Diskusijos apie muzika
Skorpio
2005-10-21
BLIAMBA DABA KLAUSIAU PANTEROS IR METALLICOS NEPANASUS JUMS JU BALSAI DAINOS MUZIKA
Guest_[kurt]_* 2005-10-21
Toks pat geras stilius, todel ir panasu :wink: 
Beje, gal kas klausot bardu muzikos?
Beje, gal kas klausot bardu muzikos?
Bam
2005-10-21
Pantera man nelabai patinka, kažkada klausiau per sunkus metalas buvo, bet dabar reiktų pabandyt, nes anksciau ir Slipknotai buvo per sunkūs
HARDCORE-AUGAS
2005-10-21
as tai isvis dabar disko 70 metu klausau
disko ira dalis mano wrestlingo gimico
ka jus manote apie disko stiliu??? tik nemaisykite 70-80 metu disko su dabartiniu. praktiskai disko mires. bet vistiek dar skamba keli garsus gabalai galvoje pvz. stay in the light
disko ira dalis mano wrestlingo gimico
ka jus manote apie disko stiliu??? tik nemaisykite 70-80 metu disko su dabartiniu. praktiskai disko mires. bet vistiek dar skamba keli garsus gabalai galvoje pvz. stay in the light
Grybz
2005-10-21
Tiesą sakant, nei tų laikų, nei šių laikų disko nesu klausius ;D
O ką apie tūc tūc tūc manot? ;DD
Čia tipo bus visokios technūškės, damenbeisai, namai ir industrial (na čia irgi savotiškas tūc tūc tūc).
Šiaip aš pati asmeniškai tai klausau tik industrial ir tai gryno nemėgstu tik industrial rock, metal ir folk (kitaip neo folk).
Iš žymesnių tai industrial yra Nine Inch Nails ir Manson'as (na man jo asmeniškai tik kelios dainos patinka ir kolkas jis yra komercinis industrial metal projektėlis), Rammstein dar gal.
O ką apie tūc tūc tūc manot? ;DD
Čia tipo bus visokios technūškės, damenbeisai, namai ir industrial (na čia irgi savotiškas tūc tūc tūc).
Šiaip aš pati asmeniškai tai klausau tik industrial ir tai gryno nemėgstu tik industrial rock, metal ir folk (kitaip neo folk).
Iš žymesnių tai industrial yra Nine Inch Nails ir Manson'as (na man jo asmeniškai tik kelios dainos patinka ir kolkas jis yra komercinis industrial metal projektėlis), Rammstein dar gal.
HARDCORE-AUGAS
2005-10-21
Saulašarė pasakė:
Tiesą sakant, nei tų laikų, nei šių laikų disko nesu klausius ;D
jei nori galiu uploadint viena rinktini albuma
zinai visai nieko
senu laiku disko buvo tirkasis o dabar disko vadinasi muzika kuri groja diskanuose ir visi purtosi pagal ta popsa
seniau,ka tu koks ritmas kokie rubai kokios sukuosenos , kokie batai
WinstoN
2005-10-21
hm, nu pats klausau rap'o, metalo, rocko (ivairiu sub-stiliu ir tingiu juos wardint
) bet daugiausia metalo ir rocko
o apie tuc tuc tuc, tai mano nuomone (no offence), kad tai tiesiog grynas forsu muzonas (nu ju dar ir rusiskas popsas
) kitaip sakant "uzsitiunini golfiuka, insimeti gera radijo skrynia ir snioksc muzonas i draskais puo gatwike"
o apie tuc tuc tuc, tai mano nuomone (no offence), kad tai tiesiog grynas forsu muzonas (nu ju dar ir rusiskas popsas
Bam
2005-10-21
Winston pasakė:
hm, nu pats klausau rap'o, metalo, rocko (ivairiu sub-stiliu ir tingiu juos wardint
) bet daugiausia metalo ir rocko
) kitaip sakant "uzsitiunini golfiuka, insimeti gera radijo skrynia ir snioksc muzonas i draskais puo gatwike" 
Dėl tuc tuc tuc sutinku su Winston, nes nepazystu normalaus žmogaus kuris klausytų techniuškę ar kitą panašū dalyką.
Grybz
2005-10-21
Hmz. Tai technūškę ;>
tai čia tikrai šūdc, bet man pvz industrial rock/metal žiauriai vež. ;]
tai čia tikrai šūdc, bet man pvz industrial rock/metal žiauriai vež. ;]
HARDCORE-AUGAS
2005-10-21
Saulasare paziurek sita saita gal suzinosi kazka apie disko
http://www.70disco.com
jei truksta informacijos parasyk duosiu geresniu linku
http://www.70disco.com
jei truksta informacijos parasyk duosiu geresniu linku
Skorpio
2005-10-22
texnuske mane tai nuo jos krato , forsu muzika pfiau nzn kaip kitiem patinka
o blet ta crazy frog tai wopsce
o blet ta crazy frog tai wopsce
HARDCORE-AUGAS
2005-10-22
techno gaidys.... nesuprantu kodel daugkam patinka pagal ja purtytis
dar uzknisa kai varo chebra kabutese ir pasileide koki scooter arba koki kita gaidy brrrrrr
Socom
2005-10-22
Klausau Rap, Drum'n'Bass, Jazz, Funk, Soul, Raggea, Dub, Jungle..
Sitam forume del muzikos nepritapciau, nes nemegstu nei Metal'o nei
Rock'o (no offense, tiesiog neklausau).
Sitam forume del muzikos nepritapciau, nes nemegstu nei Metal'o nei
Rock'o (no offense, tiesiog neklausau).
WinstoN
2005-10-22
Kurt cia tipo ta kur su widuramziu gitarom ? senowine, kur wisokie Liutasirdzio daina ar pan?
Guest_[kurt]_* 2005-10-22
Bardu muzikai, tai dainuojamoji poezija. Ir netik butent apie liutsirdzius
WinstoN
2005-10-22
[kurt pasakė:
]Bardu muzikai, tai dainuojamoji poezija. Ir netik butent apie liutsirdzius 
Tai, jo suprantu, atsimenu praitais metais tiesiog apie ja moke ir prisiminiau kazka ten su liutasirdziu
Skorpio
2005-10-23
aha nieko visai cia anais metais maciau koncerta per inita Trys Aktoriai visai zjbs patiko
Grybz
2005-10-24
[kurt pasakė:
]Bardu muzikai, tai dainuojamoji poezija. Ir netik butent apie liutsirdzius 
Turiu mašinoje kasetę ir PC kelias dainas. Praeitais metais teko svečiuotis Vilniuje, dainuojamosios poezijos festivalyje. (:
Guest_[kurt]_* 2005-10-25
Kaip as supykau, kai negavau bilietu i siu metu bardu muzikos festivaly mokytoju namuose "tai-as" (ten mano muzikalke/choras)