Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Genesis 2006

Temoje atsakymų: 61

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

SAMOA JOE vs. KURT ANGLE
THE WALKING WAR vs. THE WRESTLING MACHINE
Nuotrauka
WINNER: KURT ANGLE
RATING:
****1/2

STING © vs. ABYSS
NWA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Nuotrauka
WINNER: ABYSS ©
RATING:
**

LAX © vs. AMERICA'S MOST WANTED
NWA TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Nuotrauka
WINNER: LAX ©
RATING:
**

AJ STYLES vs. CHRISTIAN CAGE
THE PHENOMINAL ONE vs. CAPTAIN CHARISMA
Nuotrauka
WINNER: CHRISTIAN CAGE
RATING:
***3/4

FALLEN ANGEL © vs. CHRIS SABIN
X DIVISION CHAMPIONSHIP
WINNER: FALLEN ANGEL ©
RATING:
***1/2

KILLINGS & HOYT vs. STARR & SHELLY
TAG TEAM MATCH
WINNER: KILLINGS & HOYT
RATING:
*

VKM vs. KAZARIAN, BENTLEY & DEVINE
TAG TEAM HANDICAP MATCH
WINNER: VKM
RATING:
DUD

THE NATURALS vs. DUTT & LETHAL
TAG TEAM MATCH
WINNER: THE NATURALS
RATING:
**

ROBERT ROODE vs. ERIC YOUNG
AN OPEN CHALLENGE BY ROODE
WINNER: ERIC YOUNG
RATING:
NOT RATED

- Ivertinimai pagal Larry Csonka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
As nenorejau tuo tiketi iki paskutinios akimirkos, bet pasirodo (pagal naujienas, spoilerius ir akivazdzius segmentus is iMPACT! ir BFG'06), kad TNA visgi nusprende viska pagreitinti ir padaryti Kurt Angle vs. Samoa Joe per Genesis'06. WHAT THE FUCK?! Ar jie nax*j isvis isprotejo - kokia motivacija, as nesuprantu!? Savo didziausio PPV main-event'u jus turejote Sting vs. Jarrett, o paprastame PPV, be deramos reklamos, build'o ir pns. jus turesite, tikraja to zodzio prasme, Dream Match'a? Juk akivaizdu, kad okiam matchui reikia ilgas keliu menesiu build'as/feud'as + titulas, kad prideti svarbumo ir svarbaus PPV (na jei ne BFG, tai bent Slammiversary). Jie mano kad fanai bus jiems dekingi uz tai kad jie taip greitai duos jiems si matcha? HELL NO! As TNA fanas, bet as prakeiksiu ta zmogu, kuris nori atimti is manes ta laukimo jausma, kuris pavercia gera matcha fantastkisku arba istoriniu. + Akivaizdu, kad jiems nepakenktu bent 3 matchai tarpusavyje house shows'e, kad "pajusti" vienas kita (o pagal spoilerius, tures tik viena lapkricio 10 diena: Kurt vs. Styles vs. Joe). Pzdc, na jeigu jums jau taip "uzsidege" greit sumesti si matcha, tai kodel buvo nepadarius jo iskarti per BFG'06 *nors as galiu patiketi, kad tam ivykti galejo sutrukdyti kai kurie GALIMI WWE poperiai...*, o daryti ji menkesniame PPV. Zodziu cia yra visiskas absurdas :) Galima tik melstis, kad sveikas protas laimetu ir jie padaryti koki nors.. nezinau net - tag, ar three/four way matcha per Genesis'06 ir atideti/praplesti si feud'a normaliam laikui, supindami ji su NWA titulu (kad busimame Dream Matche vienas butu NWA championas).

