Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Metallica konertas Taline

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 60

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Tai va gal kas vaziuoja? (be Bam'o) As tai ziauuuuuuuuuuuriai noriu vaziuot, taciau neturiu su kuo, dabar bandysiu surast, tevui nepatinka rockas, tai galvoju gal su shvogeriu.. :) Nu per daug cia nukrypau nuo temos, tai gal kas vaziuoja? (vyks birzelio 13, dar koncertuos Pedigree, Bullet for My Valentine, Tanel Padar and The Sun, koncas truks 6 valandasO_O)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
mes su bamu kartu važiuojam ;DDDD nu ne šiaip, bet gal netyčia išeis susitikt jau ten. :>
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
o i korol i shut koncerta vilniuje, geguzes 12 niekas nevaziuojat ?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Nuotrauka

I'M SO HAPPY!! Turbut gyvenimo svajone buvo, geriau uz bet kokia dovana :) I LOVE MY PARIENTS. JESUS 4 EVA!!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąBam, Mar 20 2006, 07:28 PM, pasakė:

Nuotrauka
I'M SO HAPPY!! Turbut gyvenimo svajone buvo, geriau uz bet kokia dovana :) I LOVE MY PARIENTS. JESUS 4 EVA!!

Pfft... nesuprantu as taves :) man nuobodus tie koncertai.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Lix, esi buves gyvam, geros grupes koncerte? :) Isvis, tau patinka rock/metal? :) as kiek esu buves, man nerealiai patiko, kaifas tiesiog, ispudziai labai ilgai islieka, gyvai klausyt zjbs muzika yra o_O

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
zaibys, bet po kiek laiko truputy acibosta :) , na aisku jai atvarytu kokia labai megstama mano grupe tai gal neacibostu :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąBam, Mar 20 2006, 09:00 PM, pasakė:

Lix, esi buves gyvam, geros grupes koncerte? :) Isvis, tau patinka rock/metal? :D as kiek esu buves, man nerealiai patiko, kaifas tiesiog, ispudziai labai ilgai islieka, gyvai klausyt zjbs muzika yra o_O

Nesu, siaip tarkim gal ir noreciau nueit i koncerta jei grotu gera grupe(tokios cia dar nebuvo) vyktu Vilniuje, bilietiai butu max 30lt tai tada gal... Bet tikrai ne gyvenimo troskimas Metallica pamatyt, tuo labiau taline... Ir siaip as muzikos beveik nesiklausau :) Tik retkarciais kai namie nieko nebuna.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLix, Mar 20 2006, 09:25 PM, pasakė:

Nesu, siaip tarkim gal ir noreciau nueit i koncerta jei grotu gera grupe(tokios cia dar nebuvo) vyktu Vilniuje, bilietiai butu max 30lt tai tada gal... Bet tikrai ne gyvenimo troskimas Metallica pamatyt, tuo labiau taline... Ir siaip as muzikos beveik nesiklausau :) Tik retkarciais kai namie nieko nebuna.

Nu mes cia is skiriames. Man muzika yra labai didelis dalykas gyvenime, muzikos klausau bent 3-4 valandas i diena, siap buna ir 6-8. Ir taip jau 3-4 metai. Megiamos grupes koncertas man yra didziausia svente, o metallica...metallica yra daugiau nei muzika :) tai dabar super svente!

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
As tai nereliai noreciau i sita koncerta, tik kad nera su kuo :) Nu as labai pavydziu Bam'ui ir labai noreciau pamatyt Metallica gyvai, bet turbut taip neatsitiks :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąeMCas, Mar 21 2006, 02:42 PM, pasakė:

As tai nereliai noreciau i sita koncerta, tik kad nera su kuo :D Nu as labai pavydziu Bam'ui ir labai noreciau pamatyt Metallica gyvai, bet turbut taip neatsitiks :(

aaam...nemegstu kai man pavydi x_x keistai jauciuos, jei gali nepavydek :D gal galeciau kaip nors padet? (isvis nekenciu to zodzio)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
Tanel Padar? ;DDDD ojė. jis gi 2002 man rodos, Euroviziją su tuo juodaodžiu laimėjo xD
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Koncerto Talino dainų slėnyje PROGRAMA:
17:00 Atidaromos durys
18:00 - 18:30 Pedigree (Estija)
19:00 - 19:30 Tanel Padar and the Sun (Estija)
20:00 - 20:45 Bullet for My Valentine (Velsas)
21:45 - ... METALLICA
00:00 - koncerto pabaiga.

