Hulk Hogano wrestlingo technika
Skorpio
2005-07-22
maciau ppv topice visi lb stume ant hogano taigi issiaiskinkim kaip ziauriai ji megstam arba nemegstam
nu as uzdejau ant vidutinybe wien del jo feudo NwO vs Wolfpac
nu as uzdejau ant vidutinybe wien del jo feudo NwO vs Wolfpac
XEUS
2005-07-22
Balsavau, kad asilas nemokantis wrestlinti, nes jis tikrai nemoka wrestlinti - ir kas baisiausiai kažkada mokėjo (iki 1984), tačiau sugebėjo viską užmiršti, todėl asilas
Guest_chronikelis_*
2005-07-22
man jis nerealiausias...tai kaip jis pawaro...po sitiekos meto wisdar kazka bent kazka sugeba ne taip kaip kazkoks rikas fleras
WinstoN
2005-07-22
Jis tikrai nemoka wrestlint dar neselina ,jo sig movas big bootas o finisheris leg dropas tokius movus ir waikas gali padaryt
Skorpio
2005-07-22
deja waikeli ric flair turi daug daugiau patirties texniskumo , o hoganas.... steroidu prisikises senis..... skills 0 , kaip sake XEUS jis sugebejo wiska pamirsti
Bam
2005-07-22
labai prasta tema, kad hoganas visiškai nemoka wrestlinti tai yra FAKTAS, reikėjo daryt apklausą ar jis jums patinka ar pan. aš balsavau už pirmą varjantą
Skorpio
2005-07-22
Bam pasakė:
labai prasta tema, kad hoganas visiškai nemoka wrestlinti tai yra FAKTAS, reikėjo daryt apklausą ar jis jums patinka ar pan. aš balsavau už pirmą varjantą
RazieL_
2005-07-22
Balsavau uz 1 varianta nes tikrai jis nieko geresnio nevertas kaip wrestleris
TruBaller
2005-07-22
chronikelis pasakė:
man jis nerealiausias...tai kaip jis pawaro...po sitiekos meto wisdar kazka bent kazka sugeba ne taip kaip kazkoks rikas fleras
Nu zinai, kolkas is taves girdziu tik nusisnekejimus. HOGAN GERESNIS UZ FLAIR ? WHAT ? WHAT???? WHAT????
As tau galiu pateikti viena fakta kuris pasako viska - Flair vs Angle. Tas matchas turbut buvo geresnis nei sudejus visus Hogano matchus nuo Backlash. Taip, kad geriau patylek, ten kur nelabai ismanai.
`MalioK`
2005-07-23
As nesuprantu - balsavime yra aiskiai klausiama apie blogiausia Terrio puse - wrestlinga. o tema vadinasi apskritai "Hulk Hogan". Jei jus norite diskutoti tik apie jo wrestlingo sugebejimus. tai pervadinkite tema i "Hulk Hogano wrestlingo technika". O seip pagal dabartini topico pavadinima. as siulisiau pakeisti balsavima i "Patinka - Nepatinka - Siaip sau".
Pagal tema:
Cia dauguma sako jog jis nemoka wrestlinti - ne tiesa. Tiesiog Terris yra LABAI tingus zmogus :wink: Net XEUS neduos man sumieloti - kai Hoganas norejo, jis parodydavo gan gerus (ne puikius, bet visgi...) matchus Japonijoje, bet slove ir lengvai pasiekta izimybe ji isliapino. Jei Hulkas noretu (tikrai noretu) jis galetu ismokti pakankamai daug judesiu ir rodyti puikius matchus - bet jo tinginiste (kuria skatino jo slove) neduodavo jam mokytis nauju judesiu ir tobuleti; maza tuo - jis pradejo pamirsti net tuos dalykus kurios mokedavo. Tinginys - nieko cia daugiau nepasakysi...
P.S. Visgi pervadinkite tema :wink:
Pagal tema:
Cia dauguma sako jog jis nemoka wrestlinti - ne tiesa. Tiesiog Terris yra LABAI tingus zmogus :wink: Net XEUS neduos man sumieloti - kai Hoganas norejo, jis parodydavo gan gerus (ne puikius, bet visgi...) matchus Japonijoje, bet slove ir lengvai pasiekta izimybe ji isliapino. Jei Hulkas noretu (tikrai noretu) jis galetu ismokti pakankamai daug judesiu ir rodyti puikius matchus - bet jo tinginiste (kuria skatino jo slove) neduodavo jam mokytis nauju judesiu ir tobuleti; maza tuo - jis pradejo pamirsti net tuos dalykus kurios mokedavo. Tinginys - nieko cia daugiau nepasakysi...
