Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-01-19, 15:53
shalta tai labai, prasedejau 7 pamokas, su striuke beveik visa laika, viska nusalau eidamas i shule
uzsiviniojau shalika ant veido, tai akys nushalo ir blakstienos apledejo
rytoj kadangi -22 neisiu i shule
2006-01-19, 19:04
nieko cia salta
atbuwom 3 pamokas is kitu pabegom nuwarem i mcdonalda tai sugebejau wisas apsipilt arbata
taj wa kol nuejom nuo taikos pr iki sawanoriu pr tai galvojau nusalsiu kojas bet dar netaip baisiai poto taip ejom etapais nuo mcdonaldo iki bms kad susilt nuo bms iki hyper maximos ir poto iki stoteles greit trulikas ir warai namo
wot tai ir nesusalau perdaug kai wariau i trefke greit trulikas atwaziawo kai isejau irgi bet kai grizinejau tai per tuos 100 metru zeuriai salta buwo baaaa

2006-01-19, 19:06
Hmz, a man fizikos kontras
. Šiandien iš pamoku išėjom, nes vaiku beveik nebuvo, ir ėjom pas drauga, sušilt kelios bonkės buva, o po to namuo čiužėm, dar į kompiuterine užėjom, bet ir aš jaučiau, kad galiu nedatraukt, nes kojos suledėjusios, nosis tai pat, dar be kepurės išėjau tai... Žodžiu pasisekė, kad nenugriuvau ir mirtinai neužledėjau
Grįžau?!
2006-01-19, 19:06
aaam...o man rytoj trefkes net nebus
tipo vyriausybe neleidzia ir pan
tipo neinat i shule, tai ir i treniruotes neisit
2006-01-20, 00:24
Nu salta tai tikrai.. wos man isejus i lauka nosis uzsala ir jauciu kvepuodamas uzledijusius snarglius
kojos nusalo tik po 2min stowejimo lauke o kadangi neturejau kepures ausis iswis pradejo nerealiai skaudet.. o seip Bam rytoj zada ne -22 o ~-30 , taip, kad rytoj jau sawaitgalis galima sakyt.. nors net neisiwaizduoju ka bus galima weikt... per toki salti niekur iseit negalesiu.. kompas nebeweikia (dabar as prie brolio kompo kuri pawyksta gaut tik tokiu laiku..) .. tai nejaugi teks wisa diena prie teliko prasedet ://

2006-01-20, 01:24
WinstoN, Jan 20 2006, 12:24 AM, pasakė:
Nu salta tai tikrai.. wos man isejus i lauka nosis uzsala ir jauciu kvepuodamas uzledijusius snarglius
kojos nusalo tik po 2min stowejimo lauke o kadangi neturejau kepures ausis iswis pradejo nerealiai skaudet.. o seip Bam rytoj zada ne -22 o ~-30 , taip, kad rytoj jau sawaitgalis galima sakyt.. nors net neisiwaizduoju ka bus galima weikt... per toki salti niekur iseit negalesiu.. kompas nebeweikia (dabar as prie brolio kompo kuri pawyksta gaut tik tokiu laiku..) .. tai nejaugi teks wisa diena prie teliko prasedet ://

2006-01-20, 09:08
Kaune siandien -24
o kur tu matei -30 tai nezinau
(dienos metu)
2006-01-20, 12:07
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Į viršų