←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2011

nuotrauka Sabalys 2011-12-08

TRIPLE THREAT TLC
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: CM PUNK ©
RATING: ****1/4

CODY RHODES © vs. BOOKER T
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: CODY RHODES ©
RATING: **1/4

BIG SHOW © vs. DANIEL BRYAN
WORLD HEAVYWEIGHT TITLE MATCH
WINNER: DANIEL BRYAN ©
RATING: n/a

MARK HENRY © vs. BIG SHOW
WORLD HEAVYWEIGHT TITLE / CHAIRS MATCH
Nuotrauka
WINNER: BIG SHOW ©
RATING: 1/4*

SHEAMUS vs. JACK SWAGGER
SINGLES MATCH
WINNER: SHEAMUS
RATING: *1/2

TRIPLE H vs. KEVIN NASH
SLEDGEHAMMER LADDER MATCH
Nuotrauka
WINNER: TRIPLE H
RATING: 3/4*

BETH PHOENIX © vs. KELLY KELLY
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: BETH PHOENIX ©
RATING: 3/4*

RANDY ORTON vs. WADE BARRETT
TABLES MATCH
Nuotrauka
WINNER: RANDY ORTON
RATING: ***1/4

AIR BOOM © vs. PRIMO & EPICO
WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: AIR BOOM ©
RATING: ***1/4

DOLPH ZIGGLER © vs. ZACK RYDER
UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: ZACK RYDER ©
RATING: ***1/2

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2011-12-08

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-08, 22:37, pasakė:

Nu ka laukiam lame Extreme PPV in wwe. Gaila, kad wwe pgtv ir nebus kraujo, bet nesvarbu laukia idmios kovos kaip triple treat del wwe cempionship ir triple h vs kevin nash. Kokie jusu spejimai ir prognozes?

Ne į temą
Šiaip šią temą turi sukurti moderatoriai, kaip tai dažniausiai daro Maliok. Negalima paprastiem nariam kurti PPV temų.
Cituoti

nuotrauka Sabalys 2011-12-08

Atsiprasau nezinojau, tai galit istrint ir perkurt, nes manau pats laikas butu. :))))
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2011-12-08

Ne į temą

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-12-08, 22:38, pasakė:

Šiaip šią temą turi sukurti moderatoriai, kaip tai dažniausiai daro Maliok. Negalima paprastiem nariam kurti PPV temų.
Soul Stealer, labai malonu, kad sia teise kaip ir priskirei ekskliuziviai man (nes kazkaip taip susikloste per metus), bet istikruju gali kurti bet kas - tokios taisykles kaip ir neturim :) Pavyzdziui jei as del darbo ar kitokiu laiko stokos priezasciu nesukuriau laiku tema, o zmones jau nori ja aptarineti - galite drasiai kurti :) Tiesiog as pasilieku/rezervoju teise redaguoti pirma posta sudeties surasymui.
Cituoti

nuotrauka Sabalys 2011-12-09

Kokie jusu manymu bus TLC rezultatai?

Mano manymu:
WWE Championship Triple Threat TLC Match Winner - Cm Punk
United States Champion Winner - Zack Ryder
Triple H vs. Kevin Nash (Sledgehammer Ladder Match) Winner - Kevin Nash
World Heavyweight Champion (Chairs Match) Winner - Big Show
Randy Orton vs. Wade Barrett, Winner - Randy Orton
Cituoti

nuotrauka Shining Triangle 2011-12-10

Jums neatrodo, kad silpnas šio ppv kardas yra galutinio TLC nuvertėjimo įrodymas? Praeiti du TLC ppv turėjo stipresnius cardus, o main eventas atrodo vienas silpniausių per TLC matchų istoriją. Random pastebėjimas: per praeitą TLC ppv Barrettas kovėsi prieš Ceną main evente, kas kaip ir yra didžiausia kova jo karjeroje. Įdomu bus pažiūrėti kokią pažangą jis padarė (*jei* padarė) per metus. O juk dauguma apytiksliai praeito ppv metu tikėjosi, kad po metų Barrettas bus bent kartą laimėjęs kurį nors iš didžiųjų diržų ir pasiekęs main eventerio statusą.
On a side note, tikiuosi showstealerio iš Zigglerio ir Ryderio. Net nebežinau kurį iš jų palaikyti. :)
Cituoti

