Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ish manes pavoge pergale!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 11

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Suskamba Limp Bizkit - My Way, arenoje pasirodo Plain ir su mikrofonu rankoje greit ilipa i ringa. Kalba pradeda ishkart piktai:

- Reikalauju atpildo! Mane apgavo! Mane apvoge! Scarface mane nugalejo tik smugiaves i skausmingiausia vieta vyrams! Tai, koks tu vyras po velniu, Scarface, jei shitaip elgies? O kur dar dar "ishjungtas" teisejas.. Ash reikalauju atpildo! Noriu gauti arba re-match'a priesh Scarface, kuriame kovochiau vilkedamas tarpukojo puodeli (:D) [kas nezhinot, tai amerikietishko futbolo zhaidejai naudoja shia apsauga dazhniausiai], ir tada tikrai laimesiu, arba noriu dalyvauti kovoje del NME Intercontinental dirzho. Ir ash to nusipelniau! Nes mane apgavo, ir ateme pergale... Scarface, dabar melsk Dievo, kad musu keliai nesussikirstu, tachiau jie butinai susikirs, ir ash tau atkershysiu..

*end of heel cry* :(

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
Scarface veidas ijungiamas per ekrana.

- As net nenoriu pradeti sios kvailos diskusijos.... tu kazka paistei apie netiketumus apie tai kaip mane nugalesi... bet juk tau sakiau patirtis ir gudrumas yra viskas...kam rupi, kad tu mane buvai beveik nugalejes. Beveik ir lieka tik Beveik. Svarbu yra tai kieno ranka teisejas iskelia po matcho. O ta ranka buvo mano. Taigi Plain grizk i savo rusi ir toliau treniruokis isivaizduodamas, kad esi geriausias. Taip melsiu Dievo kad musu keliai nebesusikirstu.... neduok Dieve su tokiu idiotu kaip tu kovoti antra karta... Tu tik nori ir nori kazko... elgiesi kaip kale, zodziu sekmes tau cia verkiant, as dingstu.

Scarface dingsta.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Visur pradeda šaudyti fejerverkai, kala muzika, apšvietimas mirksi kaip pašėlęs. Ant rampos su savo skeita ir grandine neišsiskiriantis agresyvusis heel‘as The Chain. Jis pasikiša skeitą po kojomis ir nuvažiuoja nuo rampos kai iš abiejų šonų šaudo fejerverkai. Tada vėl sugriebia skeitą, įlipa į ringą.

Tikri vyrai neverkšlena! Tu turi turėt stiprią valią, turi turėt stiprų tarpkojį, kiekvienas kovotojas gauna nokautą bet jie neverkšlena kaip tu. Ką iš tavęs pavogė? Pergalę? Ha, turi pats ją iškovoti kad ir kiek daug kančių praeitum. Privalai turėti kovotojo dvasią arba išvis nebūti čia. NME nevieta ištižėliams kaip tu, NME vieta tokiems kaip aš! Kurie gali įrodyti savo. Bet tu neturėtum būti čia, tu turėtum būti sumuštas manęs. Kadanors būsi, tikrai gausi iš manęs smugį kokio nesitiki...
*užsimoja kumščiu ir vaidina kad trenks, tada nuleidžia jį ir išeina*

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Ne į temą
chia, shiaip klausimelis nuo manes, kokio velnio tu kiekvienoj temoj rashineji ir nori su visais feud'int?

Plain atsako abiem varzhovam ish karto:

- Ok, Scarface, matau sazhiningai ishsprest nieko nenori, nes bijai, kad tada pralaimesi, taigi pasiulymas del atsakomosios kovos tebegalioja, nugalejes kaip priklauso tikrai irodytum,k ad esi uzh mane kietesnis kaip, kad sakai.
Chain, nejuokink pasaulio, grandine ir riedlente? pasaulis tokio idiotizmo nemate, nelysk man i akis arba sulauzhysiu tavo medzhio gabala su ratukais, o grandine sukishiu i.... patys zhinot kur. Jeigu jau nori galim susikaut, viskas priklauso ar Scarface pabijos irodyt, kad yra stipresnis uzh mane ir nesutiks kovot antra kart..

