Harry Potter and the goblet of fire
Skorpio
2005-12-01
nu zodziu pats tingejau kazka rasyt taj aciu kino kritikam lietuvos !
siuzetas
Ketvirtieji Hario metai Hogvarste yra svarbūs tuo, kad vyks burtininkų čempionatas, kuriame dalyvauja magai iš trijų skirtingų burtininkų mokyklų. Jie turi atlikti skirtingas ir vis sudėtingesnes užduotis. Tas, kuris įveiks jas visas, taps nugalėtoju.
Burtininkus į turnyrą išrenka Ugnies taurė, kuri šiemet visus nustebina netikėtai pranešdama, kad vienas iš dviejų Hogvarsto atstovų - Haris Poteris!
Tarsi to dar būtų negana, paaiškėja, kad pats pikčiausias burtininkas Voldemortas jau pasiruošęs grįžti į žemę.
Haris Poteris ir ugnies taurė" kartelę būsimai istorijos ekranizacijai pakėlė dar aukščiau. Po kiekvienos jų norisi įspūdžius sakyti perfrazuojant Tarptautinio olimpinio komiteto prezidentų žodžius, kad šis filmas geriausias iš iki šiol buvusių. Kadangi pagrindiniai filmo vertintojai yra vaikai, sugraužę visas iki tol pasirodžiusias knygas, nėra tokie atlaidūs klaidoms ir neatitikimams kaip suaugusieji, jų plojimai, pasigirstantys salėje prasidėjus pabaigos titrams, yra laukiamas bet kurios dalies įvertinimas, kad į pagrindinį taikinį - žiūrovų širdis pataikyta tiksliai.
Martynas Pocius
Kai kurie kasmet pasirodančių filmų tęsiniai panašūs į kasdienius apsilankymus artimiausiame prekybos centre - žinai, kad jokių ypatingų staigmenų nebus, mintinai moki jų asortimentą ir neklysdamas šmirinėji po prekystalius. Taip pat su filmais apie Harį Poterį - specialiųjų efektų ir stebuklų dozės garantuotos.
Verslo Žinios
vaidina| Daniel Radcliffe | Rupert Grint | Emma Watson | Robbie Coltrane | Katie Leung | Ralph Fiennes | Michael Gambon | Brendan Gleeson | Jason Isaacs | Gary Oldman
Man galit nedekot pats filmo net neziurejau tik jauciu pareiga informuoti
siuzetas
Ketvirtieji Hario metai Hogvarste yra svarbūs tuo, kad vyks burtininkų čempionatas, kuriame dalyvauja magai iš trijų skirtingų burtininkų mokyklų. Jie turi atlikti skirtingas ir vis sudėtingesnes užduotis. Tas, kuris įveiks jas visas, taps nugalėtoju.
Burtininkus į turnyrą išrenka Ugnies taurė, kuri šiemet visus nustebina netikėtai pranešdama, kad vienas iš dviejų Hogvarsto atstovų - Haris Poteris!
Tarsi to dar būtų negana, paaiškėja, kad pats pikčiausias burtininkas Voldemortas jau pasiruošęs grįžti į žemę.
Haris Poteris ir ugnies taurė" kartelę būsimai istorijos ekranizacijai pakėlė dar aukščiau. Po kiekvienos jų norisi įspūdžius sakyti perfrazuojant Tarptautinio olimpinio komiteto prezidentų žodžius, kad šis filmas geriausias iš iki šiol buvusių. Kadangi pagrindiniai filmo vertintojai yra vaikai, sugraužę visas iki tol pasirodžiusias knygas, nėra tokie atlaidūs klaidoms ir neatitikimams kaip suaugusieji, jų plojimai, pasigirstantys salėje prasidėjus pabaigos titrams, yra laukiamas bet kurios dalies įvertinimas, kad į pagrindinį taikinį - žiūrovų širdis pataikyta tiksliai.
Martynas Pocius
Kai kurie kasmet pasirodančių filmų tęsiniai panašūs į kasdienius apsilankymus artimiausiame prekybos centre - žinai, kad jokių ypatingų staigmenų nebus, mintinai moki jų asortimentą ir neklysdamas šmirinėji po prekystalius. Taip pat su filmais apie Harį Poterį - specialiųjų efektų ir stebuklų dozės garantuotos.
Verslo Žinios
vaidina| Daniel Radcliffe | Rupert Grint | Emma Watson | Robbie Coltrane | Katie Leung | Ralph Fiennes | Michael Gambon | Brendan Gleeson | Jason Isaacs | Gary Oldman
Man galit nedekot pats filmo net neziurejau tik jauciu pareiga informuoti
Grybz
2005-12-01
blyyynn. mano laukiamiausias filmas. Myliu šitą daiktas <<:
kuo greičiau nueit. Bet į premjerą biškį šūdc eit, nes žmonių kalnas prisirenka. :}
myliu aš tą poterį. ;D
kuo greičiau nueit. Bet į premjerą biškį šūdc eit, nes žmonių kalnas prisirenka. :}
myliu aš tą poterį. ;D
emcas
2005-12-01
Skorpio gal tu torrenta ar pacio filmo linka is kur parsipust gali parasyt jeigu zinai?
