Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-05-22, 19:33
Ziuresim, gal siandien bus kiek idomiau. Miliaus sansus vertinu skeptiskai, taciau jis turi ta kazka uzvedancio, taigi anksciau laiko neprognozuociau paskutines pozicijos (tuo labiau, kad Airija negales balsuot)
2008-05-22, 19:49
2008-05-23, 13:41

2008-05-23, 13:54
ps: manau laimes svedai!
2008-05-23, 18:19
Dar pries balsavima susilazinau iskart sakydamas ,kad Albania pateks (nros daina ........).Pusfinalis tai bbz koks .GAl dvi biski geresnes dainos.Man gaila tik kad makedonija nepateko nors i papus buciau paziejes finale.
2008-05-23, 20:28
Walleris, 2008-05-23, 13:36, pasakė:
2008-05-24, 10:19
GhZ - Jeronimas Milius jau nuo 2004metu turi grupe Soul Brothers, jei teisyngai prisimenu . . . Viska daro jaudulis, nemanau kad yra lengva pries tokia milziniska auditorija nesusijaudinus padainuoti, visdelto, cia nekoks Dima Bilan [duodu pavyzdi kas dalyvauja eurovizijoj] kuris pasaulinei scenoj dainuoja . . . Jeronimui tai primas kartas, saunuolis ;p juokas paime kad Latviu Piratai pteko ;D patiko man jie ;D

Priklausau Tinklui
2008-05-24, 21:27
Didžioji Britanija tikrai paliko gerą įspūdį
Albanija irgi nieko, bet netokios dainos Showizijai
Vokietija - OMG. Tokia daina be balso kaip supermen'as be kiaušų..
Armėnia -
Kagi, laukiam kitų
2008-05-24, 22:01
Izraelis - Siaubas.. eis į TOP10. Kodėl? Visi Europos transfestitai balsuos
Suomija - Nežinau kodėl,bet atrodo,jog ne rokeriai ar metaliūgos jie, o popsovi bičai apsimetantys grandininiais, nelaimės jie 99%.
Kroatija - žavu, į diedukus mūsų panašu
Lenkija - :super: Super.. Merga, ne daina.. Daina tai nebloga, aišku laisvalaikiu neklausyčiau, bet.. Merga liux, tai ir pats show simpatiškas
Islandija - Ai.. Įspūdžio nepaliko, nieko gero..
Turkija - pfu.. dar arabiškai tai išvis absurdas
2008-05-24, 22:22
Latvija - BRALIUKAS!!!!! Hey hey hay hay hey hey hay hay
Švedija - Ėėėė, merga gera, daina puiki - WTF?
Danija - SKANDALAS!!! Mantas atstovauja ne Lietuvą, o danus..!!
Gruzija - na taip, akla, gaila, bet tikrai nebus dabar jos top'uose.. Man įspūdžio,beto kad yra akla, nepadarė
Ukraina - 100% eis į TOP5. Mergaitė ištikrųjų super, daina nebloga,o beto dar ir judesiukų gražuolė sexovų duoda
2008-05-24, 22:49
Azerbaidžianas - Nežinau kaip jums, bet man patinka. Abu kažkokie keistuoliai, tas velnias tai labai panašus į bebrą kur per TV3 filmuką rodo
Graikija - niam niam.. Mergaitė graži kaip pasaka..
Ispanija - teisingai komentatorius pasakė.. Tas pats per tą patį..
Serbija - No way, anais metais su kažkokia balade nugalėjo, o šįmet tai tegu pasvajoja..
Rusija - Visų pirma pastebėjimas - 2006 metais jis buvo gražesnis. Antra - po 2006 metų greitos dainos ši netinka.Anyway, gaus daugokai balų, nes yra žinomas velniūkštis
Norvegija -
2008-05-24, 23:04
1. Portugalija
2. Svedija
3. rusija (specialiai rasau is mazosios raides
4. Serbija
5. Graikija
6. Azerbaidzanas
7. Izraelis
8. Lenkija
9. Ukraina
10. Norvegija
O noreciau kad butu taip:
1. Suomija
2. Danija
3. Izraelis
4. Prancuzija
5. Lenkija
6. Norvegija
(tai nereiskia, kad tos norimos salys man patiko, bet tiesiog rinkausi maziausias blogybes, kurios mano akiai ir ausiai turejo kazka bent kiek idomaus, nebutinai gera daina)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Į viršų