Zvaigzdiu Karai
Skorpio
2005-12-10
Kokia nuomone apie si filma. As dar siandien issinomawau situ kerstas tai wisai patiko seip labai nereali wiena geriausiu filmu saga kino istorijoje.
TruBaller
2005-12-11
O as dabar truputi gailiusi, kad tingedavau selmadienio rytais anksciau atsikelti
emcas
2005-12-11
Anksciau buvau susidares toki ispudi, kad tokie fantastiniai filmai tikras slamstas, bet pamates persigalvojau
Bam
2005-12-11
TruBaller
2005-12-11
Grybz
2005-12-11
dievinu mokslinę fantastiką filmuose. ;]]
zjbkiausias tokio tipo filmas. Pagarba Lucasui u tokį malonumą. <;
zjbkiausias tokio tipo filmas. Pagarba Lucasui u tokį malonumą. <;
Skorpio
2005-12-11
as taj situ kerstas nomawausi
O taj bl kiek db to naujo leidimo daliu iseje? taj as daugiau dvd issinomociau
O taj bl kiek db to naujo leidimo daliu iseje? taj as daugiau dvd issinomociau
koltasXxX
2005-12-11
dar per cartoonnetwork animacinis serialas SW yra ;] . Seip tai fantastiska epopeja , nuo pirmu daliu iki paskutiniu , seip esu mates ir seno leidimo ir naujo leidimo 4,5,6 epizodus , todel patarciau acisiust ir naujuosius leidimus.
P.S. geri geimai SW tematika
P.S. geri geimai SW tematika
Lix
2005-12-11
Nu kad naujo leidimo tai pastebejau tik is Luko tevo kad paskutinej daly toks kaip 3-ioj ten kai jau tipo numires
As tai turiu visas dalis dvd isirases
Guest_Triple-H`_* 2006-01-27
Jo man SW irgi ziauriai patinka , As tai manau jok sitas Filmas yra fantastokos klasika
. Gerai kad emule yra tai va atsisiunciau visus filmus ZIAURIAI GEROS KOKYBES !!!!!!
ir vel visu perziurejau ... .Siaip SW labai faini filmai itraukiantis veiksmas . Gera siuzeto linija . Beto dar SW knygos labai idomios jai jums ziauriai patinka SW (kaip man )
. O del zaidimu tai taip nesiginciu ju tematika ziauriai idomi, esu perajas SW : Jedi academy . Dar lego SW esu zaides
.
Guest_Triple-H`_* 2006-01-28
esu girdejas tokius . Bet tie game ant mano kompo netrauktu . todel neperejas :\
BitlasLt
2006-07-27
man sw turbut viena megstamiasuiu filmu serija:D zjbs filmas>D trecia labai patiko:D
KOTR II perejau tris akrtus ,bet tas zaidimas mane nuvyle ganetinai:D
KOTR II perejau tris akrtus ,bet tas zaidimas mane nuvyle ganetinai:D
Guest_Striker_* 2006-07-28
hmm nzn nesu tox didelis gerbejas. siaip idomus filmai patinka ziureti. seniau buvau labai uzsivedes dar kai pries kelis metus buvo pradeja 1 karta roditi per tv3 dar kai galejai skambinti ir laimeti sw maike ir bilieta i naujausia filma tai buvo klonu puolimas man atrodo
vo tada buvau uzsivedes. visalaika skambinau dalivavau net seimos parasys rinkau nes motike nenorejo leisti zieti nes puse 12 rodidavo o i sule reikejo eiti
db ir su mielu noru paziuriu siaip SW liux
Grybz
2006-08-23
o kakada fanė buvau, su draugu net saitą rengėmės kurt ;O čia px, kad Sitų Kerto i vis nemačiau. Nu nieko, kadanors būtinai paiūrėsiu.