Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Say hello to The Unknown

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 12

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
Arena visiškai užtemsta, pasigirsta garsus Muahahaha. Šviesos staigiai įsijungia ir, ringo viduryje, žiūrovų nuostabai stovi The Unknown. Į ringą ateina NME dar nematytas vyras su mikrofonu rankose.
Sveiki mielieji NME žiūrovai, aš čia tam, kad pristatyčiau būsimąją NME žvaigždę... Oi, atleiskite, norėjau pasakyti būsimąjį NME šiknų spardytoją, kovotojų traumuotoją, žiūrovų nekenčiamą bet mano taip mylimą - The Unknown! Pasigirsta švilpimas, vienas iš žiūruvų surinka: You Suck. Galbūt kas nors iš žiūrovų norėtų išlieti savo neapykantą ringe prieš Unknown? Haha, nemanau. Kiti kovotojai į NME atvyksta tapti garsiais, iškovoti daug titulų, linksminti žiūrovus ar praturtėti. Tačiau Unknown atvedžiau čia tam, kad visi įžymūs taptų neįžymiais, visi tituluotieji netektų savo titulų, visi turtingieji netektų savo turtų. O kai savo tikslą pasieksiu, The Unknown bus..
Staiga Unknown atima iš vyro mikrofoną ir suriaumoja: Užsičiaupk, aš noriu kautis! Sugriebia apstulbusį vyriškį ir padaro jam Tombstone Piledriver.
Pasigirsta muahahaha, šviesos užgęsta. Po 5 sekundžių vėl įsijungia, ringe liko tik be samonės gulintis vyras.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Arenoje pasigirsta kartą jau girdėta frazė I am coming. tada užgroja Liquido - Narcotic ir į ringą įeina The MANIAC.
publika šiek tiek palaiko naujoką plojimais. The Maniac paima mikrofoną ir nutilus jo entrance muzikai prieina prie gulinčio vyriškio ir jam taria:
Tai ką, advokatėli, buvai atleistas iš darbo? žinosi kaip kalbėt už kitus! na bet ne tavęs guosti aš atėjau...
noriu kreiptis į tą nesveiką iškrypėlį, kurį, kaip ką tik girdėjote, myli šis snaudžiantis vyriškis
publika negarsiai nusijuokia. The Unknown, kuo save laikai? manai gali čia bet kada ateiti, gąsdinti nuostabia publiką? plojimų lygis kyla, po poros sekundžių pauzės Tha Maniac tęsia - Manai gali juos gąsdinti savo gremėzdiška išvaizda, savo sudžiūvusiu, seną traktorių primenančiu balsu? manai išgąsdinsi juos užpuldamas bejėgį vyriškį? aš turiu tau patarimą... gal susirask savęs vertą?
nors tokiu atveju tau reiktų užsipulti kūdikį... na atsižvelgiant į tavo protinius sugebėjimus, tau pačiam susirasti būtų sunku, tu ko gero paklystum net ir tuščiam kambary... bet aš tau galiu padėti... aš čia atėjau ir nuostabiem NME fanam prižadėjau išspardyti tiek užpakalių kiek reikės, praskelti tiek galvų, sulaužyti tiek šonkaulių kiek tik reikės!!! todėl pagalvojau, kad tu galėtum būti pirmąja mano auka!

užgroja Liquido - Narcotic, The Maniac užlipa ant turnbuckle, atlieka savo taunt, ir jaučia didėjantį fanų palaikymą...

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-08, 12:52
raudona spalva prastai skaitosi, keiciu i geltona, lengviau iskaitoma.

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
Užgęsta šviesos, pasigirsta Muahahaha ir Unknown balsas: Tavo debutas bus taip pat ir paskutinė tavo kova, tikiuosi tai įvyks sekančiame Heat'e.... Šviesos užsidega ir The Unknown balsas nutyla.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
O tu, kaip tokių gabaritų monstras, esi tikrai drąsus... drąsus kaip viščiukas! net priimdamas mano iššūkį nedrįsti pasirodyti ir pažiūrėti man į akis. ką darysi, kai atsidursi tam pačiam ringe su manim?
Sakai užbaigsi mano karjerą? žinok, aš visa tai matau šiek tiek kitaip: galų gale, kai mes sulauksime progos susitikti akis į akį, tai bus tik tai TAVO PRAGARO ŽEMĖJE PRADŽIA! nesvarbu kada tai įvyks, per HEAT, per Torch of War, ar tada, kai tu žiūrėsi teletabius, mūsų susitikimo tu nepamirši visą savo likusį gyvenimą... nors po mūsų susitikimo tau nedaug ir liks... Karas tik prasideda, bet pabaiga jau arti...
padaro 15 sekundžių pauzę, tada vėl kalba: dabar noriu kreipti į mūsų GM. kadangi THE UNKNOWN jau pasirašė sau mirties nuosprendį, noriu paprašyti mačo prieš jį per Torch Of War. tokiu būdu NME atsikratys vienos šiukšlės, o mūsų fanai, kurie, beje, yra nuostabūs, turės įspūdingą reginį.
dar kartą užgroja Liquido - Narcotic, The Maniac išeina į rūbinę... fanai, atrodo, dar labiau palaiko The Maniac...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-08, 18:24

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Neaišku,kad TOW jau pilnas belekaip..?

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Ir dar neaisku , kad is dalies NME busena (kalbu prasme) kritine? tai kam atsikratyti kovotoju kuris raso kalbas?
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąvilius, 2008-06-08, 19:38, pasakė:

Ir dar neaisku , kad is dalies NME busena (kalbu prasme) kritine? tai kam atsikratyti kovotoju kuris raso kalbas?

