STING: MOMENT OF TRUTH
`MalioK`
2005-07-26
[size=18]STING: MOMENT OF TRUTH

LENGTH: 1:29:23
SIZE: 237 MB
DATE: 2004
NOTE: Filmas kuri butinai turi paziureti visi Stingo fanai. Apskritai patariu si filma visiem - as ji ieskojau nuo pat jo pasirodymo metu (gan ilgai) ir gavai tik pernai. Stingas pasakoja po truputi apie visa stingo gyvenima ir apie tai kaip jis atejo i krikscionybe. Emocianalus filmas - sis filmas visiskai nepanasus i tos WCW Superstar series. Cia parodyta ir nemaloni wrestlingo puse :| Beje, dar idejau apklausa - butinai prabalsuokit po perziuros.
LINK: [url=xxxhttp://s54.yousendit.com/d.php?id=3QWYS3SWEEW4O3HZ8TFSRZGISC][size=18]DOWNLOAD

LENGTH: 1:29:23
SIZE: 237 MB
DATE: 2004
NOTE: Filmas kuri butinai turi paziureti visi Stingo fanai. Apskritai patariu si filma visiem - as ji ieskojau nuo pat jo pasirodymo metu (gan ilgai) ir gavai tik pernai. Stingas pasakoja po truputi apie visa stingo gyvenima ir apie tai kaip jis atejo i krikscionybe. Emocianalus filmas - sis filmas visiskai nepanasus i tos WCW Superstar series. Cia parodyta ir nemaloni wrestlingo puse :| Beje, dar idejau apklausa - butinai prabalsuokit po perziuros.
LINK: [url=xxxhttp://s54.yousendit.com/d.php?id=3QWYS3SWEEW4O3HZ8TFSRZGISC][size=18]DOWNLOAD
Skorpio
2005-07-26
`MalioK` net neisivaizduoji kaip dekoju , as irgi si filma norejau paziuret labai
`MalioK`
2005-07-26
Skorpio pasakė:
`MalioK` net neisivaizduoji kaip dekoju , as irgi si filma norejau paziuret labai
TruBaller
2005-07-26
Maliok, galejai geriau i megaupload uploadinti. Nu del paciam aiskiu priezasciu
`MalioK`
2005-07-26
TruBaller pasakė:
Maliok, galejai geriau i megaupload uploadinti. Nu del paciam aiskiu priezasciu 
TruBaller
2005-07-26
Uztat linkas butu daugiau nei dvigubai geresnis
Nu cia neprievartausiu taves dabar juk. As tik noreciau, kad butu i megaupload imesta, nes manau, kad greitu laiku galiu ir neparsisiusti sito filmo.
Bam
2005-07-26
WOW, labai geras filmas, labai įdomus, ypač kai aš nelabai didelis WCW gerbėjas ir nelabai daug ką žinau. O tai ką dabar Stingas, tiksliau Steve Bordon ar kaip ten jis veikia?
bažnyčioj patarnauja?
`MalioK`
2005-07-26
Bam pasakė:
WOW, labai geras filmas, labai įdomus, ypač kai aš nelabai didelis WCW gerbėjas ir nelabai daug ką žinau. O tai ką dabar Stingas, tiksliau Steve Bordon ar kaip ten jis veikia?
bažnyčioj patarnauja?
Skorpio
2005-07-27
`MalioK` o jis poto kai kristus jam ten apsireiske ar padejo zodziu jis poto iskart pasitrauke is pro wrestlingo ar weliau prejus nemazam laiko tarpui???
`MalioK`
2005-07-27
Skorpio pasakė:
`MalioK` o jis poto kai kristus jam ten apsireiske ar padejo zodziu jis poto iskart pasitrauke is pro wrestlingo ar weliau prejus nemazam laiko tarpui???
Jei tau idomu, Skorpio, tai as galiu uploadinti Sting'o shoot interview 2004 metu - kai jis reklamavo radijoje butent si filma :wink:
TruBaller
2005-07-27
Vot del divu as irgi pilnai pritariu... Galima suskaiciuoti ant vienos rankos pirstu, kiek dabar divu wwe gali nors siek tiek wrestlinti - Victoria, Lita, Trish ir siaip manyciau kad Melina, nors dar tiek matchu ir teturejo. Taigi, mano nuomone, jis teisus del sito.
Bam
2005-07-27
Dėl divu sutinku, visokie bikini boot camp segmentai po 20 minučiu kartais užknisa, nu man netrukdo kai mellina entrance`ą daro, bet jau biški per daug. Bet pvz kai buvo bikini kova sable vs torrie, tai aš visą laiką išsižiojęs sedėjau
P.S. TRU PAMIRŠAI PAMINĖT TORRIE WILSON!!
TruBaller
2005-07-27
Matai, nesamones yra ne tie Bikini Boot Camp, bet visi tie Raw Diva Search.
Nu as nemanau, kad Torrie yra ta kuri gali wrestlinti, nes tada ir Stacy gali. As nesakau, kad negali, bet siaip ji nera labai gera sitoje srityje
Nu as nemanau, kad Torrie yra ta kuri gali wrestlinti, nes tada ir Stacy gali. As nesakau, kad negali, bet siaip ji nera labai gera sitoje srityje
DeSerT
2005-07-29
Perziurejau 2 kartus, taciau jis man toks geras nepasirode. Gal minties nepagavau. P.S Tru & Bam just cia ziauru offtopic warot ^^
Beef
2005-07-30
Bam pasakė:
Dėl divu sutinku, visokie bikini boot camp segmentai po 20 minučiu kartais užknisa, nu man netrukdo kai mellina entrance`ą daro, bet jau biški per daug. Bet pvz kai buvo bikini kova sable vs torrie, tai aš visą laiką išsižiojęs sedėjau
Per nauja SmackDown Melinos entrancas toks cenzuruotas buvo tai net pyktis sueme :evil:
O uz filma labai aciu, imdb raso, kad tai geriausias filmas wrestlingo tematika, o man ir greitis geras su sendit