←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

David "The Winner" Hartnett vs Mark Smile

nuotrauka Duncan 2011-06-16

Uzgroja Mettalica-Enter Sandman.Arenoje su FUSION Iron-Man cempiono titulu ant peties pasirodo David Hartnett.Neskubedamas jis eina link ringo,pakeliui paspaudzia rankas keliems fanams.Ilipes i ringa jis pasiima mikrofona ir pradeda kalbeti:

-Pagaliau as gavau,tai ko norejau.Per The Routes Of Honor as kovosiu del World Domination cempiono titulo.Jason Clue,Lord of Darkness ir Seskius Pyzdeskius bus mano varzovai ir as pasirenges juos visus nuosluoti nuo zemes.Bet iki to manes laukia dar vienas isbandymas.Tai dar vienas Iron-Man titulo gynimas pries Mark Smile.Kartu tai bus match’as ir del Hotspur’s Cup’o kuri as turejau laimeti jau anksciau.Dziaugiuosi,kad pries The Routes Of Honor as papildysiu savo titulu kolekcija dar vienu.Mark’ai-tu uzsitarnavai mano pagarba kai sugebejai irodyti,kad net ir neturint talento,sugebejimu ar kazkokiu ispudingu fiziniu duomenu,vien sunkiu darbu galima kazka pasiekti.Tu laimejei The Hotspur’s Cup’a ir issikovojai sansa kovoti su Seskiumi del World Domination cempiono titulo.Tu tikrai esi saunus vyrukas ir geras vyrukas ir man bus tikrai gaila kai per artejanti show as tave nugalesiu ir priversiu suprasti,kad viska ka galejai pasiekti FUSION’e tu jau pasiekei.Man gaila,kad man teks sudauzyti tavo viltis ir svajones,atimti tavo nora buti Iron-Man cempionu ir atimti tai ka tu vadini didziausiu savo karjeros laimejimu-The Hotspur’s Cup’a.Tu esi geras vyrukas,bet geriems vyrukams cia ne vieta ir turbot akivaizdu,kad as tikrai neesu geras vyrukas.Tu turi sirdi ir kiekviena karta izenges i si ringa ja jame palieki,taciau to kovojant su manimi neuzteks.Kalbekim atvirai-Mark’ai tu esi tik vidutinybe ir tu niekada nebusi tarp paciu ryskiausiu ir geriausiu zvaigzdziu.Kodel?Nes tu tiesiog esi eilinis,paprastas zmogelis su savo didele svajone,taciau neturintis talento ir sugebejimu.Kad ir kaip as nenoreciau to pripazinti,taciau ziuredamas i Lord of Darknes ar Seskiu Pyzdeskiu as matau varzova.As matau saves verta oponenta kuri vertinu rimtai ir kovai su juo as ruosciausi ypac rimtai.Lygiai pries savaite siame ringe stovejo vyrukas vardu Sick Extreme.Jis taip pat man zadejo,kad mane nugales ir atims is manes titula,taciau visi mate kas atsitiko.As nesunkiai ji iveikiau ir tiesiog parodziau koks yra skirtumas tarp paprasto wrestlerio ir wrestlerio su igudziais,talentu ir nugaletojo mentalitetu.Mark’ai-tavyje matau ta pati ka maciau ir pas Sick Extreme.Tiesiog istorija rodo,kad vienaip ar kitaip visada nugali geriausias,o geriausias esu as.Pro-wrestlingas tai ne tik kovos ringe