Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kam reikia WM22?

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 9

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Taigi, norieciau, kad visi kam reikia WrestleManijos 22 geros kokybes (3 CD) cia pasisakytu. Jei susirinks bent 3 nariai, tai pradesi uploadinti i forumo FTP.

P.S. Bet tegul pasisako tik Elite Media nariai - nes i paprasta Video linkai nebus imesti.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Vienareiksmiskai AS! :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Is tikruju noriu :D Toki rengini manau butu gerai tureti geros kokybes.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Dėl kelių žmonių manau nelabai apsimoka ir 3 per mažai :D o jei dėt tai jau geriau geros kokybės, bet tik atskirus matchus :(

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąBam, Apr 14 2006, 07:14 PM, pasakė:

Dėl kelių žmonių manau nelabai apsimoka ir 3 per mažai :D o jei dėt tai jau geriau geros kokybės, bet tik atskirus matchus :(
Na WM14 irgi buvau metes tik reges 3 nariams. WM22 jau pradejau uploadinti - siaip ar taip FTP yra nenaudojamas.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, Apr 14 2006, 07:28 PM, pasakė:

Na WM14 irgi buvau metes tik reges 3 nariams. WM22 jau pradejau uploadinti - siaip ar taip FTP yra nenaudojamas.

Nu ok, tada, te vhostas nelūžta! :D

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
`MalioK` dekavoju iskart :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimą`MalioK`, Apr 14 2006, 07:28 PM, pasakė:

Nu as esu labai dekingas uz tavo pastangas. Man pvz WM14 buvo labai idomu paziureti :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
galiu pritart lix'ui nors ir nedaug zmoniu parsisiuncia taov uploadintus fialus , bet juos labai vertina :D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Nors man su pc vienos bedos visomis prasmemis,as irgi uz WM 22 visa uploadinima!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0