O kas sako,kad Lyncą reik mest? :)

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Pasigirsta P.O.D - The messenjah! Pro dūmus apsivilkes ilgą odinį paltą įeina DJ Lęvas. Šypsodamasis jis eina link ringo. Ramiai lipa laiptais, pralenda pro virves.
- Na ir ko jūs čia riejatės. Jusų proga dar išauš. Galėsite kautis sau žiūrėdami teletabius kaip sakė ponaitis Maniakas. Jūs neprilygstate man. Aš DjL, esu kitos savaitės HEAT saraše. O kur jūs? Jūs saraše i pirato Flinto vakarėlį? *ironiškai šypsodamasis apžvelgia žiūrovus* - Kitą savaitę aš kausiuosi, gal net laimėsiu, o jūs tupėsite prie televizoriaus ekranų ir pavydėsite man populiarumo, stiprumo, galingumo ir žiūrovų plojimų. Toks bus mano debiutas NME, o jūsų debiuto turėsime laukti labai labai ir labai ilgai. *numeta mikrofoną, užsilipa ant turnbucle, ir skambant jo muzikai flirtuoja su žiūrovais ir tauntina.*

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Staiga titantorn'e atsiranda vaizdas iš rūbinės, ir tada stambiu planu rodomas The Maniac.
pažiūrėkit, kas čia toks kalba...? ogi neapsiplunksnavęs viščiukas - DJ Lęvas... taip taip, tas pats DJ Lęvas, apie kurį po sekančio HEAT visi kalbės kaip apie auką, kuri pasirodė ne laiku ir ne vietoj... ar tau reikia priminti, kad šį šeštadienį tavo užpakalį spardys Mr.Garret, Plain, ir Kyo? Tavo vietoj taip nesidžiaugčiau artėjančiu debiutu... nes manau... tiksliau, žinau, kad tu būsi tas, kurį po kovos išneš ant neštuvų... beje, tavo draugas Flintas į vakarėlį manęs nekvietė, todėl ramiai žiūrėsiu didžiausią užpakalio išspardymą per visą NME istoriją...

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-08, 18:27, pasakė:

Neaišku,kad TOW jau pilnas belekaip..?
Ne į temą
na, aš gal ir klystu, bet kiek mačiau, tai cardas dar negalutinis...
BTW,apie metimą tai ne taip supratot... nieks nieko nemeta (aš tikiuosi), tai buvo tik grasinančios kalbos;)

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Nusišypso. Galvoja ką atsakyti:
- O tu kas, Vištytė? Taip, ta pati vištytė apie kurią nieks nekalbės, nes ji bus jobberis kuris padės DJ Lęvui užkilti į viršūnes... Kurios nieks neatsimins, nes ji bus pats praščiausias jobberis NME istorijoje? Taip ir bus. Jobberiai būna pamirštami greitai, jie būna sutraumuojami ankščiau laiko nei tampa nors ir low carderiais. Tačiau bus vienas žmogus kuris tave gerbs ir atsimins. Na atsimins tikrai, gerbs - gal nevisai tinkamas žodis. Tai aš. Taigi lauk kol tavo vištytės eilė išauš.O dabar tu esi visiškas šūdas. Nei vištytė, nei viščiukas. Atsiprašau už išsireiškimą. *DjL net nusijuokia iš savo išradingumo.* O bėje dėl savo artėjančios kovos visiškai nesijaudinu. Žinau, kad man pavyks ir aš nugalėsiu Mr.Garret, Plain ir Kyo be vargo, aam kurie yra daug geresni už tave. Ir tu jų lygio nepasieksi, kaip ir mano. Viso Maniac, ligi pasimatymo. *Dabar jau išsiridena iš ringo ir išeina atbulas, žvelgdamas į žiūrovus.*

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-06-09, 18:00

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Užgroja Limp Bizkit - My Way ir arenoje šypsodamasis įeina Plain, bei pradeda savo kalbą:

-Atleiskit nesusilaikiau.. Prajuokino DJ Lęvo kalba apie 4-way artėjančiame Heat'e.. Nemanau, kad tu turi kokių nors šansų toje kovoje. Tiesiog neturi, nes su tavimi vienu metu ringe bus Plain, atrodytų jau to gana, tačiau bus dar du kovotojai, taigi po šios kovos galėsi laižytis žaizdas ir praleidinėti Heat.. Kaip sakoma vienoje lietuviškoje dainoje - "Ne tau Martynai mėlynas dangus". Taip ir tau DJ Lęvai, neverta svajoti apie pergalę artėjančioje kovoje. Na o aš savo ruožtu savo pirmoje kovoje planuoju pasiekt pirmąją ir tikrai ne paskutinę pergalę NME, ir mano varžovai man tikrai nesutrukdys. Dėkui už dėmesį.

Palieka areną.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Titantron'e vėl Tha Maniac:
Plain, aš tavęs nepažįstu, bet tu esi velniškai teisus... teisus dėl to, kad DJ Lęvas per HEAT išgyvens tikrą pragarą... nors gal ir ne... greičiausiai neišgyvens... Ir iš jo liks tik "LIEVAS DJ"...
tačiau kol aš susidorosiu su Unknown, tu, DJ Lievas, turėsi laiko išsilaižyti žaizdas... o tada ateis tavo eilė stoti į kovą, vienas prieš vieną, su THE MANIAC! TU būsi mano sekanti auka! Ir tu buvai teisus, sakydamas, kad manęs nepamirši... tau tai įstrigs giliai atminty... kaip gėdingiausias pralaimėjimas, kaip didžiausias pažeminimas... tai ką tau padarys Plain ir kiti per sekantį HEAT, bus tik lašas jūroj, palyginus su tuo ką tu patirsi sutikęs mane...

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0