyks. S.K.E. - aš jum pažadu, po mūsų match'o jūs būsite išvežti į ligoninę. Jus kruvinus išneš iš salės ant neštuvų. Jūs būsite palaužti. Mes su Mako pasirūpinsime tuo, kad jūsų Fusion'e daugiau nė kvapo nebūtų. Fusion'ui nereikia kažkokių nusususių senių, kurie visiem tik juoką kelia. Jūs tik pasižiūrėkit į save. Ką jūs padarėte tokio, kad turėtumėte teisę laikyti šiuos diržus sau ant pečių ? O gi nieko! Jūs nesate verti šių diržų. Jūs nesate verti būti čempionais. Ir męs tai įrodysime.

Šiaip aš vyresnius žmones, patyrusius ir panašiai gerbiu. Bet tik ne jus. Jūs garsėjat kaip narkomanai ir alkoholikai. Nėra už ką jus gerbti. Pasaulyje pilna tokių ir patikėkit jie toli nenueina. Tai tą mes ir norim jums vyrukai įrodyti. Mes jus įveiksim ir tada pažiūrėsim kas bus "pasipūtėliai". Taigi dar vienas dalykas. TRYS PRIEŽASTYS KODĖL The Lett ir Makiwaro TAPS DYNAMIC DUO ČEMPIONAIS:
  • Jie yra seni ir net nesupras kas darosi kai mes panaudosime savo greitį.
  • Jiems jau senai laikas pasitraukti.
  • Atėjo laikas permainoms, juk vis dėl to 2011.
Štai ir viskas ką aš norėjau pasakyti. Viso!

The Lett skambant jo teminei muzikai ramiai, susikaupęs palieka areną. Tiesa šį kartą žiūrovų palaikymo susilaukė mažiau nei seniau.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2011-01-01

Šiaip jau kalbų deadline pasibaigęs ir kova jūsų jau parašyta :?
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2011-01-01, 21:27
Cituoti

nuotrauka emouTion 2011-01-01

Tai iki kada buvo galima rasyt? :?
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2011-01-01

Rodyti pranešimąemouTion, 2011-01-01, 21:41, pasakė:

Tai iki kada buvo galima rasyt? :?

Skaitom taisykles:

7. Kalbas rašyti galima iki tol, kol lieka 3 dienos iki šou, pvz. šou vyksta sekmadienį, tai kalbą galima rašyti iki ketvirtadienio 21.00, jeigu yra kalbų skaičiaus skirtumas, kitam wrestler'iui galima atsakyti iki 24.00.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2011-01-01, 21:56
Cituoti