←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

David Hartnett vs Oblivion

nuotrauka Duncan 2011-02-02

Uzgroja Metallica-Enter Sandman ir i arena pro dumu kamuolius ieina David Hartnett.Ziurovai ji pasitinka ovacijomis.Ilipes i ringa ir sulaukes kol ziurovai nustos ploti “The Winner” pradeda kalbeti:

-Visada gerbiau ir megau talentingus zmones,kurie ne tik sugeba realizuoti savo talenta,bet ir pasiekti daugiau nei visi tikejosi is taves.The New Age Conquerors-kaip tokia talentinga wrestleriu pora sugebejo pavirsti i visiskai neprogresuojancia ir nuo kazkokio japono priklausancia komanda?Be abejo pinigai ir noras buti demesio centre daro savo.Tiesiog noriu priminti,kad nuo to laiko kai esate Yakuzoje,judvieju siknos yra spardomos beveik per kiekviena FUSION rengini.Visu pirma Sick Extreme ir Kyo jus pazemina ir pasiima tag-team titulus kurie jum beveik buvo palikti ant padeklo.Veliau jus kartu su savo kolegomis esate sunaikinami FUSION zvaigzdziu,o Jason Clue pratestuoja savo galvos kietuma sampano buteliu.Ir netgi ne viena karta.Jusu sukurta grupuote su ponu Tadashi vadovavimu turejo duominuoti visoje lygoje,pasiimti visus titulus ir priversti visus drebeti is baimes.O kaip viskas susikloste?Pirmiausia judu nesugebejot laimeti tag-team titulu,o veliau ir jusu vadinamas “lyderis” kuris kazkodel vis dar ir ringa lipa uzsidejes idiotiska kostiuma nepaisant to,kad jam jau 24 metai nelaimejo World Domination titulo.Deja si katastrofa jum dar nesibaige,nes netrukus jums is panoses dings dar viena titulas.Vasario 19d. per Pain For Pride as laimesiu Fusion Iron-Man cempiono titula ir visiskai nesvarbu,kad ten bus ir Clue ir Hawkins-visus jus as nugaleti galeciau ir uzsimerkes.Hawkins’a esu iveikes dar NME laikes,Oblivion’ui imtyniu kursus pravesiu si sekmadieni,o Clue sutvarkysiu per Pain For Pride.Maniac eile ateis kiek veliau,bet tegu neabejoja,kad ateis ta diena kai nuimsiu nuo jo ta idiotiska kauke ir parodysiu jo spoguota veida visam pasauliui.Oblivion-si sestadieni tu pajusi ka reiskia pasijusti visa galva prastesniu ir bejegisku,nes i ringa ilipsi kartu su imtyniu karaliumi,su tikru nugaletoju,su atletiskiausiu ir stipriausia charakteri turinciu varzovu.Kad ir kiek talentingas tu butum,kad ir kiek daug potencialo tu beturetum vieno dalyko tu neturi visiskai-meiles ir atsidavimo siam sportui.Yakuza tave valdo ir tu darysi tik tai kas tau bus liepta ir kas naudinga ne tau,o tavo grupuotei.Tu esi tik seselis kuris visada smezuos FUSION’e,bet niekad neturesi galimybes parodyti savo tikro veido.Niekas taves neprisimins,ir niekas apie tave nekalbes nes tol kol tu priklausysi grupuotei,tol tu busi tik “vienas is ju”.Tu neturi asmenybes,neturi charakterio,nes visa tai yra nuslopinta tavo vado.Tik kol jus dar laikotes kartu jus galit kelti kazkokia gresme,bet tik kai ateis toks momentas,kai kazkurio vieno is jusu ego islys ir perlips per jus visus,tada visa jusu Yakuza sugrius ir pasieks pati dugna.O toks momentas tikrai ateis.Oblivion,Maniac,Clue ir Hawkins-jusu visu patiklumas ir lengviausio kelio pasirinkimas dabar atsisuko pries jus pacius.Pasirinkote lengviausia kelia noredami tapti cempionais,bet neturite nei vieno titulo.Gaunate vietas title match’uose be jokiu atranku bet laimeti nesugebate.Jusu laivas skesta,o gelbejimo valciu jus neturite.Gali tureti stipru uznugari,gali pasirinkti lengviausia kelia link cempiono titulo arba atsidures tinkamu laiku ir tinkamoje tapti titulo savininku,bet tai taves nepadarys tikru nugaletoju.Nugaletojas yra tas kuris dominuoja,kuris irodo savo pranasuma pries kita ir sugeba apginti savo varda kada tik prireikia.Oblivion-netrukus tu turesi galimybe pajusti ka reiskia buti iveiktam tikro nugaletojo.Isikalk sau i galva bei perduok savo kolegoms-yra tik vienas nugaletojas ir tai esu AS!Vasario 19d. as pasiimsiu savo titula,o kolkas tegu kiekvienas is jusu isistato akis sau i pakausi,nes tokie kaip jus yra sio verslo virusai kuriems plestis as neleisiu!
Kiekybe ne visada reiskia kokybe,todel tiesiog turekite omenyje,kad David Hartnett nera ir niekad netaps vienu is jusu!

