Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-07-24, 11:55

Esu photoshopinęs prieš metus, dabar vasara nebuvo ką veikt tai kažką papaišiau
2005-07-25, 18:27
Guest_Observer_*
2005-07-27, 20:44
Guest_Observer_*
Dviem savaitem man atjunge interneta....
Tik dabar galiu perziureti forumo pranesimus. Dziugu kad GFXeriu forume daugeja, visada idomu ziureti i kitu veikla, ir aisku is kitu mokytis. Dabar as noriu visiem priminti apie nMo... Jau turiu kelius darbus, kuriuos labai gaila istrinti, todel spreskit ar norit atgaivinti tema.
Tik dabar galiu perziureti forumo pranesimus. Dziugu kad GFXeriu forume daugeja, visada idomu ziureti i kitu veikla, ir aisku is kitu mokytis. Dabar as noriu visiem priminti apie nMo... Jau turiu kelius darbus, kuriuos labai gaila istrinti, todel spreskit ar norit atgaivinti tema.
2005-08-15, 13:44

http://www.geocities.com/koltasxxx/piezopr...romoblivion.jpg
va naujausias darbelis ir sigo ir avataro komplektas

pilnametis...
2005-08-15, 21:09
Labai gražu koltai
turbūt geriausi tavo darbai kiek esu matęs
2005-08-15, 22:18
Ezzy pasakė:
DeSerT pasakė:
Bam, tave irgi turiu pagirt. Tavo avataras tikrai GRAZIAUSIAS darbas koki esu mates :wink:
Grįžau?!
2005-08-15, 22:34
2005-08-15, 22:42
Bam pasakė:

Mano naujas Korn sigas
http://www.dafont.co...t.php?file=korn
http://www.dafont.co...t.php?file=korn

2005-08-15, 22:44
Nelabai tiko jis, šiaip čia irgi kornu oficialus sriftas
neprisimenu kokio albumo
2005-08-15, 22:50
Iš http://kornunleashed.net . Nu čia kažkokio kornu albumo šriftas ir tiek
2005-08-16, 09:55
Kolto darbai:
1. Jeff Hardy Avatar
Is tikruju tai darbas labai grazus, radau tik dvi klaideles.
1. Jeff Hardy veidas, siek tiek persimato, t.y. per ji matosi bg, gal buvo imanoma surast vieta kur taip nebutu, o gal padaryt Jeff'a maziau transparent.
2. Plaukuose kazkokia melyna deme
Overall = 9.3/10
2. Jeff Hardy Sig
Irgi grazu
Galiu irgi pakomentuot 2 problemeles:
1. Ar ne per daug jau Jeff'as "skesta" tam bg? Gal kiek per daug isilieja, nors cia pagal skoni turbut. Ir, na, persimato veidas, taip pat kaip avatare.
2. Textas atrodo tikrai ne kaip. Jis sunkokai matosi, reiktu arba spalva pakeist, arba i kita vieta perkelt.
Overall = 8.7/10
3. Peugeot Sig
1. Ta masina desineje, net nzn ar ji ten labai isipaiso, gal net butu geriau be jos :/
2. Nelabai suprantu kam daryti du sigus su ta pacia spalva, ilgiau isiziurejus, net vemt vercia mane nuo tos spalvos
Na pagal skoni zinoma...
3. Tos KX raides, as tik ilgiau isiziurejes, jas isvis pamaciau. Labai nesimato, arba keisk spalva, arba vieta.
4. Pamirsai borderi?
Overall = 8.3/10
Taigi labai grazus darbai, taip ir toliau
1. Jeff Hardy Avatar
Is tikruju tai darbas labai grazus, radau tik dvi klaideles.
1. Jeff Hardy veidas, siek tiek persimato, t.y. per ji matosi bg, gal buvo imanoma surast vieta kur taip nebutu, o gal padaryt Jeff'a maziau transparent.
2. Plaukuose kazkokia melyna deme
Overall = 9.3/10
2. Jeff Hardy Sig
Irgi grazu
1. Ar ne per daug jau Jeff'as "skesta" tam bg? Gal kiek per daug isilieja, nors cia pagal skoni turbut. Ir, na, persimato veidas, taip pat kaip avatare.
2. Textas atrodo tikrai ne kaip. Jis sunkokai matosi, reiktu arba spalva pakeist, arba i kita vieta perkelt.
Overall = 8.7/10
3. Peugeot Sig
1. Ta masina desineje, net nzn ar ji ten labai isipaiso, gal net butu geriau be jos :/
2. Nelabai suprantu kam daryti du sigus su ta pacia spalva, ilgiau isiziurejus, net vemt vercia mane nuo tos spalvos
3. Tos KX raides, as tik ilgiau isiziurejes, jas isvis pamaciau. Labai nesimato, arba keisk spalva, arba vieta.
4. Pamirsai borderi?
Overall = 8.3/10
Taigi labai grazus darbai, taip ir toliau
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Tema yra užrakinta

Į viršų