Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

LKL Zvaigzdziu Diena

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 23

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Na, aisq dar neivyko sis renginys, bet galbut galite pasakyt ar jums patinka sis renginys, o po to jau pakalbesim apie siu metu :P As tai neatsimenu kada isvis maciau si rengini, nes visada namie kas nors atsitinka ir negaliu normaliai pasiziuret... Taigi sikart nusprendziau i arena eit, ten tai bent paziuresiu -_- Siaip mane domina ne tiek pacios varzybos, kiek tritaskiu konkursas ir dejimu konkursas kazkoks prancuzu (?) spektaklis -_- Idomu ka ten jie sugebes parodyt. Nu vnz siais metais laukiu all-staro :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
O tau geriau paziureti LKL krepsininku dejimu konkursa, kaip koks lukauskis atbega ir ideda paprasta dejima su viena ranka, koki ir as galeciau ideti (isvada: Tru irgi gali dalyvauti LKL dejimu konkurse) ? Man pvz isvis nera jokio idomumo ziureti i ta LKL krepsininku bandyma ideti graziai, nes nuejes paziureti varzybu i sale, as galiu pamatyti grazesniu epizodu -_-
Ar sugebes ka nors parodyti ? Jau galiu dabar pasakyti, kad sugebes -_-

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 25 2006, 09:00 AM, pasakė:

O tau geriau paziureti LKL krepsininku dejimu konkursa, kaip koks lukauskis atbega ir ideda paprasta dejima su viena ranka, koki ir as galeciau ideti (isvada: Tru irgi gali dalyvauti LKL dejimu konkurse) ? Man pvz isvis nera jokio idomumo ziureti i ta LKL krepsininku bandyma ideti graziai, nes nuejes paziureti varzybu i sale, as galiu pamatyti grazesniu epizodu ;)
Ar sugebes ka nors parodyti ? Jau galiu dabar pasakyti, kad sugebes ;)

Nu as negaliu sakyt ar ka nors parodys, nes nemaciau :) Siandien paziuresiu ir galima bus placiau komentuot ar lukauskis geriau ar ne :P

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
Idomu bus paziuret ;) Apie dejimu konkursa turiu panasia nuomone kaip ir Tru - lietuviams dar reikia padirbet ir pasiruost (netaip kaip praeitais metais). Mane labai nervina remeju netikes isikisimas i si rengini, bet be remeju turbut is vis nebutu tokio kaip lkl zvaigzdziu deina ;) Be to laikrastyje maciau pilnas pavadinimas yra - LKL-fastum gel zvaigzdzui deina :P

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
eMCai, tai juk NBA lygiai tas pats ;)

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
Bent jau nera NBA All-star-toyota 2006 ;) Ir beto ten tos reklamos ir sponsoriu mazai matos, o cia tai bus ir marskineliai, arena, prizai ir viskas kas gali isklijuota remeju nesiderinanciais logotipais ;)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLix, Feb 25 2006, 11:16 AM, pasakė:

Siandien paziuresiu ir galima bus placiau komentuot ar lukauskis geriau ar ne ;)

Aha, jie buvo blogesni nei lukauskis ;)

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Visai neblogai pasirode :P Tik gal kiek nepasiseke, labai jau daznai nepavykdavo idet ;) Bet siaip jega visas renginys, toks zaismingas. Su draugu juokemes, kad per kita zvaigzdziu diena galetu baudas det uz gynyba per rungtynes ;)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Visai pavykes renginys, tik rungtynes galejo ilgesnes but, nereikejo ju trumpint ir aisku maziau gintis lietuviam reikejo :) dejimu pasirodymu kiek nusivyliau, nes daznai susimaudavo, bet gana ispudinga buvo.

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
mačiau tik tą baudų konkursą, gabalais rungtynes ir LT United pasirodymą. :>>>>
aj visai zjbs, bet specialiai nelėkčiau žiūrėt. ;>
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Ai ta Taiklioji trijule tai man atrode visiska nuobodybe, vos neuzmigau :) Meto kazkas baudas ir tiek...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Man tai kazkaip nelabai kai time team vs LT bl ner jokio idomumo bilekaip meto bilekaip pasa duoda net nerwas eme..:/

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąGhZ, Feb 26 2006, 11:48 AM, pasakė:

Man tai kazkaip nelabai kai time team vs LT bl ner jokio idomumo bilekaip meto bilekaip pasa duoda net nerwas eme..:/

O tai ko tu nori is zvaigzdziu dienos ? :) Gal kad krepsininkai stengtusi ir atiduotu paskutines jegas ? Rizikuotu susizeisti, bet jokiu budu neleis varzovams graziai uzbaigti atakos, ginsis is paskutiniu jegu, susitiks pries varzybas ir kokias dvi savaites ant deriniu dirbs, kad lengviau zaisti butu. Tu to tikiesi is zvaigzdziu dienos ?