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Ne į temą
Nu o ką, aš noriu feudint su visais nes aš esu The Chain - agresyvusis heel. -_- Nepyk bet man reikia daug kalbų rašyt, aš dar nedebiutavęs o kol iškilsiu labiau reikia parašyt daug

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąNervas, 2008-07-17, 15:27, pasakė:

Ne į temą
Nu o ką, aš noriu feudint su visais nes aš esu The Chain - agresyvusis heel. -_- Nepyk bet man reikia daug kalbų rašyt, aš dar nedebiutavęs o kol iškilsiu labiau reikia parašyt daug
Ne į temą
rašyt reikia ne daug, o gerai :)

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Ne į temą
Aš darau ir tą ir tą :D (I guess :o

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-07-17, 20:18

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Ne į temą
Labai atsiprašau už double Post, nedėkit įspėjimo, aš netyčia, labai atsiprašau

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-07-17, 20:19

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąNervas, 2008-07-17, 21:17, pasakė:

Ne į temą
Aš darau ir tą ir tą :D (I guess :o
Ne į temą
manau įvertinimą sužinosi skaitydamas HEAT :D
kolkas galiu pasakyti tiek - yra prastesnių :D mano tikslų vertinimą sužinosi mėnesio eigoje :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-07-17, 20:57

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-07-18, 07:19

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
UHN TISS UHN TISS UHN TISS Baby
Salė pradeda mirgėti baltomis ir juodomis spalvom ir į areną įžengia Bottom, ant peties nešinąs Tarpžemyniniu titulu.
Įlipa į ringą, pradeda kalbėt:

- Plain, tu ateini čia, prieš mano fanus, manydamas kad esi kažkas svarbaus. Prašai šanso į titulą vėl, nors jau ką tik jį praleidai. Bet turiu tau žinią-antro šanso niekas negauna. Pramazijai, stok į eilės galą. Težinau tiek, kad rytoj susitinku su žmogumi, vadinamu Scarface. Nėra skirtumo, ar jis išjungė teisėją, ar jis išjungė tavo 'apatinę dalį'. Taisyklės yra taisyklės, ir jos galioja visiems.
Šnekant apie taisykles, jas pažengė mūsų 'gerbiamasis' Marcus Ulivieri. Bottom yra ringe ir tu DRĮSTI ĮSIKIŠTI? Ne ne, tai jau už ribos. Ir dar, tu susirandi kažkokius pliurzius Impact ir CoolMan atlikt savo juodą darbą, kurį pats bijai atlikt? Na taip, protinga, bet žinok, kad tai nepasikartos. Pasisekė vieną kart? Antro nebebus. Šį šeštadienį Bottom bus vėl ringe ir vėl gins savo titulą, ir, žinoma... jį apgins. Bet, manęs neglosto tai, kad aplink vaikščios mano minėtaji trijulė, taip ir bandanti ką nors iškrėsti. Užtat, dėl jūsų paties gerovės, geriau žiūrėkit matchą iš užkulsių, nes jei sumąstysit įsikišti, Bottom sieks head-trick'o. Ir mūsų komentatoriai galės staugti ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM!! ROCK BOTTOM!!!

-Bottom, skambant muzikai, palieka areną.
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
Dabar Scarface jau iseina i arena
*Dre and Cube - Natural born killers* skamba arenoje.
- Bottom, Bottom, Bottom... nejaugi issigandai siek tiek daugiau konkurencijos ? Ziurek tik keli zmones uz ringo o tu jau vaikstai kaip prisikes i kelnes. O gaila galvojau mano varzovas siek tiek.... drasesnis. Deja kaip likai siuksle taip ir liksi... kam sneketi apie sansus? Paziurek ka tu darei su tau duotais sansais i WH title... Taisykles? Taisykles galioja tokiems... bailiams kaip tu. Taisykles apriboja, o man apribojimu nereikia... Beto ar pamirsai legendini posaki visoms taisyklems yra isimtys... AS ir esu ta isimtis Bottom. Isivaizduok sestadieni Bottom... isivaizduok... save besiraitanti ant grindu ir mane su IC titulu kuri dar pries kelias akimirkas galejai vadinti savu... Isivaizduok kaip AS tave trypiu. Ir Bottom nepamirsk... COLT 45 CUT YOU IN HALF.
*Scarface patenkintas savimi meta mikrafona ir iseina is arenos*

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0