Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

XEUS turi pilna po retų 1-2 sav mirsiančių rapidshare linkų, neturi laiko atsiiųsti help

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 19

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7
Tai va tokia problemėlė, turiu nerealiai daug rapidshare linkų su japoniško pro-wrestlingo klasika (prisiregistravau viename Azijos forume), tų matčų nėra nė viename kitame forume ir niekas jų neperpostina ir apskritai tie matčai labai vertingi, pas mane neįmanoma padaryti, kad siųsčiaus kitaip nei po 1h, o be to sesija, taigi man labai reikia pagalbos, žmonių kurie pasirinktų tuos linkus ir siųstusi per 2 sav vien juos (na jei keli didvyriai pasidalintų būtų geriau), o po to uploadintų šiame forume. Kaip minėjau tai matčai kurie niekada nebuvo niekur uploadinti ir nebebus.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu as dabar kai pir turiu siek tiek laisvos vietos, tai jei reikia, galiu padeti.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Nu visalaik nesisiusiu, bet kiek galesiu, tai atsisusiu :D Taigi as galiu pagelbet turbut :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
jai reik as ir galiu prisidet laisvas kabelys mano
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
as taip pat galeciau prisijungt :)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
tu man parasyk i privata linkus kuriuos nori ka parsiusciau. Vietos ir ne per daugiausiai turiu tai iskart uploadinsiu i kokia nors svetaine kur galesi is karto siusti, ar tinka?

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7
Linkų čia tik truputį pradžiai pažėriau, greitai mestėlėsiu kur kas daugiau. Beje, praktiškai visi failai suzippinti arba surarrinti su passwordu. Aš jį žinau (tiksliau juos abu: vieni su anglišku passwordu, kiti su taiwanietišku ;) , taigi tiems, persiųsiu ir passwordus abu.

Guest_putupas_*

• Svečiai
As irgi padesiu ;) ,tik duok linku .

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Norejau paklaust, cia kada uploadint tuos matchus? Kai tu paprasysi?

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7
Jo, išpakuokit, pažiūrėkit kokie ten matčai ir parašykit, jei atpažinsite wrestlerius. Po to jau pasakysiu, kuriuos pirmiau uploadinti geriau.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
aaaam...o kur passwordus gaut?

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
man ir tokia beda iskilo :P
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
manau, kad gausit i PM :P

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
XEUS, gal tu kartais tako vartotojas? Tai palengvintu uploadinima :P siaip as turiu ftp ten ~300 mb gal free dar yra, tai galesiu ten tau imest kazkiek

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7
Taip, aš tako vartotojas, būtų labai gerai iš ftp siųstis. Beje parašykit kokie ten matčai, kuriuos atsisiuntėt iš tų linkų.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
shyt, jau beveik sukroviau ka man esi daves i savo ftp, nu px, kai atsisiusi, sekancius i tako ftp imesiu. matchu neatpazystu, nes ten tik skaiciai ;)

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Zinok, as is filefactory ten niekaip neatsisiusiu, nes failai 100+mb, o siuncia 1-3kb/s, tai kol atsius ten uzsipisi :/ Va, visus kitu atsisiunciau, stai kovotojai:

1993-11-04:

Nuotrauka VS Nuotrauka

2001-12-09:

Nuotrauka VS Nuotrauka

1992-04-21:

Nuotrauka VS Nuotrauka

1994-03-16:

Nuotrauka VS Nuotrauka

1998-06-03:

Nuotrauka VS Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
duokit man filefactory, man ten ~50kb/s traukia ;)

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Tai gal traukia jei yra http linkas? Nes ten dabar yra pas tuos failus p2p linkas - isvis nedownloadina ir ftp linkas - 1-3kb/s.

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7
Dėkui tiems, kurie jau parsisiuntė tuos matčus, prisimenu kažkam buvau davęs beveik vien NOAH senų matčų linkus, norėčiau paklausti kiek ten iš tų linkų gyvų buvo?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0