Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Final Resolution 2006

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 29

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

STING & CHRISTIAN vs. JARRETT & MONTY
THE MAIN EVENT

Nuotrauka
WINNER: STING & CHRISTIAN
RATING: ***

SAMOA JOE © vs. CHRISTOPHER DANIELS
X DIVISION CHAMPIONSHIP

Nuotrauka
WINNER: SAMOA JOE
RATING: ****1/4

AJ STYLES vs. HIROSHI TANAHASHI
INTERNATIONAL X SHOWCASE

Nuotrauka
WINNER: AJ STYLES
RATING: **1/2

RHINO vs. ABYSS
THE MAN BEAST vs. THE MONSTER

Nuotrauka
WINNER: ABYSS
RATING: ***1/4

AMERICA'S MOST WANTED © vs. TEAM 3D
NWA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP

WINNER: AMERICA'S MOST WANTED
RATING: ***1/2

RAVEN vs. SEAN WALTMAN
RAVEN'S PAST

WINNER: SEAN WALTMAN
RATING: **

THE JAMES GANG vs. DIAMONDS IN THE ROUGH
WINNER: THE JAMES GANG
RATING: *

RON KILLINGS vs. BOBBY ROODE
WINNER: BOBBY ROODE
RATING: **

SHELLEY, ARIES & STRONG vs. SABIN, BENTLEY & DUTT
WINNER: SHELLY, ARIES & STRONG
RATING: ***

- Ivertinimai pagal Larry Csonka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Na, turime pirma patvitinta matcha is spoileriu:
STING & CHRISTIAN CADE vs. JEFF JARRETT & MONTY BROWN

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
O tai kaip cia suprast patvirtinta is spoileriu? As manyciau kada per show paskelbia arba oficialiam saite tada ir patvirtinta.

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
O jega :) Bet tame mace bus JARRETT'as tai visai imanoma ,kad per impact'a pralos title ,o gal ir ne :)
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąLix, Dec 14 2005, 03:16 PM, pasakė:

O tai kaip cia suprast patvirtinta is spoileriu? As manyciau kada per show paskelbia arba oficialiam saite tada ir patvirtinta.
Na cia ziurint, ka jus vertinat "oficialiai". Man oficialiai, tai, kai kazkokia zinia tampa faktu, o ne lieka spejimais. Jau ivyko tapingai - TNA vadovybe paskelbe publikai (tiems kas buvo per show;) kad matchas ivyks => Jie nesa atsakomybe uz savo zodzius => spejimas tampa oficialiu faktu.

Rodyti pranešimąMoX, Dec 14 2005, 03:17 PM, pasakė:

O jega :) Bet tame mace bus JARRETT'as tai visai imanoma ,kad per impact'a pralos title ,o gal ir ne :)
Kodel pralos? Manau sis matchas buvo specialiai parengtas, kad padeti pagrinda busimui Stingo ir Jeffo feudo del NWA titulo. Taigi siame matche Jarrett'as bus NWA Championu.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Shudas... Durnesnio sugrizhimo negali but... I tag-teama.. Ir dar su zhmogum, kuris organizacijoj naujas, ir pavagia dali susidomejimo pachiu tavim...
Bet matyt ish Stingo jau visaj nieko nebera, kaip nebuvo ish NAsh ir Hall, kad butinaj juos i Tag-Teams rejkejo kisht...
Del feudo... Del feudo su Jarret... Neduok dieve turesim ta feuda... Man taj gajla zhmoniu, tokiu kaip Raven, Rhino, AJ kad ir tas pac MOnty Brown... Nu jie senaj trinasi, o jiem feuda tik ant durniaus arba visaj neuzhsuka...
Mano suvokimo, geriausias budas jiems pirmus menesius panaudot Stinga - tokiais varijantajs:
1) shviesa dingsta, o kaj isijungia - ringe skyle ir kox nors gezas dinges kuris priesh taj buvo ringe...
2) Varnas
3) Speciali zhinute publikai (kaip buvo per BAck in Black grizhima - del kokio nors matcho)
4) Zhvilgsnis nuo arenos lubu...
5) Galiausiai kox nors ispudingas atsiradima ringe matchuj. Ajshq singles.

Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
vistiek norisi sting pamatyt , reix parsisiust , daugiau TNA ppv neturiu
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
STING'as bus jegele! My fav wrstler, rejx butinai zet ir sirgt! Whooooooo! :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
na , turbut labiausiai laukiu Daniels vs Samoa Joe , bei Styles vs tanahashi , del x division actiono , ir kaip zinoma as labiausiai megstu high flyerius :D

o labiausiai nelaukiu turbut rhino vs abbyss , nebent atsiras kita , dar neidomesne (man) kova .

