Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Regal vs Benoit matcho

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 10

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
Jis kazkur pries 1-2 menesius per Velocity, sako labai geras matchas.
Butu gerai ir jo ivertinima suzinoti.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Tau kuri reikia? Jie turejo du matchus:

1. Chris Benoit vs. William Regal (face)
Velocity: Liepos 16, 2005

2. Chris Benoit vs. William Regal (heel)
Velocity: Spalio 1, 2005
***3/4

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Siaip jie dar ir per SD! turejo 7min *** matcha. `MalioK`, jei turi imesk abu, bus idomu paziuret, nes velocity niekad neziuriu :)

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąLix, Jan 7 2006, 11:32 AM, pasakė:

Siaip jie dar ir per SD! turejo 7min *** matcha. `MalioK`, jei turi imesk abu, bus idomu paziuret, nes velocity niekad neziuriu :)
Na as kalbejau tik apie Velocity matchus;) Siandien imesiu viena, o kita turbut rytoj. Gal imesiu i yousendit.com - tas skubekite siustis.

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, Jan 7 2006, 10:04 AM, pasakė:

1. Chris Benoit vs. William Regal (face)
Velocity: Liepos 16, 2005
As turbut sita turiu, nes pas mane irgi velocity ir mazdaug tokiu metu gavau, tai jei `MalioK` del kokiu nors priezasciu negales imest pasakykit - imesiu :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąeMCas, Jan 7 2006, 01:48 PM, pasakė:

As turbut sita turiu, nes pas mane irgi velocity ir mazdaug tokiu metu gavau, tai jei `MalioK` del kokiu nors priezasciu negales imest pasakykit - imesiu :)
Jei gali - imesk, man perpus maziau darbo bus (nes pas mane sunkumai su greiciu - dificitas;)

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
Gerai, imesiu siandien veliau :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
O ka jus darot, kai jie yra imetami. Juk as po keliu dienu buvau imetes, bet kiek suprantu nelabai kas siuntesi :)

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 7 2006, 03:30 PM, pasakė:

O ka jus darot, kai jie yra imetami. Juk as po keliu dienu buvau imetes, bet kiek suprantu nelabai kas siuntesi :)
Ka as dariau? As pats siunciausi abu matchus (kai tik jie atsirado) ir iskirpdavau is Velocity. Beto, tu reges (?) tik viena ju kova buvai imetes - ir linkas jau nedirba;)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Jo jo... Tu imetiai ta matcha, kurio nebuvo. Bet vistiek truputi pikta, kai uploadini, o daugelis to net nepamato :)
p.s. as neturiu galvoje visu :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Gal kas turi ju SD matcha? Ash sugalvojaw rinkt ju matchu kolekcija, man patinka ju tarpusavio wrestlinimo stilius.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0