Lix
2005-12-01
Hm, siaip gal ir noreciau paziuret, bet i kina tingiu eiti, o siustis nenoriu nes dar titru(anglisku) pasrsisiust neatsirado, o be titru ten puses nesuprasi
koltasXxX
2005-12-02
Vaje , vaje , vakar maciau post premiera MEGA supermarkete . Pize dejau y kelnes . Nerealus filmas , ypac kai esu hp fan . Nu nx , galetu jis niekad nesibaigt fantastika , fantastika (be to nemokamai valgyt dave)
Bam
2005-12-02
Grybz, Dec 1 2005, 07:29 PM, pasakė:
blyyynn. mano laukiamiausias filmas. Myliu itą daiktas <<:
kuo greičiau nueit. Bet į premjerą bikį ūdc eit, nes monių kalnas prisirenka. :}
myliu a tą poterį. ;D
kuo greičiau nueit. Bet į premjerą bikį ūdc eit, nes monių kalnas prisirenka. :}
myliu a tą poterį. ;D
Kodel jis visiem taip patinka? Mano drauge irgi alpsta del jo, bet as niekaip negaliu suprast kodel? Kodel jis taip traukia paauglius, ypac merginas?
Lix
2005-12-02
Grybz
2005-12-02
todėl, kad poteris yra graus. o_O
ką tik baigėm iūrėt su drauge Bam vs. HIM dvd, tai pzdc. Įsimylėjau bamą ;DDDDDDDDD
metu poterį.
ką tik baigėm iūrėt su drauge Bam vs. HIM dvd, tai pzdc. Įsimylėjau bamą ;DDDDDDDDD
metu poterį.
Bam
2005-12-02
Grybz
2005-12-02
hmz. Ten kaip jie klipus darė. Nerealiai zjbs. ;D
mes su drauge susitarėm, kad bamas mano, o jai lieka Vile. <:
mes su drauge susitarėm, kad bamas mano, o jai lieka Vile. <:
dogmas
2005-12-02
Nemaciau nei 1 nei 2 nei 3 filmo tik skaiciau knygas
I sita nuejsiu 3-ienu
DeSerT
2005-12-03
Nu ka perziurejau, siaip gal ir nieko, bet jei sventai remiantis knyga - tai daug netikslumu ;| Siaip patiko, tik minkstose kedese nebuvo vietu, tai turejau pirkt bilieta i kietesnes, tai lb uzpakali nutryne ;D Siaip duociau 8/10
Skorpio
2005-12-03
nu taj suprantama kad yra netixlumu jei darytum wiska pagal knyga taj butu 4 valandu filmas
koltasXxX
2005-12-04
o seip kiek filmas trtuko , nes man pasirode kad tikrai virs 2H , o seip kadangi knyga 500+ puslapiu, nebuvo ymanoma visko ydet lol , seip tai turejo filma daryt nuo tos vietos kur prasideda mokslo metais , bet dar gerai kad yterpe ir wolrd cupo bisky ;]
DeSerT
2005-12-04
Wo butent world Cup'u ir nusiviliau.. Blemba sako kad jau prasides ir pyst nieko nerodo
koltasXxX
2005-12-04
nesutilpo y remus , be to quidich kovai reiktu ganetinai daug efektu ir darbo,,,
Skorpio
2005-12-08
gerai parašysiu trumputę savo nuomonę peržiurėjęs filmą
Vaidyba
Nu aktoriai yra gabus dar reikia prisiminti , kad jie yra jauni
tarp aktoriu netgi vaidinant jaučiasi susibendravimas (šita ne aš vienas pastebėjau) vis dėl to jaudinančiose akimirkose jaučiasi šiek tiek vaikiškumo bet labai nedaug. Vyresnieji aktoriai no probs. Vaidinti reikėjo daug ir emocingai tai jiems puikiai pavyko tiesiog idealu 4,9 aj būsiu geras šiandiena 5 [primenu vertinu penkiabale sistema]...
Režisūra
Nu režisuoti daug nereikėjo tam buvo knyga
bet knyga buvo labai įdomi taigi ir filmas idomus...labai protingai išimtos nereikalingos knygos vietos ir jis sutrumpintas grafika ispudinga nu bet nevvertinsiu nes režisuot mažai reikejo
nu atsiprašau kad toks trumpas parasymas bet kai geras filmas nėra labai ką komentuot
Vaidyba
Nu aktoriai yra gabus dar reikia prisiminti , kad jie yra jauni
Režisūra
Nu režisuoti daug nereikėjo tam buvo knyga
nu atsiprašau kad toks trumpas parasymas bet kai geras filmas nėra labai ką komentuot
RazieL_
2005-12-11
snd ziurejau , beabejo lb patiko
na , ka cia bepridurt
turbut reikes atsisiust
tik kad gaila , jog kazkokie astunmeciai pries mane sedejo ir skleide itartinus garsus
na ir dar kokie 3 is 4 ejo po 2 kartus i tulika.. na bet labai ispudziu nesugadino
DeSerT
2005-12-12
Salia manes tai sedejo toks ~10 metu vaikas, kuris iki mazdaug puses filmo aiskino viska kaip is knygos turi but, veliau pasakiau kad uzsikistu, nes rimtai uzkniso
Guest_Raiden_* 2005-12-31
Buvau siandien is ryto,man tai tikrai geras,o mamai ypac.
Dar apie vaikus,salia manes buvo gal 9 metu merga su seserim 6 metu ir vyresnioji skaite garsiai titrus,tai dar su intonacija
,gadino filma,bet sudraudziau,siaip nekenciu maziu einasnciu i teatrus ir daranciu panasiu nesamoniu...
Dar apie vaikus,salia manes buvo gal 9 metu merga su seserim 6 metu ir vyresnioji skaite garsiai titrus,tai dar su intonacija