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Neperdaug atsipalaidave butu,nes kai vakar ziurejau tai lb atsipalaidave buwo ir jokio idomumo nebuwo

Guest_astulka_*

• Svečiai
neblogas renginys. ne visa istisai ziurejau, bet is to ka maciau visai patiko

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
buvo juokinga kai tie dejikai atvare, ta ju muzika debiliska paleista , po to kodel jie turejo persirengt vidury sales, po to kodel lomas vienas visa laika stovejo vidury ir nemete, po to kodel reikia dziaugtis kai nepataikei dejimo ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Feb 26 2006, 09:17 PM, pasakė:

buvo juokinga kai tie dejikai atvare, ta ju muzika debiliska paleista , po to kodel jie turejo persirengt vidury sales, po to kodel lomas vienas visa laika stovejo vidury ir nemete, po to kodel reikia dziaugtis kai nepataikei dejimo ?

NU matai, jei tokios muzikos neklausai tai nereikia klykti, kad ta muzika debiliska. Kodel turejo persirengti ? O ka jie persirenge ? Nusimove maikute ? Ir to cia dar kazint kam reiktu sita tavo nepasitenkinima reiksti, nes nezinau, bet manau, jog aprangas jiems dave butent rengejai. Kodel stovejo viduri ir nemete ? :D Tai dabar paklausiu kitaip - kodel per krepsinio varzybas treneris stovi prie linijos ir neina zaisti ? Kai nepateike dejimo ? Kada nors esi pats dejes i krepsi ? Pavyko ? Manau, kad nevisada. Tai jie juk nerobotai ir nebandys penkis kartus, kad tau itiktu.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Nu bet jie jau 10 metu dirba, visi juodaodziai, sokinet moka, galetu but ir geriau atidirbe savo pasirodymus :D nebent nesiseke ta diena...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBam, Feb 27 2006, 09:46 AM, pasakė:

Nu bet jie jau 10 metu dirba, visi juodaodziai, sokinet moka, galetu but ir geriau atidirbe savo pasirodymus :D nebent nesiseke ta diena...

Dar karta klausiu. Esi kada nors pats dejes i krepsi ? Speju, kad ne, nes tada turbut zinotum, kad zmogus nera robotas ir kiekviena karta ideti yra tiesiog neimanoma. Pagaliau paziurek, kad ir siu metu NBA dejimu konkursa. Nate'as savo paskutini dejima kokius 15 kartu bande deti, bet konkursa laimejo. Tai tau yrodymas, jog visada ideti yra neimanoma.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 26 2006, 07:48 PM, pasakė:

NU matai, jei tokios muzikos neklausai tai nereikia klykti, kad ta muzika debiliska. Kodel turejo persirengti ? O ka jie persirenge ? Nusimove maikute ? Ir to cia dar kazint kam reiktu sita tavo nepasitenkinima reiksti, nes nezinau, bet manau, jog aprangas jiems dave butent rengejai. Kodel stovejo viduri ir nemete ? :D Tai dabar paklausiu kitaip - kodel per krepsinio varzybas treneris stovi prie linijos ir neina zaisti ? Kai nepateike dejimo ? Kada nors esi pats dejes i krepsi ? Pavyko ? Manau, kad nevisada. Tai jie juk nerobotai ir nebandys penkis kartus, kad tau itiktu.

prie ko ce mano dejimai y krepsy . Jie is to valgo duona , o ne as , tai jie ir man turi parodyti gera sou , o muzika tikrai buvo juokinga ir debiliska
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Feb 27 2006, 04:41 PM, pasakė:

prie ko ce mano dejimai y krepsy . Jie is to valgo duona , o ne as , tai jie ir man turi parodyti gera sou , o muzika tikrai buvo juokinga ir debiliska
Ne, nu chia tas pac sakyt, kad kieno nors ishejimo muzika WWE debilishka:D (ishskyrus Eugene)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Feb 27 2006, 04:41 PM, pasakė:

Tiesiog vienas patarimas - ismok toki dalyka kaip tolerancija ir kartais zinok kur patyleti, o kur reikstis.

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Siaip buvo vienas baltaaodis kiek pastebejau is to slam nation.. Ir geriausiai dejo ;) Siaip buvo geras tas kur idejo 360 per 3 atrodo zmones ;) O pacios runktynes tai nieko, aisku geresnes nei ankstesnes budavo, cia ir pasitraukdao kad leistu idet ir t.t. Nu lietuvele, ko noret ;)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_AiroN_*

• Svečiai
Nu man viskas nuobodu buvo apart Slam Nation. Jie pasirodė gerai ,aišku buvo daug nenusisekūsių ,bet jau kaip Tru minėjo jie ne robotai. Ir be to koltas ,jei tau tokio stiliaus muzika nepatinka tai nereiškia ,kad ji debiliška ir juokinga.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0