ir rengiami eventai.Tai ne tik kalbos tarp wrestleriu ir susidurimai uzkulisiuose.Pro-wrestlingas tai yra kiekviena tavo treniruote,kiekviena tavo trauma,kiekviena tavo operacija,kiekviena tavo diena laukiant match’o,kiekvienas tavo sapnas ar kiekviena tavo mintis apie tavo varzova ar apie kuri nors titula.Viskas ka tu darai,kiekvienas tavo zingsnis ar ikvepimas bunant siame versle yra pro-wrestlingas.Pasitikejimas savimi ir uztikrintumas yra pro-wrestlingas.Deja kaskart izenges i si ringa Mark Smile akyse as nematau pasitikejimo savimi.I ringa tu izengi netvirtai,tavo akys isduoda tavo neryztinguma ir tavo pasimetes zvilgsnis pasako daugiau nei reikia.Tu esi tikras saunuolis,nes sugebejai issikovoti savo vieta po saule,taciau megejas niekada neiveiks profesionalo.Taip Mark’ai,tu esi tik megejas.Nuo tos akimirkos kai tu zengi i ringa is persirengimo kambario ir grizti atgal tu savyje nesioji abejones,klausimus,mintis ar verta tau tai daryti.Cia negali buti jokiu abejoniu.Jei zengdamas i si ringa tu ruosiesi abejoti savimi tu darai milziniska klaida.Ir kai viena diena su savo abejonemis atsiduri pries mane-tai tavo lemtingas taskas,kai tu pradesi suprasti,kad tu niekada nebusi tokiu geru,kokiu norejai buti,niekada nekovosi taip gerai kaip svajojai ir niekada nepasieksi to,apie ka svajojai.Mano Iron-Man cempiono titulas reiskia pagarba,atsidavima,talenta,tvirtuma ir cempioniska charakteri.Sis titulas mano deka tapo prestiziniu near menkavertis zaisliukas kaip tarkim FUSION Dynamic Duo cempionu titulai,kuriuos laiko kazkokie 2 i narkomanus panasus vyrukai.As siam titului suteikiau verte ir as negaliu leisti,kad ta verte nukristu.As jau 4 menesius laikau si titula,2 kartus ji sekmingai apgyniau ir atiduoti jo neketinu nei dabar,nei kada nors veliau.Zmogus kuris kovos su manimi del sio titulo privalo uzsitarnauti sia galimybe ir Mark’ai as tave sveikinu-as manau tu ja uzsitarnavai,taciau faktai rodo,kad taves nelaukia nieko gero.Ar kas nors dar prisimena toki vyruka vardu Aarons Hawkins?Po tap-out’o pries mane kovoje del titulo jis tarsi prasmego skersai ir dingo su visomis savo viltimis ir nuoskaudomis.Sick Extreme?Dar pries savaite jis kalbejo apie visu pamirsta Kyo,o po pralaimejimo man patss sugrizo pas savo drauguzi ir tapo tokiu pat uzmirstuoju kaip ir jis ir netrukus atrodo megins daryti kazka panasaus i slovinga ju tag team’o sugrizima.Tave Mark’ai po pralaimejimo man matau kaip zmogu kuris praras dar ir savo Hotspur’s Cup’a ir bus nustumtas kazkur i trecia plana ir kai as per The Routes Of Honor kovosiu del World Domination titulo tu kovosi su tokiais pasauliuo pamirstais “kariais” kaip Maniac,Hawkins ar Oblivion.