nuotrauka Sabalys 2011-12-10

Man tai neatrodo, nes TLC yra visai idomus PPV, daug ivairiu matchu. Tik man idomu kur dingo Rock ir John Cena, kodel dar jie nera itraukti i si PPV.
Geras dalykas jog Booker T grysta i ringa, jau senai to reikejo tas jo komentatoriaus darbas jam netinka ir pagaliau Zack Ryder gavo sansa del USChampionship. Manau, kad per si PPV keisis daug cempionu. Paskutiniai du dalykai kurie bus idomus tai HHH pries Kevin Nash ir Triple treat match del WWE belt.
Cituoti

nuotrauka Shining Triangle 2011-12-10

Citata

Man tai neatrodo, nes TLC yra visai idomus PPV, daug ivairiu matchu. Tik man idomu kur dingo Rock ir John Cena, kodel dar jie nera itraukti i si PPV.
Geras dalykas jog Booker T grysta i ringa, jau senai to reikejo tas jo komentatoriaus darbas jam netinka ir pagaliau Zack Ryder gavo sansa del USChampionship. Manau, kad per si PPV keisis daug cempionu. Paskutiniai du dalykai kurie bus idomus tai HHH pries Kevin Nash ir Triple treat match del WWE belt.
Kovų įvairumas nėra ppv kokybės indikatorius - yra daugybė skirtingų būdų susimauti. Netikiu, kad bent viena kova pasieks **** range.
Rocko nebus, nes TLC yra B level ppv (geriausiu atveju) ir apskritai abejoju ar pamatysim jį besikaunantį ringe iki pat WM. Cena dar turi savaitę laiko būti įtrauktas į kardą, nes paskelbtos šešios kovos yra nedaug WWE standartais (nor vėlgi, B level ppv, tai ir kardo kokybės/kiekybės atsiliepia).
Ryderis jau kovojo su Ziggleriu dėl US belto prieš porą ppv, taigi čia ne pirmas jų susitikimas ir matcho kokybė gavus bent šiek tiek laiko yra daugmaž garantuota. Man iki šiol sunku patikėti, kad Ziggleris per pastaruosius metus su puse tapo vienu geriausių in ring talentų visoje lygoje. Ryderis turi neblogus šansus laimėti, nes Ziggleriui pats metas kilti į main event sceną. Jo dabartinis reignas gali virsti tuo kuo buvo Mizui jo paskutinis US titulo reignas - preliudija didybei. :) Geresnio kandidato už Ryderį dropint titulą taip pat kaip ir nėra.
O dėl Bookerio, jei tikrai esi jo fanas, tai geriau panerimauk dėl jo sveikatos - jam keturiasdešimt šešeri, jis gali gauti sunkių traumų, o kova dėl kurios jis rizikuos savo sveikata garantuotai bus šlamštas (jo paskutinis runas TNA puikiai parodo, kad jam metas į pensiją).
Cituoti

nuotrauka Sabalys 2011-12-11

Ziauriai gaila atsisveikinti su bookeriu, nes man jis ziauriai patiko maladiec bicas labiausiai entenrtaining man i wwe. Pasikartosiau labai gaila, kad jis jau sensta ir jog nebematysi senijo booker t. Kad tik jam gerai viskas eitusi As uz JI- 5 time 5 time 5 time 5 time 5 time wcw champion Now can u dig that ... S***aaaaa!
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2011-12-12

WWE championship triple threat TLC match - manau Punk retain'ins title. Pats labiausiai tai norėčiau, kad Punk retainintų, o Miz laimėtų Royal Rumble ir per WM būtų Cm Punk © vs The Miz. Bet kadangi viskas ko aš noriu dažniausiai PW pasaulyje neišsipildo, tai per daug į ateitį nežiūrėsiu, bet šį match'ą spėju laimės Punk.

