Skorpio vs. Fantazy (winner Fantazy) Gfx B...
Fantazy
2005-07-24
Čia bus originali gfx kova 1x1. Kurt galima bet ka tik kad nebutu ant viršaus image'o:
1. Kovoja. Skorpio vs. Fantazy.
2. Kurimui skirta 3 dienos. Ligi 27 dienos 13:24 h.
1. Kovoja. Skorpio vs. Fantazy.
2. Kurimui skirta 3 dienos. Ligi 27 dienos 13:24 h.
Fantazy
2005-07-26
Beef pasakė:
...kas laimi?
Skorpio
2005-07-26

ai sedejau sedejau galwoju reik padaryt prisedau nu ka.... darysim beleka ir pradejau
Fantazy
2005-07-26

Mano darbas, galite pradėti balsuoti. Sekmės Skorpio :wink: (P.S. Pats balsuoti negali). Visi Kas Balsuos Parašykit Comment dėl saugumo :!:
Edited by Fantazy. Comment: Pamiršau [img][/img] parašyt.
Skorpio
2005-07-26
nu as tai balsuociau uz fantazy
nemoku animation daryt
ir seip zjb
p.s. fantazy kaip uzuploadint brushus ? i photoshop
p.s. fantazy kaip uzuploadint brushus ? i photoshop
DeSerT
2005-07-26
Abiejui darbai atlikti labai profesionaliai, taciau balsuoju uz Fantazy. Kazkaip mieliau pazvelgti akiai, be to del to mazycio blyksincio daikciuko
koltasXxX
2005-07-26
technishkai geresnis skorpio , bet shirdzhiai mielesnis fantazy(nors tas blykstelejimas , tam ir buvo skirtas ash y jy neatsizhvelgeu)
FANTASY
FANTASY
Ezzy
2005-07-26
uz Fantazy, bet ir Skotpio visai nieko
o Skorpio brushus uzloadinti tai gali pasirinkes brush tool ten rodyklele mazyte ir load brushes ir pasirinkti norima brusha
tikiuosi supratai
o Skorpio brushus uzloadinti tai gali pasirinkes brush tool ten rodyklele mazyte ir load brushes ir pasirinkti norima brusha
Lix
2005-07-26
Is tikruju tai man abu nelabai patinka.
Fantazy, man tos linijos kazkaip nepatinka, ir gfx'e yra nemazai tuscios vietos, galima buvo pasistengti ir uzpildyti ta tuscia vieta. Dar man ne prie sirdies ta raudona spalva, bet cia tik mano nuomone
O kur borderis(remeliai)?
Skorpio, backgroundas tai toks, hm, "pigus", fontas nlb derinasi, nors apvedziotas gan graziai. Kulku skyles irgi gerai padarytos, nors ju reiksmes abstracte(jei neklystu) tai nelabai suprantu. O kur borderis(remeliai)?
Taigi, viska susumaves, duosiu Fantazy 8.2/10, o Skorpio 6.8/10. Manau Fantazio nors man ir nlb patiko originalesnis uz Skorpio, pas kuri viska gadina bg, jei butu juodas ir ne abstractinis tai manau atrodytu tikrai gerai
Fantazy, man tos linijos kazkaip nepatinka, ir gfx'e yra nemazai tuscios vietos, galima buvo pasistengti ir uzpildyti ta tuscia vieta. Dar man ne prie sirdies ta raudona spalva, bet cia tik mano nuomone
Skorpio, backgroundas tai toks, hm, "pigus", fontas nlb derinasi, nors apvedziotas gan graziai. Kulku skyles irgi gerai padarytos, nors ju reiksmes abstracte(jei neklystu) tai nelabai suprantu. O kur borderis(remeliai)?
Taigi, viska susumaves, duosiu Fantazy 8.2/10, o Skorpio 6.8/10. Manau Fantazio nors man ir nlb patiko originalesnis uz Skorpio, pas kuri viska gadina bg, jei butu juodas ir ne abstractinis tai manau atrodytu tikrai gerai
Fantazy
2005-07-26
6-0 Pagal postus.
4-0 Pagal Poll'a.
Jau nori baigt ar dar tesiam? (msg for Skorpio)
4-0 Pagal Poll'a.
Jau nori baigt ar dar tesiam? (msg for Skorpio)
Fantazy
2005-07-26
Tai ok aš nugalėjau 8) . Tikiuosi labai nesupykai, kad aš laimėjau?
Nerakinkit temos aš ritoi su tuo susitvarkysiu :wink: .
TruBaller
2005-07-27
Tru ideja, bet Tru taip ir nespejo prabalsuoti
Bet vistiek abiem pagyrimai
Skorpio
2005-07-27
Fantazy pasakė:
Tai ok aš nugalėjau 8) . Tikiuosi labai nesupykai, kad aš laimėjau?
Nerakinkit temos aš ritoi su tuo susitvarkysiu :wink: .