https://www.tiketa.lt/Show.aspx?EvnID=491&S...gID=16&LngID=LT

Jei kam idomu :D

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
Lietuviai per dieną išgraibstė visus 4 tūkst. bilietų į vienos garsiausių pasaulyje roko grupių „Metallica“ koncertą Taline, kurie buvo skirti Lietuvoje gyvenantiems grupės gerbėjams. Bilietais į vienintelį rokerių pasirodymą Šiaurės ir Rytų Europoje, įvyksiantį birželio 13 dieną Talino Dainų slėnyje, prekiavo bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“.

„Esant milžiniškam krūviui, „Tiketos“ elektroninė bilietų sistema veikė be mažiausių sutrikimų. Per pirmąsias dvi prekybos valandas pardavėme net 2 tūkstančius bilietų“, - sakė bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ generalinis direktorius Ernestas Kačerauskas. Bilietai kainavo 110 litų.

Bilietai į renginį buvo pradėti pardavinėti vienu metu – kovo 20 dieną, 10 valandą - Estijoje, Lietuvoje, Latvijoje, Suomijoje, Švedijoje ir Rusijoje. „Grupės mėgėjai buvo aktyvūs visose šalyse – per dieną buvo parduota 50 tūkst. bilietų“, - sakė E.Kačerauskas. „Metallica“ koncertą Taline organizuoja bendrovė BDG.

Aš gi sakiau, Eimantai, kad jų jau nebėra. xDDD
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Geras xD bet panasiai ir tikejaus, nors lietuvoj beveik nereklamavo to konco :D budrus metallicos gerbejai :D paprashysiu tevo, kad i seifa idetu bilietus :(

Guest_lituvis_*

• Svečiai
sakei nepavidet, bet pavydesiu juk tokia grupe, eina sau gail bet ka padarysi gal kada veliau pamatysiu, gal kad lt apsireiks

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Nu kad jie bus lietuvoj dar visai imanoma, nes jie kazkada nesenai sake, kad nori aplankyti tas salis kuriose dar nera buve, plius dabar kuria nauja albuma ir yra kazkoks mazas procentas, kad kitais ar gal dar kitais metais galbut atvaziuos ir i lietuva :D

Guest_Raiden_*

• Svečiai
O kaip tu isprasei tevu,kad nupirktu bilietus?Ar pats turejai susitaupes?
Jei del tevu tai kokia "taktika" naudojai?Paprasciausiai mam,tet, nupirkit man bilietus i metalicos koncerta taline uz 110 lt turbut neuztenka...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
1. Musu seimos draugai taip pat yra tokios muzikos dideli megejai, todel jau iskarto aisku, kad bus kompanijos
2. Pasakiau mamai, kad cia mano gyvenimo svajone, didele svajone juos pamatyt ir geriau uz bet kokia kita dovana, nes neuzilgo gimtadienis. (nemelavau).
3. Tevas irgi labai gerai reagavo ir nors nera didelis tokios muzikos megejas, nupirko bilietus :D
4. Gailimes, kad nenusipirkom daugiau bilietu, veliau juos dvigubai brangiau butume galeje parduot ir gautus, kad nemokamai i konca vaziuojam :D

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Nu jo, fakin idiotai nusipirko po 10 bilietu, kad paskui parduotu vargsam nespejusiem zmonem -.- dabar turiu pirkt su 80 litu antkainiu
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Tiem, kas nespėjo nusipirkti bilietų - puiki naujiena!

http://www.pramogufo...iones.php#tag_9

koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
nepasakyciau kad puiki ir kad naujiena ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Apr 14 2006, 11:00 AM, pasakė:

nepasakyciau kad puiki ir kad naujiena ;]

O kas čia nepuikaus?

koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
fainos kainos, tokios sparnuotos
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Apr 14 2006, 11:04 AM, pasakė:

fainos kainos, tokios sparnuotos

Nu čia kaip kam, aš ir daugiau už tokį koncertą sumokėčiau. Vieniem ta pati suma yra milžiniška, kitiem menki pinigai, todėl ne vien pagal save spręsk. Be to vieniem tas koncertas visiškai neįdomu, o pvz man tikraja ta žodžio prasme - gyvenimo svajonė.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0