8 man tag team match
Guest_Raiden_*
2005-10-22
Na?Kokia jusu nuomone apie si maca?Man asmeniskai patiko ir px,kad uzima nemazai laidos laiko.
Noriu,kad atsajytumet i 2 klausimus:
1)Ar patiko SIS macas?
2)Ar noretumete tokiu isvysti ateityje?
Noriu,kad atsajytumet i 2 klausimus:
1)Ar patiko SIS macas?
2)Ar noretumete tokiu isvysti ateityje?
HARDCORE-AUGAS
2005-10-22
visai nieko.... galetu tokius machus padaryti hardcore ir tikrai butu idomu ziuret
P.S. tu veluoji sitas machas jau vyko seniai
P.S. tu veluoji sitas machas jau vyko seniai
Guest_Raiden_*
2005-10-22
As net negaliu atsiuntineti (kartais) paprastesniu macu,o cia man reiski,kad dar tureciau atsiuntineti pilna show,bet greit tureciau gaut nauja plokste.
HARDCORE-AUGAS
2005-10-22
Raiden pasakė:
As net negaliu atsiuntineti (kartais) paprastesniu macu,o cia man reiski,kad dar tureciau atsiuntineti pilna show,bet greit tureciau gaut nauja plokste.
jei ka as tau neliepiau siustis raw show as tik sakiau kad senai vyko ta kova ir apie ja jau senai diskutavome
Guest_Raiden_*
2005-10-23
Face'ai pries heel'us,HBK & John Cena & Matt Hardy & Big show vs Kurt Angle & Gene snitsky & Edge & Chris Masters.
TruBaller
2005-10-23
hmmm... tik noreciau pasakyti, kad dauguma cia esanciu zmoniu kalba esamuoju, o ne BTV laiku. Patarciau ateityje ir tau taip daryti.
Dizzee
2005-11-05
Na man visai nieko tas macas, bet man rodos kad nuo to big show kritimo (kai angle'as is mete is ringo) neturejo tokiam ilgam laikui "knock-outuotis", beje labai patiko, ir graziai atrode pinas ant edge'o
TruBaller
2006-01-07
Tu bent supranti apie kokia mes cia kova kalbam ? Juk net jei mes kalbetume BTV laiku, tas matchas vyko jau pries kokius 2 menesius, tai kam sita tema kelti bereikalingai ? Perspeju, kad cia ne tas geriausias forumas lietuvoje (turbut visi supranta apie koki foruma cia kalbu) todel jei jau nesi iskarto baninamas, tai taip smarkiai nesidziaug ir nepradek ivedineti BTV taisykliu.