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
nu dar chia gi ne 100%.
O shiaip priezhastis ajshki - pakelti ppv pirkimus:)
Matai, Angle atejimas (Impact kuriame jis jau DALYVAVO tebuvo 0.8) ratingu nepakele. Gal jie nori pazhet, ar tik nebus taip, kad visi fanaj, kuriems patiko Angle, ir shiaip jau zhiuri TNA - ir Angle traukiamosios galios jiems taip rejkiamos nebeturi. GAL, paberzhiu, GAL va yra taip butent todel.
O ka gali zhinot - gal jie specialiai laido gandus, nes puikiai susivokia interneto galia;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Jo, cia 100% sutinku su Misteriu `MalioK`. Tikrai, dabar as pajutau, kad Stingas buvo gerai bookinamas pirmus tris menesius. T.y. per viena PPV paskelbta apie jo atvykima, o jau per kita jis pasirodo Tag Team matche. Per iMPACT'a susikauna pirmame singles matche, o po to susifeudina su Jarrettu. Na ir gerai, tai atrodo visai normalu, Stingas ir jo armija per Lockdown'a "atkersijo" Jarrettui uz visas skriaudas. Viskas feudas turejo cia baigtis. Christianas yra cempionas ir jo cia butu geriau nepainioti isvis. Bet NE! Dabar priminkite, mano atmintis kai kada stringa, KODEL, DEL KOKIOS PRIEZASTIES Sting'as panoro matcho su Jarrettu per Sacrifice? Tuo labiau tag matcho? Bullshit!

Na gerai, dabar paaiskinsiu kodel cia as apie Stinga pradejau kalbeti ;) Man jis didele zvaigzde nera - as nemates WCW(tik neseniai pradejau ziureti) ir man jis atrodo lyg dar vienas senis is WCW. As suprantu, kad taip nera, o TNA isivaizduoja ji kaip didziule zvaigzde. Cia viskas normalu. Ir svarbiausia: Ji subookino pirmus 3-4 menesius kaip didziule zvaigzde! O Angle? As manau, kad jis butent siuo metu yra tikrai didesne zvaigzde uz Stinga, kuris na, jau siek tiek pasenes. Ir kaip jis bookinamas..? Na gerai, HUGE announcement, Special Enforcer per BFG, cia man viskas tinka. BET, nesuprantu. Ar TNA nenori pinigu? Per Genesis jie galejo padaryti koki nors tag matcha su Angle, o jau per TP'06 singles matcha. Jie galetu ivelti Angle i kazkoki mini feuda, pvz su Christianu ar Jarettu. O tik po to, per Lockdown, padaryti dream matcha del NWA titulo. Butu aiski ir priezastis - Angle nori buti No. 1 contenderiu ir laimeti belta is Joe. O ne tai, kad "As visai nenoriu buti NWA cempionas, tiesiog noriu nugaleti Joe, nes man atrodo kad jis geriausias is TNA vyruku, todel greit ji nugalesiu ir iseisiu is cia."

Na nezinau, mano nuomone TAN patys prazudys Angle. O po metu kapstysis tame paciame 0.8-0.9 reitinge, kaip ir buvo dar pries metus. Jiems neatnese nei Stingas, nei Christianas jokios naudos, tai nemanau ir, kad Angle, taip neprotingai bookinamas, atnes.