Henry vs Show - na gerai, Show kaip ir atrodo stipriausias priešininkas Henriui, ir tik jis vienas gali sustabdyt Henry ir t.t. ir pnš. Nu bet kiek gi galima?... Trečias PPV iš eilės Henry vs Show. Pirmasis jų match buvo neblogas, gavo ***1/4, antrasis - 1/2*. Bet kam tai rūpi? Niekas jų vistiek nenori matyt feudinančių. Aš tikiuosi per RR bus Henry vs Sheamus ar Barrett, bet tik ne Show... Ir Henry šiame PPV retains beabejo.

Cody Rhodes vs Booker T - ko labiausiai bijau, tai kad Booker'is nepasiimtų to title. Nors šiaip man nerūpi...

Orton vs Barrett - Orton laimės, nes per Survivor Series jo team'as buvo tiesiog suvalgytas, ir per kelis SD prieš Survivor Series, Barrett bury'ino Orton'ą, tai kad nebūtų į vienus vartus, manau Orton duos pergalę.

Triple H vs Kevin Nash - nieko nemanau dėl laimėtojo. 50/50. Jei laimės Triple H, čia jų feud kaip ir turėtų užsibaigt. Jei laimės Nash, tai galbūt dar turėsime vieną match per Royal Rumble, kur Triple H laimės ir užbaigs feud'ą. Bet nelabai man tikisi, kad šį feud temptų iki RR, tai gal spėju, kad Triple H laimės ir čia jų feud pasibaigs.

Dolph Ziggler vs Ryder - Ryder Wins I Hope!!! Daug kur forumuose teko skaityt, kad Ziggler į Main Event'ą šaus, kai numes US title (nelabai aš kažko tuom tikiu...). Bet jei ir nekeliaus jis į Main Event greitu laiku, tai vistiek manau numes Ryder'iui title. Nes Ryder yra over su žiūrovais ir visi nori jį matyt su title, tai manau jis jį ir gaus. Nes Ziggler ir taip ilgai jau laiko title (nuo vasaros).

Resume: PPV card'as atrodo silpnai. Atmetus WWE championship ir Ziggler vs Ryder, card'e daugiau nieko gero nėra.
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2011-12-13

Labai keista, kad Cenos nėra... Gal turit minčių kodėl? :)
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-12-13

Rodyti pranešimąSwedaS, 2011-12-13, 18:53, pasakė:

Labai keista, kad Cenos nėra... Gal turit minčių kodėl? :)

Feud'as su Kane maybe, nenustebčiau, jei atsirastų ši kova ir Cena atliktų job'ą sugrįžusiam monster'iui. Beje, Kane sugrįžimas man asmeniškai patiko. Ta prasme aš nesitikėjau, kad sukels tokias emocijas (aš goosebump'inau :D). Be Under'io dabar trūko tokio "over the top" character'io. Vienintelis dalykas, kurio reikia vengti 'E - nesufuck'inti viso šio reikalo iki WrestleMania'os. Kiek matėsi iš tų video ir sugrįžimo, į tai jie žiūri rimtai. Aišku, anksčiau ar vėliau masked Kane "nusės", bet iki WM, Kane'as turi būti "untouchable/unbeatable".
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-12-13, 19:58
Cituoti

nuotrauka Crack 2011-12-13

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-12-13, 19:58, pasakė:

Feud'as su Kane maybe, nenustebčiau, jei atsirastų ši kova ir Cena atliktų job'ą sugrįžusiam monster'iui.

As irgi apie tai pagalvojau , bet tada viskas atsimusa i lose-lose situacija. Cena ir taip beproto susilpnejo pries WM28 per SS , todel jei atiliktu job'a , jo pozicija isvis taptu silpna , kas leistu galvot , kad Rockas nunes Cena. O jei Kane'as atlieka joba , tai visi sitie video , kaukes ir t.t , netektu jokios prasmes.

