Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Crack'o'Mania begins...

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 11

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Groja Liquido - Narcotic, ir į ringą ateina The Maniac. paima mikrofoną ir pradeda kalbą...
Sveiki MANIJAKOMANIJAKAI! Ar patiko Torch of War? man patiko labai... šiek tiek apmaudu, kad buvau priverstas sėdėti rūbinėje ir show stebėti per monitorių, bet nieko tokio, reikalai pasitaisys... Juolab kai tuoj tuoj, labai greit prasidės..... CRACK'O'MANIA!!!! taip, jūs supratote teisingai... Aš ir mano naujasis draugas bei partneris turima vieną tikslą... naują tikslą... turime ir senų, nebaigtų reikaliukų, bet tai smulkmenos palyginus su šiuo... ir tai yra - NME tag team championship! iki šiol aš turėjau keletą problemų, bet jos pačios išsisprendė... man skersai kelio buvo stojęs DJ Lęvas... bet kaip aš jam žadėjau, jis per praėjusį HEAT buvo smarkiai sužalotas, ir išvyko į kaimą pas močiutę uogienės virt kol sugis žaizdos... taigi jis man ne kliūtis... dar buvo kažkoks Unknown, bet jis taip ir liko 'unknown'...
na mano problemos išsisprendė, tačiau mano draugo - Crack'o dar ne... mat jam skersai kelio stojo SFX... oi, atsiprašau, FNX.. ne, vėl ne taip... ai koks skirtumas koks jo vardas, mano kolega nušluos jį nuo žemės paviršiaus, greičiau negu jis spės tai suprast... žodžiu, leiskit jums pristatyti savo partnerį bei naują draugą - CRACK!

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13
ir suskamba Bon Jovi - Its my life daina ir su mikrafonu rankoje izengia Cracky...Jis jau iprastu letu zingsneliu dairydamasis lipa i ringa...Veliau parodo raumenis ir tare:
Sveiki CRACK'O'MANAI ir visokie kitoki manai...Mane jau turbut pazystat ir turbut nei vienas negali pamirsti mano tiesiog tobulo kuno...Taip as patvirtinsiu mano kolegos zodzius jog mes turime nauju tikslu...Turbut dabar kiekvienas kovotojas rubinej ta girdedamas issigando ir meldziasi kad tai nebutu jis...patariu melstis toliau...Taciau nesijaudinkit...as ir mano partneris Maniac tures tik viena tiksla ir niekas kitas daugiau jiem nerupes...Taip musu tikslas jau buvo paminetas taciau as ji dar karta pakartosiu:NWE Tag Team cempionu dirzai...Dabar daug kas pagalvos...Ka du naujokai gali padaryti pries kruva patyriusiu kovotoju....ir mes jum tai atsakysim!Jus patys galite suprasti ka gali padaryti zmogus nejauciantis traukos ir galintis skraidyti kaip erelis danguje ir zmogus su tobulu kunu ir milziniska jega...Na man dar reikia sutvarkyti TnF oi suklydau...NtF....Man atrodo vel klystu....Na bet kaip ir sake Maniac as ji nusluosiu nuo zemes pavirsiaus taip kaip dar pasaulis nera mates....

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

Uztemsta ir pasigirsta Drowning Pool-Soldiers , issaunama ferverkai ir pasirodo kauketasis KrontoR islekdamas kede apvyniota viela ir eina i ringa bet sustoja paziuri i ziurovus ir pro ji praeina su kamera zmogus, Krontor papraso ,kad sustotu ir KrontoR atsisuka nugara ir su nyksciu parodo i maikute kur uzrasyta '' Krontor is eXtreme In NME'' parodydamas praso is kart dingti salin, priejas prie ringo piktai paziurejas isiridena atsistoja paziuri dar karta i ziurovus iskelia kede i virsu,tada paziuri i Crack'mania pasiima mikrafona ir sako:

Ka cia manot du mulkius teigancius kad ju tikslas yra NME tag team championo titulai ,tiesiok mane pravirkdinote nes yra zmoniu kurie iveiktu jus abu vienas ,o jus tikites kad jus busite NMe tag team championais.Jus geraiu pakovokit pries kitus joberius kaip koks ShakiZZZ arba Big Extreme bet kur jums iki ju dar toli ,bet gerai as jums duosiu sansa iveikti the Hell King bet tik one and one nes as nenoriu noriu perliotis su mumis dviem man geriau matyti viena is jusu gulinti ant sito ringo zemes kraujo klane tai kuris bus is jusu dvieju aaa? A jau zinau kazkas sake turintis tobula kuna tikriausiai ne wrestlingui nes cia matau nei vieno is jusu kuris turetu tai ka turi Kaip As!!!!!!