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Na, kagi... matchas paskelbtas: Samoa Joe vs. Kurt Angle. Tikriausiai jus supratote, kad as buvau labai skeptiskas to matcho laiko atzvilgiu (ir ne as vienas;) Bet tinkamai pavartojau zodi "buvau", nes einant dienom, mano galvoje pradejo po truputi piestis visai neblogas paveiksliukas, kuri pabandisiu isdestiti jums. Akivaizdu, kad TNA nera (bent jau neturetu buti) patenkinti Sting'o debiutu 2006 metu pradzioje, kuris faktiskai turejo minimalu poveiki iMPACT! ratingams (jei isvis galima butu sakyti, kad turejo). Gal (nes viska ka cia rasisiu, destisiu kaip savo nuomone - t.y. IWC delitantisku poziuriu;) TNA vertina tai kaip Sting'o debiuto tempimo rezultatu - juk viskas buvo itin letai (nors gal daug kas mano, kad teisingai) - taip letai, kad NWA titula jo rankos pasieke tik po 10 menesiu. Visai imanoma, kad TNA managmentas nusprende padaryti eksperimenta su Kurt'u ir priesingai Steve'o debiutui, padaryti Angle'o debiuta paspartinta ir itakinga, siekdami istaisyti klaidas, kurie buvo padaryti su Sting'o debiutu. Ar tai jiems pavyks - nezinia, teks pamatyti - bent jau tai paaiskina greita Joe/Kurt matcha. Dabar, koks tai matchas? Abu wrestleriai face'ai, taigi matchas yra is bonalios serijos "Who's the best?" Taigi kaip as book’inchiau...
  • Svarbiausias mano pasakeles punktas - Genesis 2006 turi BUTINAI laimeti Kurt'as ir turi laimeti svariai (as jau net nekalbu, kad DQ ar Count-out'as ir pns butu visisku marazmu), GAL net priversti Joe tap-out'inti (taip, net submissionas butu i nauda mano istorijai). Nepatikesite (nors patikesite;) bet Joe tas pralaimejimas bus simtus kartu naudingesnis nei pergale, kuri sulauzis abiems wrestleriams ateiti. Ka gauna abi puses is Joe pralaimejimo:
    1. Pagaliau Joe (ir TNA creative'o komandos) rankos bus "atristi" - jo undefeated streak bus nutrakta. Faktas, kad anksciau ar veliau tai buvo BUTINA padaryti. Ir kam geriau tai padaryti, nei olimpiniams championui, "geriausiam wrestleriui pasaulyje" - Kurt Angle'ui - pagaliau TNA turi ta kandidata, kuris neuztrakdamas giedos Joe, gali laisvai nutraukti jo nenugalimuma.
    2. Kurt'as bus katalizatoriu Joe karjerai. Aiskinu. Kiekvieno puikaus atleto karjeroje (ir nesvarbu, ar tai gyvenimas, ar storyline'as), velgi, anksciau ar veliau butinai turi atsirasti tas, kas geresnis uz ji - kad parodyti jam, kad jis dar nera tobulas ir jam reikia atsigauti is pasakos ir paziureti i realybe, o realybe ta, kad kiekvienas gali buti nugaletas (zr. Emelianenko, Hughes ir pns.) Sis svarus pralaimejimas Joe duotu tarsi stimula tobuleti ir toliau "augti". Taigi po Genesis'06 matcho jis paspaudzia Kurt'ui ranka ir pasako jam "Today - you're the better man, BUT we will meet again..." ir iseina.
    3. Kurtas fejeringai debiutoja TNA irodydamas savo pranasuma, kuris duoda jam visas teises pereiti prie NWA titulo.
  • Kaip matome - visi patenkinti ir Joe/Kurt istorija palieka vietos ateiciai, tesiniui (bet kolkas tarp ju dedam taska) + Joe is matcho, net pralaimedamas, ispesa kurkas vertingesni dalyka - stimula tobuleti. O isivaizduokite kas butu jei jis laimetu? Siaubas. Joe butu kaip robotas be paskirties (be programos) - t.y. - viskas, jis pasieke virsune - jis nugalejo gresmingiausia kovotoja TNA roasteryje - net jei jis eitu prie NWA titulo - fanams tai nebutu idomu - jie gali tiesiog atiduota Joe titula ir pakelti jo ranka be matcho. Taskas + Kurto debiutas susiktas. Taigi - cia net ne variantas.
  • Joe dabar turi misija - tobulintis, augti ir is naujo irodyti fanams ir sau, kad jis yra "the walking war". Tai atveria duris tokiems laukiamiems feud'ams su Abyss'u, Rhino ir pns. Joe uzimtas - build'ina save - o tam jis turi pakankamai galimybiu sunkiasvoriu divizione.
  • Kurt'as pereina prie NWA titulo. Cia butu visai prie vietos jo po laipsniu virtimas tweeneriu ir perejimas i heel'a (nes tai bus itin naudinga ateiciai). Aisku jis laimi titula ir organizuoja sau stabilu title reign'a, kurio metu velgi irodo savo dominavima. Tuo metu Samoa Joe siu menesiu eigoje isitvirtina dominojancio pretendento i titula vaidmenyje. IR PAGALIAU! Kurt'as heel'as championas (ar tweeneris, nors heel'as butu geriau) ir Joe atnaujintas, dominojantis, alkanas pretendentas. Uzverda keliu menesiu feud'as (taip, tas, kuris buvo praleista pradzioje, t.y. dabar;) Gnesis'06 matchas gali buti panauduotas Kurt'o heeliskoms kalboms/interview/segmentams.
  • Slammiversary ar net BFG'07 (ziurint kokius laiko intervalus skirti kiekvienai daliai) ir Joe pagaliau laimi titula priversdamas Kurt'a tap'inti. Taip tai buvo labai ilgas kelias prie NWA titulo, bet jis buvo idomus ir detaliai buildino Samoa Joe po laipsniu su fijeringa pergale.
Na va, vadinkite mane svajotoju, bet cia mano versija - VIZIJA. Taip mano manymu jie abu gautu ka jiems reikia - Kurt'as turetu visas galimybes atstatyti save is naujo po WWE, laisva kelia atskleisti ta nauja "Kurt Angle'a", kuri jis zadejo, panesioti NWA titula ir tureti gera title reign'a + padeti zvaigzdei pakilti. O Joe gautu stimula, feud'us, detalu build'a ir nemirtinga slove pabaigai. + Tas paskutinis punktas nereiskia pabaiga - feud'as gali testis; tai tiesiog Joe buildinimo virsune (nors ka gali zinoti, laikui einant atsiranda nauju perspektivu :thumbs:

