←  GFX Battles/Turnyrai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Skorpio vs. Fantazy (winner Fantazy) Gfx B...

Užrakinta

nuotrauka Fantazy 2005-07-24

Čia bus originali gfx kova 1x1. Kurt galima bet ka tik kad nebutu ant viršaus image'o:
1. Kovoja. Skorpio vs. Fantazy.
2. Kurimui skirta 3 dienos. Ligi 27 dienos 13:24 h.
Cituoti

nuotrauka Beef 2005-07-26

...kas laimi?
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2005-07-26

Beef pasakė:

...kas laimi?
Dar darbu neidėjom šiandien turėtume imest :wink:
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-07-26

as tai del intrigos turbut rytoj mesiu (:
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-07-26

Ir kaip bus nugaletojas sprendziamas?
Cituoti

balsawimu kuri tikiuosi kas nors indes :D
Cituoti

Nuotrauka
ai sedejau sedejau galwoju reik padaryt prisedau nu ka.... darysim beleka ir pradejau :D resultatas: mano sitas image
Cituoti

Nuotrauka

Mano darbas, galite pradėti balsuoti. Sekmės Skorpio :wink: (P.S. Pats balsuoti negali). Visi Kas Balsuos Parašykit Comment dėl saugumo :!:

Edited by Fantazy. Comment: Pamiršau [img][/img] parašyt.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-07-26

balsavau už fantasy, jo darbas daug geresnis :D
Cituoti

nu as tai balsuociau uz fantazy :D nemoku animation daryt :D ir seip zjb
p.s. fantazy kaip uzuploadint brushus ? i photoshop
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-07-26

Abiejui darbai atlikti labai profesionaliai, taciau balsuoju uz Fantazy. Kazkaip mieliau pazvelgti akiai, be to del to mazycio blyksincio daikciuko :D
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-07-26

technishkai geresnis skorpio , bet shirdzhiai mielesnis fantazy(nors tas blykstelejimas , tam ir buvo skirtas ash y jy neatsizhvelgeu)

FANTASY
Cituoti

Guest_X_PaRty_* 2005-07-26

o bl :shock: uz FANTASY
Cituoti

nuotrauka Ezzy 2005-07-26

uz Fantazy, bet ir Skotpio visai nieko
o Skorpio brushus uzloadinti tai gali pasirinkes brush tool ten rodyklele mazyte ir load brushes ir pasirinkti norima brusha :) tikiuosi supratai :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-07-26

Is tikruju tai man abu nelabai patinka.

Fantazy, man tos linijos kazkaip nepatinka, ir gfx'e yra nemazai tuscios vietos, galima buvo pasistengti ir uzpildyti ta tuscia vieta. Dar man ne prie sirdies ta raudona spalva, bet cia tik mano nuomone :) O kur borderis(remeliai)?

Skorpio, backgroundas tai toks, hm, "pigus", fontas nlb derinasi, nors apvedziotas gan graziai. Kulku skyles irgi gerai padarytos, nors ju reiksmes abstracte(jei neklystu) tai nelabai suprantu. O kur borderis(remeliai)?

Taigi, viska susumaves, duosiu Fantazy 8.2/10, o Skorpio 6.8/10. Manau Fantazio nors man ir nlb patiko originalesnis uz Skorpio, pas kuri viska gadina bg, jei butu juodas ir ne abstractinis tai manau atrodytu tikrai gerai :)
Cituoti

6-0 Pagal postus.
4-0 Pagal Poll'a.
Jau nori baigt ar dar tesiam? (msg for Skorpio)
Cituoti

speju kad reiktu baigti :)
Cituoti

Tai ok aš nugalėjau 8) . Tikiuosi labai nesupykai, kad aš laimėjau? :) Nerakinkit temos aš ritoi su tuo susitvarkysiu :wink: .
Cituoti

nuotrauka Kozlov 2005-07-26

fantazy tesiog nuostabu :shock:
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-07-26

Fantazy kazkox grazesnis :)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-27

Tru ideja, bet Tru taip ir nespejo prabalsuoti :( Bet vistiek abiem pagyrimai ;)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-07-27

Fantazy pasakė:

Tai ok aš nugalėjau 8) . Tikiuosi labai nesupykai, kad aš laimėjau? ;) Nerakinkit temos aš ritoi su tuo susitvarkysiu :wink: .
o kodel tureciau supykt tawo darbas buvo geresnis tu ilgiau gfx moki as tai pries savaite dvi pradejau manau labai gera pazanga pas mane :())
Cituoti
Užrakinta