Paziuri KrontoR ji abu priesininkus ir atsistoja prie Cracky

-Tu nori problemu Vaiki is pragaro ieskai Stipraus priesininko ar ieskai kaip to k****vaiko kuris tik valo tuletus senuku prieglaudoje kaip jis ten vadinasi SFX oj kaip ten tas supis*** n* jo vardas FnT ? zinau tavo atsakyma as bijau tuoj pridesiu i kelnes geriau eisiu su SFX blet ir vel tas vardas uzkliuvo supi**** ai px eina jis n* su tokiu vardu.tai va jai nori valyti su klozetus senuku ar buti su situ pingvinu kuris tavo saugo kaily geriau is kart dink is sito ringo ir bek kai kokia mergaite is cia pas savo mamyte

Apsisuka KronToR ir jau iseis ,bet sustoja i atsisuka i varzova dar karta prieina prie jo susiremia kakta i kakta ir sneka toliau

-Bet jai nebusi durnas ir pasirinksi kova per si heat pries mane Hell King ir be sito gerasirdzio pigvino pagalbos tik as ir tu vienas pries viena,tada tikrai zianu kad isvysim tikrai gera kova ir pamatysim koks tu esi hell ar tu tik susiktas lepunelis kuris galvoja kad yra heel bet yra tik per daug islepytas mamytes vaikelis kuris bijo isidurti i pirsta.Tai ka rinksies ar toliau busi joberis ir busi su situ meme ir kovosi su tuo slaveju ar Play Game with Me in this ring?

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-06-16, 13:29

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Užgroja sevendust face to face.Į ringą ibėga FnT ir pasiimes mikrofoną taria :
- KĄ TU ŠŪDO KRŪVA ČIA RĖKI? Ateini ir drįsti šaipytis ??? Jei tu toks extreme tai čia nemaltum šūdo atsistojes.SMIRDI KAIP SENIS BLE. Jei kas ir valo tuoletus , tai nebent tu. Beto matau tau su atmintimi blogai.EIK PAS SAVO MOČIUTE KAIME PAČIULPT KARVĖM SPENIŲ , TAU ČIA NEVIETA.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Palauk, kaukėtasis, kurio kūną per TOW papildė keletas randų... manai esi geresnis už mus abu?!? nejuokink... manau bet kuris iš mūsų... ne tik iš mūsų, bet iš viso NME rosterio tave nugalėtų viena ranka ir užrištom akim... nebent tu parodytum tai ką tikrai gerai sugebi - akimirksniu dingti iš ringo! atrodo pabėgimo meną tu esi įvaldęs neblogai... bet aš nei kiek neprieštarauju, kad mano partneris tau sulaužytų kaulelius... man būtų visai smagu pažiūrėt kai po kovos valytoja valytų tavo kraują nuo ringo... nuo komentatorių stalo.. nuo titantrono... nuo arenos grindinio... nuo šio miesto šaligatvių...
jei jau toks drąsus - būk pasiruošęs,
Because CRACK WILL SMACK you down
Your blood will lay all over the town
Your ass will fly
Untill you die!

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-16, 13:51

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13
Cracky pasiziuri i Krontor..>Tada pasiziuri i Maniac ir sako:
-Ziuriu as cia labai megiamias...vos tik ateinu i lyga ir pradziu gaunu viena pasiulyma is zmogaus Erelio Maniac...Ir kaip gi nesutiksi...Tada ateina klounas be drabuziu Fnt ir sako man:Einam i TLC as tau parodysiu kaip graziai galiu nukristi nuo kopeciu...Is pradziu nesupratau kas cia per nesamone...Na bet ka padarysi siulau paprasta matcha...jau lyg ir pasiruoses esu matchui o tada dar vienas Klounas be drabuziu be su kauke...Kandon pasivadines...Taigi turiu kelis zodelius tau Krontor...Visu pirma nesikarciuok...Vaikai kurie tik i tave ziuri gali imti pavyzdi ir mokytis graziu tavo zodeliu...o tu juk nenori prarasti vieninteliu fanu sioj lygoj?Tai va susiimk...ne imk taip tiesos i galva...Praleisk pro ausis arba praeik...Juk as zinau ko tu cia atejei...Tu dabar cia atejei pardoyti kaip moki keiktis ir karsciuotis...bet dar karta sakau...nesikarsciuok...eik padalint autografus vaikam....ar senutem kurios tavim vis dar tiki ir tu ju nenuvili...suteik jom sansa pamatyti tave pries jom mirstant...O tas tavo veidas del ko taip suzalotas?turbut pasakotum tokia istorija:
Kai man buvo 12 metu as musiausi pries penkis dvidesimtmecius!jau visus sumusiau , bet paskutinis krisdamas bata pamete ir tas man i galva nuskrido...bet as vistiek laimejau juk as KRanklys...Oj Rotnork or something like that...

