Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Forumuj metai!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 17

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Ka gi, svejkinimaj visiems, musu kudikiuj jau metaj;)
Noriu ishrejkshti padeka visiems - ir tiems ish kuriu suzhinojaw daug, ir tiems su kuriais padiskutavaw daug, ir tiems, kurie chia tik buvo - forums ir yra butent visi tie zhmones:) Forumas yra musyse:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
Prisidedu prie sveikinimu, nors as cia kur kas trumpiau nei metai, bet dziaugiuosi, kad yra sitas forumas, kurio deka kaip ir igijau nauja pomegi (nu cia velniai zino ar man tas i nauda). Dziaugiuosi, kad cia palyginti nemazai rimtos publikos ir tikiuosi, kad tokios publikos dauges :lol:

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
na , ir as noriu jus pasveikint su forumo gimtadieniu :lol: seip buvau cia nuo pradzios , nes mazdaug per jo aciradima pamaciau raw per btv, tada susiradau kanala #wwe ir tada kazkaip kaip tik ta diena startavo forumas :D
Nuotrauka

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 272 Pranešimai:
0
Tai sveikinu visus su forumu gimtadieniu! Nors as cia esu ir nelabai seniai, bet dziaugiuosi cia prisijungus. As suzinojau daugiau apie wrestlinga ir manau, kad jau siektiek ismanau, bent jau apie WWE. Tai va linkiu forumui daugiau nariu, kuriu zinios butu kaip Xeus :lol:
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_astulka_*

• Svečiai
Sveikinu foruma su gimtadieniu :D As cia dar visai naujoke, bet forumas man labai patinka, tikrai nemazai naujo ir naudingo suzinojau.
Gyvuokit dar ilgai :lol:

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Na, va ir metai praejo:) Istikruju, pries metus galvojau, kad tik vienas toks esu nesveikas fanas - dabar zinau, kad musu daugiau. Svarbiausia, kad tiesiog malonu suzinoti kitu mintis ir pasidalintis savosiomis, taigi... Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Na mane dar laiko naujoku forume,bet is cia gavau (ir kartais tekiu) daug medios,daug info yra,manau zinau apie wwe jau daugiau,o dabar noriu sekti tna naujienas apie TNA vien todel,kad ten yra hardy's.

Linkiu geru kitu metu,visi adminai,moderai,ir paprasti nuolankus user'iai,HAPPY NEW YEAR!

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
beje , labai noriu atsiprasyti kad bent jau as nepadariau gimtadieninio forumo sigo , atsirado problemu su kirpimu , dar karta atsiprasau :lol:
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Sie metai tikrai buvo puikus, forumas tikrai suklestejo. Na gal tikejausi didesnio postu skaiciaus, bet svarbiausia, kad mes islaikeme savo gana auksta lygi, forumas del to tapo labai auksto lygio. Buvo dienu kai atrode, kad forumas mire, taciau mes sugebejome prisikelti ir mus visados palaike istikimi lankytojai, kuriems ir turetume dekoti uz visa tai ka turime siandiena :lol: Aciu, kad buvote, esate ir tikiuosi dar ilgai busite kartu su mumis! nMo 4 life!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
as irgi cia beweik nuo pradziu prisiregistravau vasario pabaigoj o postint pradejau kova 12-13 prisimenu koks lamokas buwau kiek nesamoniu prirasiau, prisimenu kaip 30 posta parasiau kazka apie divas snekejau kai 30 posta parasiau, zodziu daug geru prisiminimu :lol:))

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąSkorpio, Feb 22 2006, 09:05 PM, pasakė:

as irgi cia beweik nuo pradziu prisiregistravau vasario pabaigoj o postint pradejau kova 12-13 prisimenu koks lamokas buwau kiek nesamoniu prirasiau, prisimenu kaip 30 posta parasiau kazka apie divas snekejau kai 30 posta parasiau, zodziu daug geru prisiminimu :lol:))
Deja, kaip ir taw, taip ir daugeliuj, dar rejkia ishmokti rajshkiai destyti mintis, nerashyti bet kaip:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 22 2006, 07:12 PM, pasakė:

Deja, kaip ir taw, taip ir daugeliuj, dar rejkia ishmokti rajshkiai destyti mintis, nerashyti bet kaip:)
blemba fortaz as nesuprantu tau butinai reikejo prisikabinti prie mano posto sitoje temoje?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
Naudodamasis proga as taip pat noriu padekoti visam forumo kolektyvui - uz islaikyta auksta forumo lygi, administracijai - uz tai, kad forumas yra toks, koki dabar matome :D Tik noriu pasakyt, kad cia as apsisvieiau labai stipriai ir tikiuos, kad forumas dar sves 2,3,4... gimtadienius. nMo 4 life! :D

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Sveikinu visus su vieneriu metuku gimtadieniu :D Gaila kad mano kompas suluzo tai su razielium nespejom padaryt gimtadienio sigo :D Viva La Wrestling Maniacs!
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 519 Pranešimai:
0
As irgi prisidedu prie sveikinimu ir linkiu sulaukti dar ne vieno gimtadienio
Nuotrauka

Guest_Re1N_*

• Svečiai
Tikiuosi Sis gimtadienis ne paskutinis ;) Siame forume daugiausiai ir suzinojau apie Wrestling'a.Happy Birthday Everyone!

Guest_sadas_*

• Svečiai
Na nors ir esu naujokas bet ir as noru pasveikinti foruma su siuo gitmadieniu matosi kad esat stabilus.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Gan paveluotai,bet....Taigi sweikinu visa kolektyva su Tortadieniu(praejusiu)tikiuosi sitas forumas ilgai ilgai islikst tokspats ar net geresnis ir nebus jokiu konkurentu jam;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0