Hartnett numeta mikrofona ir skambant jo muzikai palieka arena.
Cituoti

nuotrauka Beggaras 2011-06-16

Ant rampos pasipila dūmai, užgroja Ace of Base - Life is a Flower ir pradeda blykčioti žali lazeriai. Pasirodo Smiley (rankose laikydamas The Hotspur’s Cup taurę), sustoja vidury rampos ir keliom sekundėm pasižiūri į taurę. Eidamas link ringo sumuša rankom su fanais. Tiesa, šypsenos jo veide šį kartrą nematyti. Įlipa į ringą, nueina į jo vidurį ir iškelia taurę į viršų. Paima mikrofoną ir pradeda:

-Aaron Hawkins (išgirdę jo vardą salė pradeda boointi). -Toks šio čiuvio vardas. Tikriausiai jūs jau matėt Fame Infection PPV ir žinot, kodėl aš miniu šį vardą. Teisingai! Jis dėl kažkokių nepaaiškinamų priežasčių įsikišo į mano mačą su Šeškium Pyzdeškium. Pergalė buvo jau ranka pasiekiama… Bet, bet bet… Aš čia neatėjau teisintis, kad pralaimėjau dėl to ar ano, neatėjau kam nors versti kaltės ir ieškotis pasiteisinimų. Aš tik noriu Aaron’o paklausti: kodėl? Ką aš tau padariau, kad tu man trugdai? Ir ooooo ne, net nemanyk, kad pamiršau, jog tu sutrugdei man laimėti ir seniau vykusį Xscape mačą dėl Iron-Man championship diržo. O dabar dėl World Domination championship? Kadangi stengiuosi nepasiduoti pykčiui ir būti geras žmogus, tą kartą tau atleidau. Bet matau, kad tu nepasikeitei. Vienas iš sąžiningo žmogaus bruožų yra skolų grąžinimas. Aš tau likau skolingas jau du kartus todėl iš mandagumo tau bus gražinta su kaupu.
-Bet dabar galiu užmiršti Hawkins’ą, kadangi jam nebus leista įsikišti į artėjantį mano mačą. Mačą dėl FUSION Iron Man championship’o! Ir taip pat dėl šios taurės (Smiley pasižiūri į ją). –Sakoma, kad žmonės yra skirstomi į laimėtojus ir pralaimėtojus. Šį kartą nebūsiu drovus ir pasakysiu, kad tiek aš tiek David’as priklausome laimėtojams. Mes daug ir sunkiai dirbome ir mūsų darbo vaisiai užderėjo todėl dabar laikome Iron man Championship diržą ar šią taurę. Bet neapsigaukite, brangieji žiūrovai, laimėtojas nebūtinai yra tas, kuris kažką turi. Kalba eina apie kai ką kitą. Laimėtojas yra tas, kuris nepasiduoda pagundoms ar sunkaus darbo baimei. Tu gali būti turtingas, bet dar nereiškia, kad esi laimėtojas jei tie pinigai vogti. Būti laimėtoju reiškia sugebėti pačiam atlikti darbą ir jį atlikti be niekeno pagalbos ar prasmunkant trumpiausiais keliais nes tai ir parodo ar tu iš tikrųjų sugebi tai padaryti. Toks yra tikrasis laimėtojas. Tokiu aš ir bandžiau būti visą savo sumautai trumpą karjerą ir ši taurė yra to įrodymas! Todėl neleisiu, kad šis mano sunkiai užaugintas vaisius (iškelia taurę) –būtų iš manes atimtas vien dėl to, kad kažkoks svetimšalis vardu Aaron Hawkins primėtė akmenų į mano daržą! Taip, David’ai, suprantu! Tas pats galioja ir tau. Tu lygiai taip pat pat nenori prarasti to ko užsidirbai. Tai kuris tada laimės jei abu vienodai sunkiai dirbo? Atsakymas: kuris labiau norės šių vaisių! Matai David’ai, vos tu tik laimėjai Iron Man championship diržą, tu jį staigiai pamiršai ir pradėjai kalbėti apie Wold Domination diržą. Toks jausmas, kad tu būtum užauginęs nedidelį, žalią, apgamuotą obuoliuką ir jį visai pamiršęs kai parduotuvės vitrinoje pamatei gražų, didelį, raudoną obuolį. Taip, tu dirbai sunkiai, bet tavo uždarbis tau buvo per prastas. Pripažink, Hartnett’ai! Tu jo nenori! Tu laukei to momento, kada galėsi pasiimti didelį ir sultingą raidoną obuolį, o savajį išmesti! Ir gali man sakyti kad taip nėra, bet viskas matosi iš šalies. Gali sakyti, kad mane pervažiuosi kaip sunkvežimis, gali sakyti, kad man tave reiks suluošinti ar net nužudyti norint laimėti, sakyk, kad aš neturiu talento, bet mes abu žinome, kad tai tik tušti žodžiai, skirti įbauginimui. Bet kuris tipas gali ateiti ir tą pasakyti. Pripažink Hartnett’ai – tu manai, kad tas diržas tau per prastas ir nori geresnio! O žmonės nesistengia dirbti dėl jų nepatenkinančio uždarbio.
-O šį sekmadienį, tu įsitikinsi kiek man mano uždarbis yra brangus ir svarbus. Tą dieną tu pamatysi kaip žmonės kovoja dėl to, kas iš tiesų jiems yra brangu. Ir galbūt suprasi, kad nesvarbu ką ir kiek turi – visą tai reik branginti!

Mark Smile padeda mikrofoną ant žemės ir palieka areną skambant jo teminei muzikai ir žiūrovų plojimams.
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2011-06-16, 20:21
Cituoti