Cena tikriausiai cutins koki nors promo per TLC ir mano mazyte svajone butu tokia , kad Cena pagaliau daro turn'a ant Zacho ir prasideda jo normalus buildas WM matchui.
Cituoti

nuotrauka real_deal 2011-12-13

Jei jau Cena bus verciamas heel'u, tai jo credibility prislopinimas yra savaime suprantamas dalykas. Kolkas bijau tik tiek, kad Cena nebutu turninamas per anksti. Jei sulauksim sitiek metu laukto turno tai turetu ivykti WM matcho eigoje arba po matcho, nes tai butu ivykis kuris galetu zymeti naujos eros pradzia. Kolkas visa tai ka jie daro su Cena-Rock feudu, jie daro teisingai. Taip atsitiko, kad metu begyje E' gavo antra sansa padaryti si ta stebuklingo telieka tiketis, kad antra karta jie kamuolio nepames.
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2011-12-19

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2011-12-19

Čia buvo Bryan heel turnas, barzda, + atimtas title iš face kuris to siekė labai ilgai, čia gryna situacija kaip ir su CM Punk kai jis cashino prieš Jeff Hardy, gal ne užkart ,bet palaipsiniui manau pamatysim heel Bryan.

Kas dėl kitko tai viskas taip kaip ir turėję būt.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2011-12-19

O kaip seniai tai dariau... bet kadangi TLC patiko, nepaisant to, kad irgi šiek tiek "simuliavau" žiūrėdamas, tai reikia pasidalinti nuomone.

Taigi Zack Ryder pagaliau čempionas! tai nėra didelis netikėtumas, labiau verta būtų paminėt, kad mačas buvo gan neblogas, o man šių dienų wrestlingas yra daug prastesnis nei anksčiau + mano susidomėjimas ženkliai kritęs, tai jei jau mane sugebėjo įtraukt į šitą mačą, reiškia darbas atliktas gerai. Be to, man Dolfas niekada didelių simpatijų nekėlė (čia greičiausiai be priežasties atsiradusi asmeninė antipatija, taip jau būna kartais). Kaip forumiečiai mini, Dolph keliaus aukščiau, bet švarus pralaimėjimas net su Vickie pagalba jam įtikinamumo neprideda... Tai jau geriau jis kitam RAW švariai nugali kokį Cena ar bent jau Mark Henry, nes kitaip... žodžiu WOO WOO WOO!!! You KNOW IT!!!

Big Show - Henry
Nors ir visi burbuliuoja, kad niekam neįdomu šitas feudas, reikia tik pasidžiaugti, kad tokie "monstrai" dar šį bei tą sugeba ringe. Mačą žiūrėjau prasukinėdamas, nes daugybė chairshotų intrigos nekėlė, visa esmė buvo po mačo, t.y. Daniel lagamino išgryninimas. Viskas čia liuks, pasinaudojo proga, kaip ir visi kiti anksčiau, ir į naujus metus žengiam su Heawyveight čempionu kuris sveria ~95kg (anot wiki), kas nutinka WWE retai, tai reiškia, kad nauja era ko gero tikrai prasideda.
Tiesa, nelabai aš numanau jo heel turną, nors SD beveik nežiūriu, vistiek, bent jau kol kas neįžvelgiu net kėslų. Be to nemanau, kad tai būtų naudinga ir prasminga... Nebent, naujas kandidatas į titulą būtų Sin Cara, bet kokie šansai?

Barret - Orton
Kaip sakiau, SD nežiūriu, feudo neseku, mača prasukinėjau, nors iš to kiek spėjau pamatyt, jis buvo neblogas, tačiau pabaiga buvo labai nuspėjama ir truputį kvailoka... ir matyta n kartų.