P.S. Visgi pervadinkite tema :wink:
TruBaller
2005-07-23
Pavadinima jai pakeisciau 
Nu jei kalbant apie Japonija, tai mano nuomone jis ten kitaip ir nagalejo pasirodyti. Vistik Japonu publika yra ne amerikieciai, kuriems uztenka, kad Hoganas pavaiksciotu po ringa, po to padarytu Big Boot, po to gulint varzovui ant zemes, pabendrautu kokia minute su ziurovais ir tada padares Leg Drop, laimetu matcha'a. Japonams manyciau to neuztenka, todel jis ten noti nenori turejo rodyti daugiau nei 5 judesius per kova.
Man dar vis juokingai, kad hoganas geresnis uz Ric'a
Tai turbut paprasysiu butent XEUS (zinome jei sutiks), kad tau pateiktu Ric'o ir Angle matcho ivertinima ir nuo Backlash atrodo tris ar keturias Hogano vykusias kovas.
Nu jei kalbant apie Japonija, tai mano nuomone jis ten kitaip ir nagalejo pasirodyti. Vistik Japonu publika yra ne amerikieciai, kuriems uztenka, kad Hoganas pavaiksciotu po ringa, po to padarytu Big Boot, po to gulint varzovui ant zemes, pabendrautu kokia minute su ziurovais ir tada padares Leg Drop, laimetu matcha'a. Japonams manyciau to neuztenka, todel jis ten noti nenori turejo rodyti daugiau nei 5 judesius per kova.
XEUS
2005-07-23
TruBaller pasakė:
Pavadinima jai pakeisciau 
Tai turbut paprasysiu butent XEUS (zinome jei sutiks), kad tau pateiktu Ric'o ir Angle matcho ivertinima ir nuo Backlash atrodo tris ar keturias Hogano vykusias kovas.
Rico Flairo ir Angle matčas buvo ***1/2, Spunk duotų turbūt ****, tačiau jis šių metų Misawa vs Kawada vadina MOTYC, o kadangi objektyviai Misawa vs Kawada buvo ***3/4, tai Angle vs Ric Flair tikrai nebuvo tokio lygio. Nors tikrai labai gera kova, Flairas matėsi iš paskutinių jėgų stengėsi padaryti gerą matčą ir jam tai su kaupu išėjo, nepaisant to, kad jam jau gerokai virš 50. Hoganas jaunesnis už Flairą, tačiau visus matčus, nepaisant kiek įkišo gerų wrestlerių jam į tag-teamą pavertė nieku, visi jie iki * zonos arba jai lygūs.
Guest_GezaS_*
2005-07-24
Man tai jis toks vidutinis wrestleris,o sou tai tikrai moka padaryti nebloga.
Guest_X_PaRty_*
2005-07-24
JO per kova 5 judesiai,kap Bam sake su ziurovais 10 min pavaidina viskas jo show
emcas
2005-07-25
Prabalsavau, uz vidutini, bet paskaites visus postus sioje temoje mielai pakeisciau balsa
Guest_Hunter_*
2005-07-25
na pripazinkit hoganas isties kazkada buvo zvaigzde bet dabar tai nutukes senis man kurio tik vardas dar skambus islikes todel balsavau kad asilas nebemokantis wrestlint jam vose patarima duociau tegul eina ten kokius dripsnius reklamint nes wrestlingui jis jau tikri netinkamas
Bam
2005-07-25
hmm... turbūt bereikalo už pirmą balsavai, nes asilas nebemokantis wrestlinti nelabai jam tinka, jis NIEKADA nemokėjo wrestlint
nu gal japonijoj biški, bet čia nesiskaito
RazieL_
2005-07-28
Hunter jis buwo zwaigzde ne del to kad moketu wrestlint o del to kad jis geras entertaineris
Guest_Rossi_*
2005-08-02
Hunter pasakė:
na pripazinkit hoganas isties kazkada buvo zvaigzde bet dabar tai nutukes senis man kurio tik vardas dar skambus islikes todel balsavau kad asilas nebemokantis wrestlint jam vose patarima duociau tegul eina ten kokius dripsnius reklamint nes wrestlingui jis jau tikri netinkamas
o tai koks skirtumas kaip kovotojas kaunasi vistiek no jo sugebejimu kaip ir niekas nepriklauso... :roll: Zmones nori matytit Hogana ringe ir jiem nesvarbu ar jis isdarines triukus kaip koks Rey ar tik paprastu smugiu ranka paguldys varzova... :roll: Kam atimti is zmoniu malonuma?