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Na taip, man panasus variantas irgi kilo. Na, kad Joe negali laimeti, aisku zino ir TNA, nu bet netikiu, kad jis svariai pralaimes Angle. Zinoma, Joe pralaimejimas Angle'ui nieko nereikstu, bet paaiskink ta Russo :thumb: Turbut matchas baigsis No Contest ir kita menesy vel turesim Joe vs Angle. Mano nuomone, geriausia butu, jei po kokiu 30min matcho Angle laimetu butent pin'u, gal kokiu small package'u ar pan. Joe is tikruju galetu pasveikinti Angle, bet neblogas variantas butu ir kazkas panasaus i Post Match Beatdown. Pvz Christianas ar Abyss'as atbega (aisku jau isejus Joe is ringo) ir sudauzo Angle taip uzimdamas Angle'ui feudo slota. O bent jau po kol kas, Angle vs Sting ideja man nepatinka, as manau, kad Angle'ui reiketu laukti heelo championo ir jau is jo paimti titula.

Nu paziuresim :thumb: Vistiek manau TNA eilini karta susisiks su sia kova,

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Grazi vizija `MK`, bet Joe dar metus laukti titulo per daug - zhmones ji chempijonu nori matyti jau grejt, ir jej to nebus - zhmones po metu kazhin ar tiek pat to nores.
Chia tox pirmas pastebejimas.
Joe vs Angle matchas bus arba trumpas nusivylimas, arba ilgas su Angle pergale. Ash nemataw Joe laiminchio shi matcha. Nes tada jau klausimas ishkyla - tai kas tada didzhiausia zhvajgzhde ir kas geriausias wrestleris today (credit: tna).
O ash, Lix, visaj norechiau pamatyt Angle vs Sting. Duotu jiems pvz 15 minuchiu, ir tai butu paskutinis Stingo matchas. Per dar kita ppv. Nauji metai, nauja era, naujas champas;) O tada galim laukt Angle feudo su Joe, pvz kulminacija Slammaversary (antras pagal dydi kaip suprantu ppv).

