Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Mačas per PPV

Temoje atsakymų: 16

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Įbėga rodydamas roko ženklą Prison (,!,,!), įsiridena į ringą, pritupia ir sukryžiavęs rankas dar karta parodo roko ženklą. Užlipa ant turnbuckle, sušunka Bad luck, my opponent!. Nulipęs nuo turnbuckle trečią karta parodo roko ženklą ir iš titantrono kraštų pradeda veržtis fejerverkai! Jis paima mikrofoną.

-Tai buvo nerealu. Aš nepagalvojau, kad Silencer yra toks žiaurus - visgi jis pasiūstas iš dangaus. O gal iš pragaro? Juk "gerietis" negalėtų taip sužaloti savo varžovo. Tai buvo tikrai žiaurus mačas. Užjaučiu tave, Rože. Abejoju ar tau viskas gerai. Anyway. Man tu nerūpi. Na, The Silencer visai kas kita. Kaip galėjai nepadėti žmogui kuris galėjo žūti? Ką tu sau manei prispausdamas jį su automobiliu. Žinoma tu sakysi "Aš buvau priverstas" ar "Taip jis išpirko savo nuodėmes", bet taip galėjo pasielkti tik nesveikas žmogus. Bet dėl tavo nesveikumo pradėjau tave šiek tiek gerbti. Dėl tavo drąsos. Drąsos kovoti tokiame žiauriame mače. Suprantu išliejai daug kraujo. Just one prob... Tu ir toliau esi mano taikinys. Dabar aš sieksiu mūsų kovos dar aršiau. Prisiminkime Tag Team auksą. Norėčiau atkrintame mače susitikti su jumis. Prison ir Taker Under vs Rojaus Matricos...

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-16, 20:17

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
as net nebenoriu rasyti kalbos. Parasysiu taip, as sutinku, jei sutiks Walleris, gal duos mum kova ^_^

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0
Pasigirsta Saliva-Survival Of The Sickest i ringa ieina super stone. Paima mikrofona ir pradeda sneketi.

(Ploja) Sveikinu Silencer tu sutrypei ta rože iš jos nieko nebeliko. Liko tik prisiminimai. Anyway kad ir kaip ten butu as taves negerbiau negerbiu ir negerbsiu. Prison kaip matau susiradai kam buciuoti subine!!(Nusisypso) Dar neseniai zadejai jam ispardit subine bet dabar jau galbi apie kazkokia pagarba. Anyway tu kitaip nei tas newykelis igijai mano pagarba dirbti su tavim ir per handicap matca teaminti su tavim buvo visai smagu...Jauciu tau respecta kad atverei man akis kad pastatei mane i vieta per mano debiuta. Dekui(Numeta mikrofona ir iseina is ringo)

Šį pranešimą redagavo Randy_Orton_Fan_4_life: 2008-06-15, 21:44

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
O gali atvirai pasakyti, patiko kaip jus team'inot, ar patiko kaip pralaimejot? ;D tai buk su Prison team'e linksmiau bus, jus gi puikiai susizaidziat ;) no offence

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Galiu pasakyt tik vieną - :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
  • 48 Pranešimai:
0
:)ka nori tagu daro juk jiem jusu kalbos atsiprasant px jie tik nori itikt bookeriams ir pusho gaut ;)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąTriple H, 2008-06-15, 22:58, pasakė:

:)ka nori tagu daro juk jiem jusu kalbos atsiprasant px jie tik nori itikt bookeriams ir pusho gaut :)

Būčiau bukeris,tai už tokius nevykusius šiknų laižymus suspendą duočiau ar dar ką.. ;)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Klausyk CM Punke, su tavim viskas tvarkoj, tikrai tave ketinu kisti i ateinancius show. Taciau tu man paaiskink, kodel ta pati tureciau daryti su Taker Under? Daviau as jam kova daugiau nei pries savaite, o jis isvis uzsiregistraves gal pries 3 savaites kalbos dar nesugebejo parasyti. Nu bet tiek to, tikiu, kad ikalbesi ji pradet kalbas rasyt. Ir priimu jusu kova, tik ne per kita Heat, o dar per sekanti, tai bus NME Tag Team title qualyfying match, nes uz 2 savaiciu pradesim Tag Team atrankines kovas, tai kartu ir mes pakovosim ;)

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-16, 08:49, pasakė:

Klausyk CM Punke, su tavim viskas tvarkoj, tikrai tave ketinu kisti i ateinancius show. Taciau tu man paaiskink, kodel ta pati tureciau daryti su Taker Under? Daviau as jam kova daugiau nei pries savaite, o jis isvis uzsiregistraves gal pries 3 savaites kalbos dar nesugebejo parasyti. Nu bet tiek to, tikiu, kad ikalbesi ji pradet kalbas rasyt. Ir priimu jusu kova, tik ne per kita Heat, o dar per sekanti, tai bus NME Tag Team title qualyfying match, nes uz 2 savaiciu pradesim Tag Team atrankines kovas, tai kartu ir mes pakovosim ;)

Kaip tik siandien sulioj jo pakalusiau ar rasys kovas ir regint man tag team. Sake rasys tai reginsiu tag team.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąRandy_Orton_Fan_4_life, 2008-06-15, 22:43, pasakė:

Pasigirsta Saliva-Survival Of The Sickest i ringa ieina super stone. Paima mikrofona ir pradeda sneketi.

(Ploja) Sveikinu Silencer tu sutrypei ta rože iš jos nieko nebeliko. Liko tik prisiminimai. Anyway kad ir kaip ten butu as taves negerbiau negerbiu ir negerbsiu. Prison kaip matau susiradai kam buciuoti subine!!(Nusisypso) Dar neseniai zadejai jam ispardit subine bet dabar jau galbi apie kazkokia pagarba. Anyway tu kitaip nei tas newykelis igijai mano pagarba dirbti su tavim ir per handicap matca teaminti su tavim buvo visai smagu...Jauciu tau respecta kad atverei man akis kad pastatei mane i vieta per mano debiuta. Dekui(Numeta mikrofona ir iseina is ringo)

Tavo kalbą skaitydamas vos iš juoko neapsišikau. Tu robotas? ka reiskia sita fraze? :thumb:

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-17, 11:47

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 91 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-06-16, 21:16, pasakė:

Tavo kovą skaitydamas vos iš juoko neapsišikau. Tu robotas? ka reiskia sita fraze? :D
Well... Ten buvo kalba, o ne kova. tas color yra BBkodas, skirtas pakeisti spalva... Kazkas neisejo ten ir viskas :D Ir kas cia juokingo?

Šį pranešimą redagavo Tadaz: 2008-06-16, 20:46

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Žinau, bet įsivaizduok ringe stovi koks Edge ir varo visokius color offtopic.

pvz. I'm rated offtopic r superstar. [color6466488] I ended Undertaker's career spoiler.

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-16, 20:52

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 91 Pranešimai:
0
Well, cia yra ne WWE, o NME... E-FEDAS... Taigi klaidos cia yra zymiai daznesnes, nes reikia rasyti...

BTW, isivaizduok CM Punk'a kuris po kazkokios juokingos kalbos sako, kad si KOVA buvo labai juokinga :D

EDIT: Matyt sulauksiu 1 zvaigzdutes is taves... :D

EDIT2: Baigiu offtopic'a...

Šį pranešimą redagavo Tadaz: 2008-06-16, 20:55

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-06-16, 21:50, pasakė:

Žinau, bet įsivaizduok ringe stovi koks Edge ir varo visokius color offtopic.

pvz. I'm rated offtopic r superstar. [color6466488] I ended Undertaker's career spoiler.
aš sutinku su tavim, gerai čia suskėliai :D
šiaip galėtų, jei jau taip parašė, tai bent jau paspaust edit, ir sudėt tagus į vietas... nėra toks jau sunkus darbas...

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąTadaz, 2008-06-16, 21:52, pasakė:

Well, cia yra ne WWE, o NME... E-FEDAS... Taigi klaidos cia yra zymiai daznesnes, nes reikia rasyti...

BTW, isivaizduok CM Punk'a kuris po kazkokios juokingos kalbos sako, kad si KOVA buvo labai juokinga :D

EDIT: Matyt sulauksiu 1 zvaigzdutes is taves... :D

EDIT2: Baigiu offtopic'a...

Na ačiū, kad parodei klaidą - keturios žvaigždutės į tavo sąskaitą... :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Simis

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
0
Sutemsta. Pradeda groti muzika ir iš po ringo išlenda TaDer'is, užšoka ant ringo ir perlenda pro virves. Ramiai paėmęs mikrofoną, taria:
-Labai gaila, kad nebuvau ringe apie savaitę. Matot, treniruočių metu išsisukau koją, tad negalėjau kovoti. Nepyk, Walleri.:D Dabar, kai pasveikau, esu pasiryžęs sutraiškyti visus tuos, kurie man ir Prison pasimaišys po kojomis... Kalbu apie NME Tag Team title qualyfying match...

Simis

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
0
Beje, kelias dienas buvau isvykes, o dar neveike intikas pora dienu

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0