Hartnett numeta mikrofona ir su didelemis ziurovu ovacijomis palieka arena.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-02-03

Skamba TESF - We The People. Visiškai be pasimaivymų pasirodo Oblivion ir įlipa į ringą:
- Šį kart palikime tiek Clue, tiek Hawkins, tiek Maniac nuošaly - dabar svarbiausi ne jie, o tik tu ir aš.

Citata

- Tu neturi asmenybės, neturi charakterio...
- ... Sako beveidis David Hartnett. Pasižiūrėk į veidrodį, vaiki... Yra juodos varnos ir yra baltos varnos. Žinai kuriomas aš priskirčiau tave? NEMATOMOMS! [fanai nušvilpia Oblivion'ą] Tu kalbi kaip laimėsi, tu kalbi, kaip sutriuškinsi mus, tu NETGI nori atvesti mus į doros kelią. Sveikintina - puiku! Em... Viena problema - mes renkamės, kokiu keliu mums eiti ir kokiu ne. Tu eik tuo, kuriuo nori, bet, ne, ačiū, mums tavo nuomonė nelabai įdomi. Aneikiek. Žinai tą posakį? Nuomonės kaip šyknaskylės, kiekvienas turi savąją. Mum užtenka savų.

Citata

- ... tu neturi visiškai - meiles ir atsidavimo šiam sportui.
- Dėl šito aš net pravirkau... Juokais. Tavo sakinyje pastebėjau dvi logines klaidas: pirma, tai nėra sportas, antra aš šitą biznį MYLIU! Kodėl tu manai, kad ne? Įrodyk. Aš niekada nesakiau, kad jo nemėgstu, aš niekada nesiskundžiau sąlygomis, aš netgi išvykau iš savo gimtinės Kanados į tolimąją Japoniją, kad galėčiau kovoti! O jei tau ir to maža, per susitikimą mače, tu pats pamatysi kaip aš jį myliu.

Oblivion apsižvalgo, fanai kiek aptilę.
- Tačiau net ir ne tai svarbiausia. Tu tikriausiai nė nepagalvojai, kad šanso į XScape kovą negavau AŠ. Taip, taip - Hawkins ją gavo už dyką, o aš ne. Paprasta, kai kam tenka sumokėti savo, kad kitas galėtų gauti progą. Esmė ta, kad aš gerbiu savo draugus - visus jakuzas. Mes kaip kamikadzės, galime pasiaukoti. Ir aš juos vadinu draugais, todėl man tikrai negaila paaukoti galimybę, kad maniškis būtų laimingas, nes kai laimingas jis - laimingi ir visi jakuzos - mes dirbame išvien. Jau kelintas mėnesis, kaip YAKZUA yra talžoma, daužoma, bet mes vis dar egzistuojame! Gerb. Hiroshima Tadashi guli ligoninėj, bet visi kiti, kaunasi ir kovoja už šios jaunos dinastijos vardą. Galbūt tuo ir atsakau į tavo abejones dėl mano atsidavimo stokos, tiksliau jos nebuvimo. Taip kad lauk staigmenų, nes kaip jau tikriausiai pastebėjai, mes esame neprognozuojami. [nusišypso] Ir pabaigai:

Citata

- ... tiesiog turėkite omenyje, kad David Hartnett nėra ir niekad netaps vienu iš jūsų!
- Niekas taves ir nekviečia. ^_^
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-02-03, 17:40
Cituoti

nuotrauka Beggaras 2011-02-03

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-02-03, 17:38, pasakė:

Tavo sakinyje pastebėjau dvi logines klaidas: pirma, tai nėra sportas.

Ne į temą
Fusion has come to terms to release Oblivion, because he broke kayfabe. Fusion wishes best luck in his future endeavors. ;)
Nepyk. Bet gal reikėtų kalbose laikytis kayfabe? ^_^
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-02-04

Rodyti pranešimąBeggaras, 2011-02-03, 19:48, pasakė:

Ne į temą
Fusion has come to terms to release Oblivion, because he broke kayfabe. Fusion wishes best luck in his future endeavors. ;)
Nepyk. Bet gal reikėtų kalbose laikytis kayfabe? ^_^

Ne į temą
Na, aš tikrai nesu girdėjęs, kad kas nors PW vadintų sportu, net event'ų/šou metu. Oblivion nesako, kad tai "surežisuota".

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-02-04, 15:43
Cituoti