Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ortono "bajeriai"

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 15

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Link: http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=1FHP6Q4...842AND05IV815IU

Kadangi aptarinejom ortono bajerius,paziurekit kaip isidirbineja zmogus ir nepamirskit komentaru!

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
Can u repeat your last question ? :D

Nerealu :lol:)) man atrod tu ta visa press conference mesk ir visks :D
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Visos neturiu,geriau bajeriai iskarpyti :lol:

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
bl ortonas nemoka kalbet visiskai per press :lol: visi is jo zvengia :D:D:D cia jis turbut prasydamas pakartot filtravo informacija :D o po to tipo tox pasake "no comment" ir atstate tokia dauniska grimasa , nesuprasdamas kad save susivarte :D
Nuotrauka

Guest_astulka_*

• Svečiai
na tikrai no comments. pasirode kaip koks idiotas 20x perklausdamas. zvengia is jo ten visi.
aciu uz video :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Sitas nelabai geras, pirmas geresnis buvo, jis cia dar gana neblogai pasirode, prajuokino kelis zmones :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
Bet seip tai ortonas kai durnius atrode, 2 kartus paprase pakartot o poto be komentaru. Jam gal tikrai kas smarkiai galva sutrenke

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Nezinau, ka jus ji kritikojat - as perziurejau visa conferencija nuo pradzios iki pabaigos (kai tik ja isklojo WWE.com) ir man labai patiko Ortono komentarai;D Ypac tas jo "No Comment" po Kurt'o. Gal tai mano toks yptaingas humoro jausmas, bet as buvau patenkintas jo pasirodimu;)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Nu,bet jis cia toks pasikeles,jei matei visa konferencija MALIOK,tai zinai,kad jis labai kieta vaidino,o kiti juokesi (wrestleriai),bet buvo ir truputi pasipiktine.

O man patiko kai ortonas pasake:No comment,o 619 papilde:No comment,no cojones:)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąRaiden, Feb 23 2006, 09:14 PM, pasakė:

Nu,bet jis cia toks pasikeles,jei matei visa konferencija `MalioK`,tai zinai,kad jis labai kieta vaidino,o kiti juokesi (wrestleriai),bet buvo ir truputi pasipiktine.
O man patiko kai ortonas pasake:No comment,o 619 papilde:No comment,no cojones:)
Nezinau, gal jums tai atrode pasikele (gal taip ir buvo), bet zinau, kad konfirencijose jie tiesiog jokauja ir smagiai leidzia laika; as maciau tiesiog Ortona, kuris bande prajokinti publika - jam tai puikiai pavyko. Pvz. tas "No Comment" tikrai buvo skirtas ismusti kiek joku is ziurovu;)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Bet ziurovai,jiems reikia ismokti bent kiek kulturos,man ju elgesys nepatiko.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Ka galiu pasakyti ? Ortonas puikiai dirba savo darba jei jus istikruju patikejote, kad jis ten rimtai negirdi ir jei istikruju manot, kad jis ten labai rimtai kalbejo -_-

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
nu as nepatikejau kad jis negirdi , tiesiog zeeeeeuriai juokinga : "no comment" ir tokia zeuriai dauniska grimasa padare -_-
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Nu siaip tai cia biski dauniskai ;) Butu jo gimmickas koks nors kaip Eugene'o gal ir pritiktu, o dabar lyg ir rimtas zmogus, o tokius pokstus krecia ;)

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 25 2006, 07:08 AM, pasakė:

Ka galiu pasakyti ? Ortonas puikiai dirba savo darba jei jus istikruju patikejote, kad jis ten rimtai negirdi ir jei istikruju manot, kad jis ten labai rimtai kalbejo ;)

Taip,patikejom,bet kodel tema vadinasi Ortono"bajeriai",o ne Ortonas kurcias ;) ?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Jopshtvajroges!!!!
RECES!!!!;) ar kaip ten rashos:)
Gi per Conferencijas visi ish visu juokiasi... PVZ per kazhkuria konferencija triplis pasake, kad per WM bet kokiu atveju kovos del dirzho (manaw per RR), o kazhkas po to perklause.. Nu tada ir visi wrestleriai pradejo perklausinet:)
Taj ir ka, chia daunus ish saves padare?
Shiaip, ten vyrauja acipalajdavimo atmosfera, visi nori palengvinti itampa priesh PPV - elementaru, jokiu che ishvedzhiojimo 'daunas', ne eugene gi', ar pan

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0