Stai tokia buvo Krontor istorija ir juo tikejo visi trimeciai ir jis jiem pasakodavo sia istorija pries miega darzelyje.Veliau Karton perejo i Manekeniu mokykla taciau kaip ir Fnx(fyfos nax**) pataike ne i tas duris ir dabar yra vienas is juokingiausiu ir mylimiausiu musu mazuju NME lygos ziurovu kovotojas...Paplokit jam fanai paplokit...Juk Karton turejo ispudinga kova pries The Popo kuria kaip pats pasakytu:Buciau laimejes bet vel tas batas! taigi Blogiuju karaliau kaip save vadini arba tiksliau Balbierskio seneliu namu gyventojei tave vadina geriau slepkis miske ir atsiimk sita siulima kovai kol Cracky yra geras....Na o jei tu esi toks nevisprotis kaip as galvoju ir vis del to neatsiimsi kovos su manim....Patikek manim...Tu ar FnT...man tas pats...Bet suprask , kad nei Jis nei Tu Karton neturint jokiu sansu....Na galbut turit...Is 100000% istisus 0,0000%...Taigi sansu turit...Na bet Kandon isivaizduok...Matai FnT pries save...Zinau jau issigandai bet nesinervuok cia dar neblogiausia...Issivaizduok jis grysta is matcho su manim visas kruvinas sudaizytas nuo Mr Tobulo Kuno cracko...Visi fanai nuo jo nusisuks...jo karjera baigsis...O dabar tu...atrodai normalus bitchas su maisu ant galvos...bet jei nori FnT busimojo likimo....I agree!Ir nesvarbu ar as busiu vienas ar tu busi vienas , bet zinok tik viena...Pries Mr Cracky net nesokinek!

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
Šviesos dingsta ir pasigirsta Muahahaha, užsidegus šviesoms, prie KronToR, Cracky ir The Maniac atsiranda The Unknown, pasižiūri į Maniac

Manai kad Unknown tau nebe kliūtis? Manai kad Unknown negali tavęs nugalėt ringe? Manai kad Unknown išsigas ir kaip koks manijakas pasislėps kampe ir sėdės? Klsyti. Tau dar neteko kautis su manim, todėl siųlyčiau laikyti savo išsigimėlišką liežuvį už geltonų dantų. O apie Tag Team titulą tau svajoti dar per anksti, dar neteko girdėti ir matyti kad kautumeisi ringe, o jau su kažkokių crakcu sieki Tag Team titulo. Atrodo Cracky nori kautis su Krontor, tai kol jie pjausis, gal norėtum gaut į kaulus nuo manęs? O gal bijai kad Cracky bus per daug išvargęs po kovos kad tau padėtų, tai bijosi?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Regis turėsim Royal Rumble feudą :thumb:

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0
Ne į temą
Bl nx tu cia turi subine kisti Straight Edge - CM Punk tau reikia kazka parasyti
Ps.kalba bus rytoj arba siandien jai turesiu laiko nes as ruosiuosi svarbiam darbui tai sorry jai kas taip nori atsikirtineti :thumb: ir dar Walleri is trink mano ir Straight Edge - CM Punk.dar sorry uz keiksmazozius pratrukau ir cia nereikia gadinti kalbu maratono :D

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-06-16, 17:38

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

-Pirmausia The Unknown ko tu kisi savo susikta subine tavo subines niekam nereikia nes cia visi normalios pakraipos.....a tiesa tu nori kovos pries ta klouna kuris salia Cracky ,gerai tavo kova jau yra tu laimejai kova ivyks per heat ....nebent jis yra viduje maza tapi mergyte kuri bijo kovoti pries tave .... ko dar cia stovi dink is cia tavo laikas baigesi jokiu mes team nedarysim nes su tavim kaip as kovociau vienas tu geriau su tuo FnT o pagaliau aleliuja blet n* pasakiau pirma karta ta susikta varda.

KrontoR parodo rankom kad The Unknown dinktu is ringo ,tada atsisuka i FnT

-Dabar tu FnT tu matau kalboms nepazymi tu bet tikriausiai darbais tu gi tualetu valtytojo ir seneliu championas..... Ir tikrai tau tik bobuciu lygoje arba klozetu danktyje kovoti gali bet sorry mano manymu tau reikia labai pasistenktiarba susirask koki bota kuris gali kovoti tai pat ...tai ali verderci....arba ...asta lia vista.....

Krontor kescioje rankomis kad nieko nepadarysi ir tada atsisuka y Crack"mania

-Cracky ar tau cia nespirda dveselena mirda...o tiksliai gi prie taves salia stovi pingvinas kuris pries tave tiesiog cracky nublanksta ir dar jis sako kad atejo cracky padeti kovoti man atrodo kas kam atejo padeti ar cracky ar tu pingvinai..... man atrodo tau greiciau eiti su tais keleis lozeriais.

