Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Don't try this at home,ar paisote?

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 145

Guest_Hunter_*

• Svečiai
Nu va sugrazinau savo mylimiausa tema i foruma.Mylimiausia gal del to kad vel visi gales pasigirt kokius veiksmus isdarineja namie ir kaip visda gale pasitriochlint kokie jie puikus wrestleriai at home :) kaip vienas kitam daro german suplex ir tt.Taigi rasykit savo savo patirimus, isgyvenimus ir tt apie wrestlinga at home.
P.S as irgi noriu pasigirt sakes kaip pawrestlinau kaime su draugeliu krc dauzemes dauzemes jau abu nebeturejom jegu as kaip HBK pradejau trip su koja i zeme draugelis atsistojo kai kirtau is kojos sweet chin music i veida nosis por sikna islindo :)

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
Gawau newykusi powerbomb ir nugaros trauma :) wos neperlauze man stuburo per puse :D stai ka reiskia co-operatintis , nesimokius :)
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Turėti 20kg sveriančia sesę, kuri ištisai prašo "kautis" labai gerai :) Ant jos laisvai galima atlikt german suplex, F-U, snap suplex, military press, powerbomb, piledriver ir daug kitų judesių. Aišku ant lovos, dar gerai kai pas tevus yra vandens lova, nors nelūžta :) Esu jau 3 lovas sulaužęs, namie 2 ir pas drauga 1 darydamas russian leg sweep (jis kokia 60 sveria, ne 20 :D )

Guest_[kurt]_*

• Svečiai
Dabar man pertrauka,nes su dveis gibsais mazai ka padarysiu. O anksciau su shadow ir su kaimynais bandem daryti kazka pan i wrestlinga.

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7
O pas mane dingo visi bandomieji trušiai :? nebėra ant ko išbandyti vertical drop brainbuster.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

XEUS pasakė:

O pas mane dingo visi bandomieji trušiai  ;)  nebėra ant ko išbandyti vertical drop brainbuster.

0_o ar negaila triušių? :? Čia gana rimtas judesiukas ;)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
mes su draugu sode padarem powerbomb , F-U ir chokslem ant pasigaminto "stalo" , po to taip visokius fyntus su pagaliais lentom ir kitais extreme dalykais , kita savaite bandysim atlikt permetima ant spygliuotos velos
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7

koltasXxX pasakė:

mes su draugu sode padarem powerbomb , F-U ir chokslem ant pasigaminto "stalo" , po to taip visokius fyntus su pagaliais lentom ir kitais extreme dalykais , kita savaite bandysim atlikt permetima ant spygliuotos velos
Tikiuosi dygliuotą vielą nuliova naudosite, o ne iš kaimo nuo tų tvorų, nes kitaip kraujo užkrėtimą dar gausit.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
kaip bus taip , gal savo darysim gal eisim prie fermos ;] , be to dar halogena reik perlauzht y nugara
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Mes primityvius veiksmus dar tedarom :? Buvau viena kojos trauma rimtesne gaves, ir kai dare pedigree man as iskisau ranka ir man ant rankos su keliu uzkrito ;)
P.S smagu chatint sitoj temoj kai fortaz nera =D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Manau, kad ilgai tuo nesidziaugsit, todel patarciau greiciau postinti.

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Kuo? Tipo uzrakinsi tema?
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
Manau jis norejo pasakyt, kad fortaz gali wel atrast foruma :wink:

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Aj ^^ Man kyla toks ytarimas kad fortaz = hunter :?
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Netrins niekas šitos temos, aš ją apsaugosiu :?

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Jei nesupratai, kad as atsakiau i tavo posta, tai pasakau, kad turejau galvoje Forta.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
hmm..Dabar su HARDCORE-AUGAS darom perversmą ;) Už poros savaičiu galit sulaukti nuotraukų ir video, su bewrestlinančiu HARDCORE-AUGAS :?

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
nu lauksim :? Paziesim kaip lietuvos main eventeriai kovoja ;)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Hunter_*

• Svečiai
desert tu klysti fortas mano mokytojas :)

Guest_Hunter_*

• Svečiai
Bam Harcore-augas as irgi noriu pawrestlint davai ir mane priimkit :wink:

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0
jei nori ateik viskas leidziama. O Bamui didelis ACIU uz tai kad pades isviesinti kas vyksta pas mus lygoje,be jo nieko nebutu.
P.S. pagaliau fortui irodysiu kad nemeluoju :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Siaip man net nereikia wrestlinti :) Man savuju nuotikiu pakanka. Per Juros svente "pavrestlinau" - isiveliau i mustines ir teko dvilikta valanda nakties i lygonyne iskeliauti. Dabar sedziu name su trejais siuliais smakroje :wink: Vat mano Don't try this at home variantas.

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7

`MalioK` pasakė:

Siaip man net nereikia wrestlinti :) Man savuju nuotikiu pakanka. Per Juros svente "pavrestlinau" - isiveliau i mustines ir teko dvilikta valanda nakties i lygonyne iskeliauti. Dabar sedziu name su trejais siuliais smakroje :wink: Vat mano Don't try this at home variantas.
Jėga, vis šis tas įdomaus :)

Guest_Hunter_*

• Svečiai
maliok visko buna as per kauno dienas pawrestlines sedejau 3 paras nes vienam ten nosi sulauziau o kitiek dviem net nezinau bet pripaise man kaip vandalizam ir chuliganizam tevai uzmokejo bauda o tevas i galva man dave bet pirma paklause kiek padejau :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

XEUS pasakė:

Jėga, vis šis tas įdomaus  :)
Idomu tai buvo... ypac idomus tas faktas, kad as isiveliau i mustine budamas visiskai blaivus :) bet dabar man visai nesmagu. Nes dabar kai smakra uzsiuvo - man negalima kad jis suslaptu, o t.y. as negaliu net i jura vazioti :) O tos siulus man nuims tik po 4 dienu. *DOUGH*

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0