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąLix, Oct 28 2006, 11:52 AM, pasakė:

<...> Turbut matchas baigsis No Contest ir kita menesy vel turesim Joe vs Angle <...>
Tada as baigiu ziureti TNA. O atsizvelgiant i tai, kad WWE mane domina vis maziau ir maziau ir vienintele (daugiausiai) kompanija, kuri mane palieka pro-wrestling fanu gretose, tai TNA - tai reikstu, kad as spjaunu i pro-wrestlinga ir ziuriu tik MMA. Paprasciausiai No Contest tai butu... na nezinau, gal is dalies tai net butu toks taskas TNA, koks savo laiku buvo Sting/Hogan'97 - kai kompanija failes to deliver :thumb: Ir viskas eis velniams. Bet as tikiu, kad TNA to neleis.

Rodyti pranešimąLix, Oct 28 2006, 11:52 AM, pasakė:

O bent jau po kol kas, Angle vs Sting ideja man nepatinka, as manau, kad Angle'ui reiketu laukti heelo championo ir jau is jo paimti titula.
Tai butent Angle'ui paciam reikia virsti heel'u, ar tweeneriu, kad paruosti dirva galima Joe/Kurt feudui, kad feudas pritrauktu daugiau emociju.

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Dabar siaip idomu, o kaip jus nMo nariai manote - kas laimes Angle/Joe matcha? :D Arba kaip jus isvis matote ateiti ju feud'ui - as isdesciau savo vizija. Ka manote jus - variantu gali buti daug ir skirtingu (cia gi Russo - gali buti visko, iskaitant net ir Best of Seven Series=) Apsritai, netilekite - arteja Dream Match, o pas mane susidaro toks graudus jausmas, kad jis domina TIK mane, Lix'a ir Fortaz'a - bent jau parasykite, kad jums nusispjaut, bet neignorokite :D Idejau apklausa, bet butu maloniau isgirsti atskiras nuomones, apie visa Joe/Kurt reikala.

P.S. Gal net XEUS pasisakis - butu labai idomu isgirsti;)

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 349 Pranešimai:
-3
Na,as asmeniskai tikiuosi Kurt'o pergales,paskui to reikalo palikimo ir darymo ka nors kitko kiekvienam,o tada duot Kurt'ui title ir per BFG ar per antra pagal svarbu PPV(negaliu tiksliai jo pavaidinimo) matcho tarp Samoan Joe ir Angle ir,kad tada jau Joe nugaletu,ir jei TNA nesuknistu storyline tada Joe jau butu major star,ir taip atsikratytu to Undefeated tuo paciu,nes mano nuomone labai jau limituoja galimus storylines Joe.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Po iMPACT! irasu paaiskejo №1 pretendentas i NWA championship'a - taigi Genesis co-main event (jeigi ji galima butu taip pavadinti...) bus:

[center]
Spoiler'is

Nai ir dar piesasi tokie matchai artejanciam "Genesis 2006" PPV:

[center]
Spoiler'is

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Dabar cia pasiulisiu smulkmena, bet visgi pakankamai idomus klausimas apmastimui :D
Lix, as siulau Genesis 2006 spejimams, ekskliuziviai Kurt Angle/Samoa Joe matchui prideti klausima - ar matchas pasieks *****? Atsakimai butu paprasciausiai "TAIP/NE". Tiesiog cia yra vienas svarbesniu klausimu artejanciam Dream Matchui :D

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
`MK`, del ivertinimu kazkada jau buvo diksutuota adminu forume. Taip, tu nesiulai, spelioti visu matchu reitingus, bet islieka ta pati problema: pagal koki experta ziuresim? Na, tarkim, jei matchas bus sudas arba aiskiai matysis problemos, tai aisku ***** nevertinsim. Bet jei expertu nuomones issiskirs? Pvz man rodos tik vienintelis Meltzeris dave Joe vs Daniels vs AJ *****, o visi kiti kiek maciau - ****3/4. Tai kaip cia darom? :)

