Kieciausia visu laiku tag team'as
Guest_Hunter_*
2005-07-25
Na sugalvojau sia tema nes pamaniau kad cia galesite reikst reiksti nuomones bei diskutuoti apie jusu manymu geriausius tag team'us as pvz esu ziurus HARDY BOYZ fanas ir as manau kad tai geriausias tag team koks tik buvo buves taigi reiskite savo nuomones
Bam
2005-07-25
Man paciam irgi labiausia patiko Hardy Boyz kovos, bet manau geriausias tag teamas yra Dudley Boyz arba Road Warriors
Guest_Hunter_*
2005-07-25
na asmeniskai as manau jei butu feudas tarp hardziu ir dadliu pamatytume isties idomu regini
emcas
2005-07-25
Rosey su Huricane (juokauju). Seip is tikro man irgi hardy boyz geriausi :wink:
TruBaller
2005-07-25
O zinai, kas yra feudas ? Ar bent esi pagalvojes kad jie gali buti kad turejo feuda ?
Guest_Hunter_*
2005-07-25
na nezinau truballer gal ir tureja bet as nemates hardziu pries dudliuz
TruBaller
2005-07-25
Siaip dar galetum atsakyti i klausima apie feuda. O matchu jie yra tureje tikrai pakankamai jei ka.
XEUS
2005-07-25
Team Burning, nors jei ieškotume kiečiausio, o ne geriausio tai team no selling nr. 1 Road Warriors and team no selling Nr. 2 Steiner Brothers.
`MalioK`
2005-07-25
Be jokiu abejoniu Road Warriors. Man net geda, kad Animal susivenijo su Heidenreichu - slikstu :x
Bam
2005-07-25
`MalioK` pasakė:
Be jokiu abejoniu Road Warriors. Man net geda, kad Animal susivenijo su Heidenreichu - slikstu :x
Ką daryt, jei mirė hawkas?
Lix
2005-07-25
Nu man irgi kazkaip slykstu atrode kad Animal susivienijo su Heidenreichu, cia toks kaip ir legendinio tag team'o isniekinimas
`MalioK`
2005-07-25
Bam pasakė:
O road warriors niekada nebuvo main-eventeriai
XEUS
2005-07-25
Bam pasakė:
O road warriors niekada nebuvo main-eventeriai
Bam
2005-07-25
XEUS pasakė:
Bam pasakė:
:oops: :roll:
(kadangi negalima tik šypsenėliu poste rašyt, tai kažką parašinėjau)
Beef
2005-07-26
`MalioK` pasakė:
O as dziaugiuosi ji matydamas ringe, ka tu jam i partnerius verciau pasiulytum ?