Hm , manau butu puiku per ppv isvysti koki x division 6man tag matcha , ir rodyti daugiau x division actiono , negu heavyweight division actiono , bet cia tik mano uzgaidos :D

EDIT : Nebalsavau , nes nezinojau kurio labiau laukiau :D
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Taigi, idedam tradicine apklausele: Kokio matcho laikiate labiausiai... ZInokit, kad jei tik prabalsuosit ir nieko nepakomentuosit, mes jus surasim ir isspardysim uzpakalius ;) Taip, kad geriau komentuokit :D

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
Aisku, kad Daniels vs Joe nu ir AJ vs Tanahashi. Komentuot manau nereikia, nes turbut ir taip aisku ;)
Nuotrauka
Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
laukiu sting'o sugrizimo todel ir prabalsavau uz ji ,norsmacas turbut nebus geras :/
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
AJ vs Tanahashi, ryshkiai. Man Daniels neatrodo tox galingas palyginus su AJ, kad domintu jo matchas su Joe.
Ir laukiu Stingo pasirodymo, kazhin ar tik nebus kaip su Macho Man - kad gale tik kovos atvarys, kad nusleptu jo graudzhia forma... (na bet uzhkulsiuose TNA sake kad Stingas geraj atrodo, taj tikekimes...)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Beabejo, labiausiai laukiu Sting'o sugrizima (Sting & Christian vs. Jarrett & Monty). Po to AJ Styles vs. Tanahashi - nes nesu mates nei vieno Tanahashio matcho ir, speju, matchas bus itin geras. Trecioje vietoje butu Samoa Joe vs. Christopher Daniels. O likusieji matchai mane nelabai zavi, bet vistiek turetu buti neblogi.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Nu labiausiai Stingo laukiu, labai idomu bus pasiziureti kaip jis atrodo ;)

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
Zinoma labiausiai laukiu matcho su Stingu ;) Pirma kart siusios TNA PPV ir nuo to pradesiu pastoviai ziuret tna, bent jau tikiuos :D

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
  • 110 Pranešimai:
0
1. As tai labiausiai laukiu Sting'o sugrizimo, tikiuosi, kad bus neblogoje sportineje formoje. Del Monty Brown neabejoju, kad jis gerai pasirodys, o Jarrett yra Jarrett.
2. AJ Styles galimybes aiskios, o Tanahashi nemaciau nei vienos kovos, bet kazkodel manau, kad tai bus geriausias TNA match'as zvaigzduciu atzvilgiu.
3. Samoa Joe, jei taip stiffins, kai pries AJ, tai bus dar vienas nerealus match'as.
4. Abyss man visada patiko is TNA, tikiuosi, kad bus geras matchas. Abu sustifins viens kita ;)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Winners: Sting & Christian Cage!!!!!!!!!! Ye haaaaaa parode Stingeris kad dar pavaro! Whoo!!!

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 519 Pranešimai:
0
WTF? Raven pralose? Tai ka jis skrenda lauk?
Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
Tai va norejau paklaust ar cia tik man vienam pasirdoe ,kad kai sting trenke su Bat'u Jarret'ui teisejas mate ,o nediskvalifikavo jo ?
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Tik tau vienam :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
o gal kas gali uploadyt sting and christian vs alpha male and jarrett ir daniels vs samoa joe

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąMoX, Jan 17 2006, 07:36 PM, pasakė:

Tai va norejau paklaust ar cia tik man vienam pasirdoe ,kad kai sting trenke su Bat'u Jarret'ui teisejas mate ,o nediskvalifikavo jo ?
Ten neturejo matyt, o be to, TNA ne kaip WWE - bishkeli panashiau kaip WCW lajkajs, shiek tiek lejdzhiama panaudot neshvarumo ir uzhmatant shiek tiek tejsejuj. Butu ir WWE, bet chia Vincuj uzhejus buvo antizhiaurumo kampanijos banga:)

Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
truputy nuobodokas ppv , aisku kova su sting prabudino mane buvo juokinga kad dazu nusitepe acitrenkes y grindiny ir po to liko balta deme ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Jan 18 2006, 07:15 PM, pasakė:

truputy nuobodokas ppv , aisku kova su sting prabudino mane buvo juokinga kad dazu nusitepe acitrenkes y grindiny ir po to liko balta deme ;]

Tai gal tu nemates senesniu jo matchu, kur jis beveik be jokiu dazhu baigia matcha? :D nieko cia juokingo :)

Pats vakar baigiau ziuret PPV, PPV neblogas, bet tikejaus biski geresnio. Nuvyle AJ vs Tanahashi, tikejaus auksto lygio, gero matcho, bet visiskai nenustebino, nieko gero neparode, o pabaiga isvis kaip kokio WWE matcho :D Daniels vs Joe labiausia patiko, gal tik gaila, kad Danielsas pralaimejo :D Kiti matchai irgi neblogi buvo, tyngiu visus atskirai vertint, nes nesenai atsikeliau, tai nelabai galvojas dar :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0