Survivor Series 2005
Lix
2005-10-16

RAW vs. SMACKDOWN!
ELIMINATION MATCH

WINNER: SMACKDOWN!
RATING: **3/4
ERIC BISCHOFF vs. THEODOR LONG
RAW GM vs. SMACKDOWN! GM

WINNER: THEODOR LONG
RATING: DUD
JOHN CENA © vs. KURT ANGLE
WWE CHAMPIONSHIP

WINNER: JOHN CENA
RATING: *1/2
RIC FLAIR © vs. TRIPLE H
LAST MAN STANDING

WINNER: TRIPLE H
RATING: ***
TRISH STRATUS © vs. MELINA
WOMEN'S CHAMPIONSHIP

WINNER: TRISH STRATUS
RATING: *
CHRIS BENOIT vs. BOOKER T
UNITED STATES CHAMPIONSHIP

WINNER: BOOKER T
RATING: **1/2
- Ivertinimai pagal J.D. Dunn
Moder msg: edited by `MalioK`
`MalioK`
2005-10-16
Na o spejimai kolkas tokie:
- BATISTA © vs. EDDIE GUERRERO
- JOHN CENA © vs. KURT ANGLE
- TEAM RAW vs. TEAM SMACKDOWN!
(SHAWN MICHAELS, BIG SHOW, CARLITO, CHRIS MASTERS, SHELTON BENJAMIN) vs. (JBL, REY MYSTERIO, KEN KENNEDY, CHRIS BENOIT, CHRISTIAN)
- ERIC BISCHOFF vs. THEADOR LONG
- BOB ORTON vs. RODDY PIPER
- CADE & MURDOCH © vs. VAL VENIS & VISCERA
Beef
2005-10-16
WinstoN
2005-10-16
Beef pasakė:
turbut bus battle Royal... kaip ir per WM
Fortaz
2005-10-16
dogmas pasakė:
Fortaz
2005-10-16
Winston pasakė:
Beef pasakė:
turbut bus battle Royal... kaip ir per WM
90% kad bus tipinis survivour series matchas:) Kai eliminuojama po viena zhmogu ish prieshu komandos tradiciniais budajs (pin fall, submission, DQ ir atrodo net countout), kol liekas vienas - Surviveris:) Chia gi be to matcho net PPV pavadinimas prasmes netektu:)))
Bam
2005-10-16
Lix pasakė:
Tikrai taip nemanau, JBL jau net nėra No.1 Contender for WHC title (ačiū Dievu) smuks dabar jis
Bam
2005-10-16
putupas pasakė:
Aš laukiu kol randis bus užkastas, nes jei to nebus tai visiškai nežiūrėsiu SD :evil:
Fortaz
2005-10-16
Bam pasakė:
Lix pasakė:
Tikrai taip nemanau, JBL jau net nėra No.1 Contender for WHC title (ačiū Dievu) smuks dabar jis :)
TruBaller
2005-10-16
Bad Blood 2004:
Chris Benoit & Edge vs La Resistance (Tag Team Titles)
Chris Benoit vs Kane (World title)
Fortaz
2005-10-16
TruBaller pasakė:
Bad Blood 2004:
Chris Benoit & Edge vs La Resistance (Tag Team Titles)
Chris Benoit vs Kane (World title)
1 vs 1. ir padorus kad matchaj butu. na gal ir yra, bet esme kad Survivory tikriausiai to nebus:)
Lix
2005-10-16
Bam pasakė:
putupas pasakė:
Aš laukiu kol randis bus užkastas, nes jei to nebus tai visiškai nežiūrėsiu SD :evil:
Tikrai labai abejoju ar Ortonas bus uzkastas. Man atrodo Takeris bus palaidotas... ir ilgam laikui.
Fortaz
2005-10-16
Lix pasakė:
Bam pasakė:
putupas pasakė:
Tikrai labai abejoju ar Ortonas bus uzkastas. Man atrodo Takeris bus palaidotas... ir ilgam laikui.
Bam
2005-10-16
Fortaz pasakė:
Lix pasakė:
Bam pasakė:
putupas pasakė:
Nu jo, pamiršau šitą senarijų, bet galėtų grižęs padaryt HIAC gerą su ortonu, ar bent jau kažkaip laimėt feudą, nors aišku tai maža tikimybė, nes šitas feudas ir buvo išaukštint ortoną
Guest_putupas_*
2005-10-16
Bam pasakė:
Fortaz pasakė:
Lix pasakė:
Bam pasakė:
putupas pasakė:
Nu jo, pamiršau šitą senarijų, bet galėtų grižęs padaryt HIAC gerą su ortonu, ar bent jau kažkaip laimėt feudą, nors aišku tai maža tikimybė, nes šitas feudas ir buvo išaukštint ortoną
Na man tas ortonas nepatinka ir nepatiks...legend killer...yeah right
Fantazy
2005-10-16
Fortaz
2005-10-17
Bam pasakė:
Fortaz pasakė:
Lix pasakė:
Bam pasakė:
putupas pasakė:
Nu jo, pamiršau šitą senarijų, bet galėtų grižęs padaryt HIAC gerą su ortonu, ar bent jau kažkaip laimėt feudą, nors aišku tai maža tikimybė, nes šitas feudas ir buvo išaukštint ortoną :?
zhinant kokia itaka Underis turi writing team'uj, dar chia klausimas ar feuda lajmes Orton. Prisimink Cena... Underis turbut pagal savo asmenines simpatijas nusprendzhia ar nori putint over kazhkoi zhmogu ar ne - Cenaj nepadejo, o Lesnariuj padejo...
Tajgi sakychiau 50/50%, jej nezhinotume kad Buried Alive matchas. Zhinant taj, pasidaro 20/80.
dogmas
2005-11-05
Teddy Lond (sd GM) vs Eric Bishoff (raw GM)

SmackDown! vs. Raw
Tipiskas SS matchas dar nera zinomi visi 10 kovotoju del to ner foto
`MalioK`
2005-11-05
dogmas pasakė:

SmackDown! vs. Raw
Tipiskas SS matchas dar nera zinomi visi 10 kovotoju del to ner foto
Fortaz
2005-11-05
`MalioK` pasakė:
dogmas pasakė:

SmackDown! vs. Raw
Tipiskas SS matchas dar nera zinomi visi 10 kovotoju del to ner foto :)
dogmas
2005-11-05
O del Eric vs Lond tai man vienodai kas laimes paprasciausiai as neisivaizduoju Teddzio nusantis