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąLix, Nov 8 2006, 05:48 PM, pasakė:

`MK`, del ivertinimu kazkada jau buvo diksutuota adminu forume. Taip, tu nesiulai, spelioti visu matchu reitingus, bet islieka ta pati problema: pagal koki experta ziuresim? Na, tarkim, jei matchas bus sudas arba aiskiai matysis problemos, tai aisku ***** nevertinsim. Bet jei expertu nuomones issiskirs? Pvz man rodos tik vienintelis Meltzeris dave Joe vs Daniels vs AJ *****, o visi kiti kiek maciau - ****3/4. Tai kaip cia darom? :)

Jo, cia, tiesa pasakius, pamirsau - kad "ekspertu" daug :) Aisku galima butu pagal Meltzer'i imti, bet tada ilgai lauktume, nes jis megsta patempti laika su ivertinimais. My bad. Gerai, tada pamirstam si reikaliuka;)

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0
na as tikiuosi kad TNA tikrai pasinaudos Angle gimiku teisingai ir leis jam nugaleti Joe... Dream mach tai tikrai garantuotas bet man vistiek lieka mazas baimes jausmas kad tik nebutu atvirksciai... Jei Joe laimes tada ivskas verciasi aukstyn kojomis.... o jei jis pralaimi tada TNA bookeriai gales ji ikisti i idomesnius machus ir kurti idomesnius angle :) ..... O siaip as manau kad tas undefeated vardas bereikalo jam buvo prilipdytas... man pvz visai neidomu kad jis toki ilga laika spardo visiem uzpakalius ta zodzio prasme ir niekados nepralaimi.... tai va.. Tariant `MK` zodziais kam gi daugiau leist nugaleti primaji karta Joe jei ne Kurt Angle!! :) juk jis olimpic medalist and best wrestler!!!! :D
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, Nov 9 2006, 05:21 PM, pasakė:

<...> juk jis olimpic medalist and best wrestler!!!! :)

Ne, HARDCORE-AUGAS :) Kurt Angle IS pro-wrestling.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Flair is pro wrestling:D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 9 2006, 07:40 PM, pasakė:

Flair is pro wrestling:D

Nope, Flair WAS pro-wrestling;P

P.S. Wow, cia jau i gera off topica nuvarem...

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Na TNA pavare... Prikrove PPV su 9-iais matchais. Na gerai, as galiu suprasti, kad keturi card'o matchai gali neperlenkti 5 minuciu, bet tai vistiek laikas. Taigi manau Kurt vs. Joe visgi negaus deramo laiko - tikriausiai jiems dos maksimum 20 minuciu, kai as tikejausi visos puse valandos. Suprantu, kad TNA turi parodyti ir VKM ir Shelly/Starr'a, bet tokiame PPV, kur matchu jau ir taip pakanka tam kad padaryti gera show, ir kad priversti zmonius ji pirkti - galejo tiesiog iterpti kokius nors segmentus/video package'us su VKM ar/ir Starr/Shelly ir to pakaktu.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Na Kurtas nemanaw kad sutiktu su kazhkokia didzhiule nesamone shiuo atveju, taigi manaw ju matchas gaus pakankamaj lajko tam, kad turetu teorines galimybes tapti ***** matchu. Tam uzhtenka 20-25min. Zhinant kad Joe stifina, ir kad Angle forma ne kokia... Ir 25 gali pasidaryti ne privalumas, o trukumas. T.y. jej Angle bus ishsiekes daugiau negu to rejx selinimuj - tai nieko gero matcho kokybej.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 17 2006, 02:54 PM, pasakė:

Zhinant <...> kad Angle forma ne kokia...