Atsidusta ir atsisuka i Cracky KrontoR

-And pasukitinis bet tikrai pats stipriausias is situ visu idiotu - Cracky.Matau nesnaudi tik atejai i sia federacija ir gavai pasiulyma i team is kart gavai du varzovus Who's Next? bet grizkim prie esmes as neisgirdau mazvaiki ar tu Play Game su manim ar kovosi su vienu is siu liurbiu?Galvoji man siti sudziai uz ringo rupi ....visiskai ne ir tu neatspejai mano istorijos sorry man praklisinai bet ar svarbu mano istorija ,sitie debilai uz ringo.Man rupi as ir tu,as Hell King o tu hell tai noriu parodyti kad tu ir sie kovotojai yrakaip ugnis su vandeniu kaip as ir tu su Rojaus Matricomis, noriu parodyti tavo jega beto noriu isbadyti hell gal kazkada tu uzimsi mano Hell KIng sosta bet dar iki mane tu turi padirbeti ir jai tu busi su sitais liurbiais tu prarasi savo hell galybe ir busi tiesiok face kuris yra silpnas kaip koks visciukas .tai dar karta klausiu ka tu darysi Mr.Cracky?

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
- Kalbomis gal ir nepasižymiu, tačiau nestoviu prie turgaus ir neplepu su senutėm kaip tu.Beto, tu smirdi kaip supuvus žuvis , esi senas pirdalas , pietums valgai jogurta šviežiai valytojo patiekta , toky varda sumastei kai tave karve rūrina , čiulpi jauče spenį ir vargo nematai. IR DAR . IKI NO DQ VS CRACKY NUSIVALYK SPERMĄ NUO LŪPŲ.
Užgroja sevendust - face to face. FnT parodo savo taunt'ą, tačiau taip energingai, kad net gyslos išoksta.Išeina į savo rūbine.

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-06-16, 20:35

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13

Cracky pakaso galva ir sako:

Visu pirma...Maniac yra uz tave geresnis...Visu antra...aciu uz tai kad laikai mane cia stipriausiu...Bet KRontor suprask...Tu mane laikai blogiukiu kuris ant visu dejes savo ilga daikta ir visiem nori iskarst uzpakali...Taip as toks...Bet kas sake kad as negaliu tureti draugo?Galbut tu priekaistauji del to kad jis yra gerietis?Kad jis nori publikos malones?Tegul jis nori...As Maniacu pasitikiu...Jis ringe yra vienoks...Zmogus kuris nori kad publika ji myletu ir jam tai padeda...Taciau uz jo ribu jis yra tikras MANIJAKAS!Toks pat kaip ir as...Jis neturi raumenu bet turi greiti ko pas tave nerasta...O galbut tu pavydi kad raumeningasis vyrukas Mr Cracky yra komandoje su Maniac , o ne su Krontor?Zinau kad kiekvienas manes noretu komandoj bet kad taip...
Cracky prieina prie Krontor ir vaiksto aplink ji.Tada vel sako:
-Na o dabar grystam prie temos...Tu galvoji ka as pasirinksiu...Tave ar tas dvi karpas ant varpos...Buciau rinkesis tave nes vienintelis atrodai kaip kazko vertas kovotojas...Musu kova jau paskelbe taigi bek ir maldauk kad atsauktu kova...Musu matchas bus no DQ...Man kaip naujokui tai bus geras apsilimas...Tau gera karjeros baigties kova...Ta istorija kuria pasakojau yra netikra?Tai ko bijei nusiimt kauke?as garantuoju kad ten rastum dideli dideli bato antspauda...Apie tavo Heel posta...Tu galvoji as bent sieksiu ji uzimti?Beto parodyk ta savo taip vadinama irodyma kad tu toks esi Panele Kramtom...Matau sioje lygoje daug blogiuku ir jie visi yra geresni uz tave...Ir Man nesvarbu ar as busiu gerietis ar as busiu blogietis bet patikek manim mergyt...Del pergales as su mesmale savo mociutej pirstus sumalciau jei man to reiketu...Tu manes neturi sansu nugaleti...Galbut tavo kunas raumeningas...Galbut turi jegos kaip arklys...As taip pat visai tai turiu...ir turiu viena dalyka del kuriuo tu ir pralaimesi kova pries mane...As turiu bent gabaleli PROTO ko pas tave nei su svyturiu nerasi...Ir vyruti jei tu nori karo su manim...patikek manim tu ji gausi!!!

Cracky pasiziuri i KRontor kauke ir mesdamas mikrafona jam i veida apsisuka ir uzgrojus Bon Jovi - Its my life dainai su pakelta galva iseina is ringo...

Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-06-16, 20:43

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0