Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Nu as ne ekspertas bet bg sitas man ir nelabai :wink: ir matosi kad cia uzdetas kox renderis po to isryskinti edge ir padaryt glowing edge :wink: nors turbut padaryta ir kai aks daugiau tik manau kad wien su filter nieko nerealaus ar labai grazaus nepadarysi :wink:
Nu as ne ekspertas bet bg sitas man ir nelabai :wink: ir matosi kad cia uzdetas kox renderis po to isryskinti edge ir padaryt glowing edge :wink: nors turbut padaryta ir kai aks daugiau tik manau kad wien su filter nieko nerealaus ar labai grazaus nepadarysi :wink:
Sutinku su tavimi. Paveiksliuko mintis ganetinai originali, bet man kazkaip sitas paveiksliukas nesiziuri. Na tik pagyrimai fontui, jis tikrai neblogai derinasi. 6.5/10 - su geresniu bg ir borderiu butu 9/10
Sutinku su tavimi. Paveiksliuko mintis ganetinai originali, bet man kazkaip sitas paveiksliukas nesiziuri. Na tik pagyrimai fontui, jis tikrai neblogai derinasi. 6.5/10 - su geresniu bg ir borderiu butu 9/10