Punk - ADR - Miz
nu, kažkaip nieko ypatingo pasakyt negaliu, mačas buvo maždaug toks koks ir turėjo būt TLC mačas, su keliais gražiais spotais, ypač Ricardo kritimu :D Tiesa, kaip kažkas (berods Soul Stealer) minėjo kad Punkatrodė kaip super herojus sulaužydamas kopėčias ir ringą, taiaš manau, kad priešingai, jei jis to nebūtų padaręs, tai būtų atrodęs kaip idiotas, nes nuspirti tą skardelę nuo kopėčių ir atsukti varžtą nereikia būti Supermenu ar Batmanu, taigi Punk taip ir padarė, kad išsaugotų savo titulą. Viskas čia čiki piki :D

Žodžiu, nors ir planavaau peržiūrėt per pusvalandį, žiūrėjau turbūt pusantros valandos, nes paskutinis metų PPV buvo vienas geresnių šiemet matytų. :)
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2011-12-20

Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-12-19, 22:30, pasakė:

Viskas čia liuks, pasinaudojo proga, kaip ir visi kiti anksčiau, ir į naujus metus žengiam su Heawyveight čempionu kuris sveria ~95kg (anot wiki), kas nutinka WWE retai, tai reiškia, kad nauja era ko gero tikrai prasideda.
Na, Jeff Hardy sveria anot wiki 98 kg, 2 kartus WHC. CM Punk 99 3 kartus, Christian 96 2 kartai, Chris Jericho 103kg 3 kartai, Rey Mysterio 79 kg, 2 kartai, Chris Benoit 100 kg 1 kartas. Kaip matai, jis tikrai ne pirmas toks "Heavyweight" čempionas :D ir ta era prasidėjo ganėtinai senai :)
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2011-12-20

Ne į temą

Rodyti pranešimąMauglis, 2011-12-20, 00:08, pasakė:

Ne į temą

Na, Jeff Hardy sveria anot wiki 98 kg, 2 kartus WHC. CM Punk 99 3 kartus, Christian 96 2 kartai, Chris Jericho 103kg 3 kartai, Rey Mysterio 79 kg, 2 kartai, Chris Benoit 100 kg 1 kartas. Kaip matai, jis tikrai ne pirmas toks "Heavyweight" čempionas :D ir ta era prasidėjo ganėtinai senai :)

Šiaip jo, turėjom ir kitų lengvasvorių, BET, wiki sako kad tai billed weight, t.y. WWE kiek norėjo tiek parašė, aš manau, kad Bryan realiai nesveria daugiau 90, ir šiaip jis atrodo kaip tikras "mažiukas". Jis neturi nei ūgio, nei didelių raumenų. Žodžiu neskaitant Rey, Daniel yra tikra priešingybė tam sunkiasvorio įvaizdžiui kuri dominavo WWE nuo... bala žino kada...
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2011-12-20

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-12-20, 02:01, pasakė:

Ne į temą

Šiaip jo, turėjom ir kitų lengvasvorių, BET, wiki sako kad tai billed weight, t.y. WWE kiek norėjo tiek parašė, aš manau, kad Bryan realiai nesveria daugiau 90, ir šiaip jis atrodo kaip tikras "mažiukas". Jis neturi nei ūgio, nei didelių raumenų. Žodžiu neskaitant Rey, Daniel yra tikra priešingybė tam sunkiasvorio įvaizdžiui kuri dominavo WWE nuo... bala žino kada...
Ne į temą
I LIKE TRAINS... Tiek Jericho, Benoit ar Hardy taip pat nėra dideli. Punk irgi neatrodo didelis ir negalėtų užsimauti Headband'o ant bickos, kaip tatai padaro Cena (Net jei ten ir ne Headband'as, esmę pagaunat) Kažkaip visiškai niekuo jis man neišsiskiria iš išvardintųjų, kas liečia sudėjimą. Keista kažkaip, WWE titulas man irgi geriau žiūrėtųsi prie tokių sunkiasvorių, kaip Rey Rey, bet jau senai niekas nežiūri į tuos žodžius (World Heavyweight Champion), todėl nieko čia nuostabaus iš kitos pusės. Kas liečia "mažių" invaziją į ME, tai matyt susiprato WWE galvos, kad geriau mažas ir įdomus, nei didelis kaip DIESEL ir nuobodus.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2011-12-20, 03:00
Cituoti