Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-09-14, 17:59
'Jei tu lygini kompa,tuo labiau pramogas wrestlingo su tikru darbu ,tai nzn...:DDDgeriau paklausom dogmo ir paliekam sia tema'
Geraj, sutinku, kad esi trioxala tik wrestlingo ir pramogu lygmenyje. Darba gal tox ir nesi.
Atsakant i kazhkoki susvajgima ish 'LKL Chempionatas':
tu skajtyt moki?
pasiskajtyk - tavo ish ejles du postaj:
1) Parašytas: 2005 09 13, 2:54 - kuriam liepi nerashyt
2) Parašytas: 2005 09 13, 3:08 - kuriam jau uzhduodi klausima...
Taip kad ka paskutiniu postu norejaj pasakyt bbz

2005-09-14, 18:59
Muzonas pasakė:
"Tipo" zodis,nors nera vartotinas lietuviu kalboje,bet turetum bent suprasti jo prasme,nes daznai vartotinas kalboje tarp paaugliu ir panasaus amzioaus zmoniu
Kas dar vienas ? Blet tu puikiausiai zinai apie ka as kalbu. Jei nezinai, tai paaiskinsiu "nezinanciam". Tu pats neatsakai i kitu klausimus, o perkreipi i kitap puse arba isvis neatsakai.
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 19:03
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
Muzonas pasakė:
"Tipo" zodis,nors nera vartotinas lietuviu kalboje,bet turetum bent suprasti jo prasme,nes daznai vartotinas kalboje tarp paaugliu ir panasaus amzioaus zmoniu
Kas dar vienas ? Blet tu puikiausiai zinai apie ka as kalbu. Jei nezinai, tai paaiskinsiu "nezinanciam". Tu pats neatsakai i kitu klausimus, o perkreipi i kitap puse arba isvis neatsakai.
nu tu galima pasakyt pakartojai mano zodzius ,ka as sakiau apie jus ,kad jus perkreipiat tema,o tu dabar man "pririst" bandai ,kad as taip darau
2005-09-14, 19:05
Muzonas pasakė:
TruBaller pasakė:
Muzonas pasakė:
nu tu galima pasakyt pakartojai mano zodzius ,ka as sakiau apie jus ,kad jus perkreipiat tema,o tu dabar man "pririst" bandai ,kad as taip darau
Blet gal tu rimtai nematai ar kazkas tau yra ? As tau juk rasau, kad tu apibudinai sovo zodziais pats save, tai jei as parasysiu savo zodzius, tai tada bus iskreipiami zodziai.
O dabar labai noreciau, kad paneiktum savo zodzius, kuriais teigi, kad atsakai i klausimus. Galiu dar karteli pakartoti (turbut jau koki 5 is mano puses ir dar kokie 5 kartai buvi klausta is kitu), ko cia parejai ?
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 19:07
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
Nu paprasciausiai as to GHz net nepazistu,ka as galiu su juo cia sneket ir tuo labiau gincytis:),o del Fortaz irgi is pradziu,nei pykomes,nei ka,isvis nei as jam ka zadejau kad negrisiu,isvis jis paprastas vartotojas buvo kaip as,tik as nesuprantu koks jam skirtumas,tada kai grizau i foruma ir parase,ar as zadejau negrist ar ka,nu bereikalingfas gincas
2005-09-14, 19:17
Ir primink ko ash tau neacakiau?

2005-09-14, 19:19
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 19:20
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
jei nezinai tas zwz ir buvo isbanintas ,ir iki dabar
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 19:22
Guest_Muzonas_*
Fortaz pasakė:
ta va ,tas klausimas:koks tau skirtumas Fortaz ,kodel as cia atejau?ka tu su tuo klausinimu norejai suzinot,kam isvis tau tai rupi?as tau kazka padares buvau?ar cia tavo stilius,jei ant 1 zmogaus kiti puola,tai ir as prisidesiu?
2005-09-14, 19:25
Muzonas pasakė:
Fortaz pasakė:
ta va ,tas klausimas:koks tau skirtumas Fortaz ,kodel as cia atejau?ka tu su tuo klausinimu norejai suzinot,kam isvis tau tai rupi?as tau kazka padares buvau?ar cia tavo stilius,jei ant 1 zmogaus kiti puola,tai ir as prisidesiu?
O dabar nori as tau bent treksdali klausimu surasysiu, kuriuos tu neatsakiai ? Tu cia fortui tai kisi, o nori pats dabar i juos atsakineti ? Tai manau butu teisinga.
2005-09-14, 19:33
Parašytas: 2005 09 14, 7:52
Muzonas pasakė:
Parašytas: 2005 09 14, 7:58
Fortaz pasakė:
O tu taj susivarej tikraj - liepej nesikisht, o po to klausi... Chia tas pac kas ash dabar kam nors liepchiau uzhsikimsht, o po to lyg nieku nieko sakychiau 'ka valgej pietums?'
tai kas cia kisa
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Į viršų