Tai tada manau mums nereiktu nerimauti - nes mes ne jo daktarai, o prie kompiuterio sedintys wrestlingo fanai ir to NEZINOME ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Nov 17 2006, 03:29 PM, pasakė:

o prie kompiuterio sedintys wrestlingo fanai ir to NEZINOME ;)
sakinukas nekorektishkas.
Nes prie kompo sedintys fanaj naudojasi internetu, kuriame galima pasiskajtyti interviu, kuriame pac Angle [liudnokaj] pripazhysta, kad jo kaklas vis del to ne 100% kaip buvo nesenaj sakes, o tik 80% good.
Taigi, pertaisome tavo sakinuka i korektishka:

o prie kompiuterio sedintys wrestlingo fanai ir tai ZINOME :)

p.s. tavo tie 'mes ne daktarai' ir 'mes nematem jo korteles' kartajs uzhgozhia elementaru pasitikejima pachiu zhmogumi... Kuris apie save shoot interview tai pasako..

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 17 2006, 03:57 PM, pasakė:

sakinukas nekorektishkas.
Nes prie kompo sedintys fanaj naudojasi internetu, kuriame galima pasiskajtyti interviu, kuriame pac Angle [liudnokaj] pripazhysta, kad jo kaklas vis del to ne 100% kaip buvo nesenaj sakes, o tik 80% good.
Taigi, pertaisome tavo sakinuka i korektishka:
o prie kompiuterio sedintys wrestlingo fanai ir tai ZINOME ;)
p.s. tavo tie 'mes ne daktarai' ir 'mes nematem jo korteles' kartajs uzhgozhia elementaru pasitikejima pachiu zhmogumi... Kuris apie save shoot interview tai pasako..

Na paskutini karta, kuri as prisimenu, kai jis uzsimene apie kakla - tai buvo per radio show, kur jis pasake, kad jo kaklas 100% ir tai buvo spalio 26 diena. Jei turi, tai nepatingek (cia rimtas prasimas), isdeti jo uzsiminima apie kakla, jei turi svezesni :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
panishkaj neturiu laiko/intero iki 1adienio.
Tai nebus iki tol, o po to nzn. Bet zhinaw, kad jis buvo jau parejshkes kad jo kaklas 100%, bet kazhkur liudnaj pasake kad vis delto jo kaklas tik 80%.
Na chia shiaip nerejkia but daktaru, kad zhinotum ish to ka jo kaklas patyre, jis 100% niekada jam gyvenime nebus.
Ash nezhinaw, kodel tau visada rejkia kazhkokiu stebuklingu irodymu, kaj visi pamaste logishkaj galim suvokti, kad pasakymas "mano kaklas yra 100% svejkas" yra visishka nesamone.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 17 2006, 04:32 PM, pasakė:

panishkaj neturiu laiko/intero iki 1adienio.
Tai nebus iki tol, o po to nzn. Bet zhinaw, kad jis buvo jau parejshkes kad jo kaklas 100%, bet kazhkur liudnaj pasake kad vis delto jo kaklas tik 80%.
Na chia shiaip nerejkia but daktaru, kad zhinotum ish to ka jo kaklas patyre, jis 100% niekada jam gyvenime nebus.
Ash nezhinaw, kodel tau visada rejkia kazhkokiu stebuklingu irodymu, kaj visi pamaste logishkaj galim suvokti, kad pasakymas "mano kaklas yra 100% svejkas" yra visishka nesamone.

Tai va, matai, "elementaraus pasitikejimo zmogumi" cia buti negali - nes jis ten sako 100, ten 80, ten vel 100 ir 80. Zodziu as nesprendziu pagal ji - todel ir nedariau isvadas apie jo bukle temoje "Angle ir TNA". Matai pas mus skirtingos mastisenos - pvz. man "forma nekokia" tai kai zmogus visiskai negali wrestlinti, bet pagal Dixie Carter zodzius ji turi jo daktaro leidima ant savo stalo. Taigi, kaip sakiau, Genesis matchas iviska parodis - jei jis kaip tu sakai "nekoks", tai 20+ minuciu matcha pries Joe jis arba neistvers, arba ji isvez i ligonine ir to nepaslepsi. Laukiu sekmadienio ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0