Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Saturday's Night Fight

Temoje atsakymų: 27

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

BWE present
Saturday's Night Fight 6

Zmones selsta! Rekauja! Osia! Kiti valgo! Ir stai nuskamba ne Bon Jovi - Its My Life. O Naujojo GM banjamin Frank temine daina Limp Bizkit - My Way or The High Way. Sis apsirenges puikiu svaku. Su sypsena nuzvelgia selstancia arena. Vieni ji palaiko, kiti nepalaiko. Dar nieks nera susidare apie ji nuomones. Jis jau laiko rankoje mikrofona, pradeda kalbeti:
- Labas vakaras zmones *susunka pakiliu balsu, fanai pradeda osti* Taip! Taip! Taip! As esu kaip zinote nujasis Jusu generalinis menedzeriss. Ir cia isivyraus manosios taisykles! nebebus tokiu nesamoniu su narkotikais, nes as ne Jis, praeitas GM kuris tik viska susiko Jums. Su veluojanciomis kovomis, nuobodziiais vakarais. Bei i sudina show isleistais pinigais. Kaip matote, jis Jumis pasinaudojo. Kaip matote, jis is Saturday"s NightFight ateme daug puikiu kovotoju! Tad, dabartinis Rosteris yra nedidelis, netgi per mazas. Bet as! AS! As sugebesiu is jo isvesti vakarus, kuriu jos nenoresite pamirsti! Nes as esu Legenda! As esu BENJAMIN FRANK! As Jusu gyvenima padarysiu grazesni! As Jusu nuomone apie SNF iskelsiu iki aukstumu! Nes as, as esu Naujos Eros kurstytojas! *tiesiog isrekia, fanai pradeda ji palaikyti* Ir stai, stai mano pirmas darbas Jusu teismui. Mano paskirti kovotojai kovos del savo garbes. Dziaukites vakaru, ziurovai!

Ir skambant jo muzikai, Jis palieka arena.

Single Match
California Rose vs. Your End

Spoiler'is

Single Match
Jordon Derek vs. Hedge
For The Action Title Shoot

Spoiler'is

Main Event
The Answer & DaMane vs. The Maniac & The Chain
The Legends vs. The Champions

Spoiler'is

Nepykit, jog maisiau Damane su Chain ar panasiai. Tiesiog is to skubejimo ir nesigauna man. Tikiuosi supratote, jei ne, sakykite, ieskosiu ir editinsiu. Ba danar labai tyngiu :/

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-17, 21:58

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Show Buvo neitiketinai intriguojantis,tik nesupratau 1 dalyko!-Nuo kada face'ui ziurovai svilpia ir face'as rodo fakus ziurovams???(hedge nusvilpia ziurovai,bet jam tai nemotais jis jiems rodo kruva negraziu zenklu :D )

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Show be backstage??? :? Siaip macai tai patiko, bet truko segmentu kokiu ar backstage.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Mes nutarem nebesitratinti su segmentais be rysio. Jei kada sugalvotume bent kiek intriguojanti, ar ka nors parodanti segmenta, parasysim. Bet cia dabar trainiotis su be rysio segmentais nera tikslo (:

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-17, 22:31

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-01-17, 22:00, pasakė:

Show Buvo neitiketinai intriguojantis,tik nesupratau 1 dalyko!-Nuo kada face'ui ziurovai svilpia ir face'as rodo fakus ziurovams???(hedge nusvilpia ziurovai,bet jam tai nemotais jis jiems rodo kruva negraziu zenklu :? )

Ne į temą
O nuo kada kažkokį mid-carderį žiūrovai pasitinka neapsakomais aplodismentais ir šūkauja jo vardą kaip kokio čempiono? :D I'm just sayin...

Off topic tagai. Cia ne show komentaras

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-01-17, 22:02, pasakė:

Show be backstage??? :? Siaip macai tai patiko, bet truko segmentu kokiu ar backstage.

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-01-17, 22:04, pasakė:

Mes nutarem nebesitratinti su segmentais be rysio. Jei kada sugalvotume bent kiek intriguojanti, ar ka nors parodanti segmenta, parasysim. Bet cia dabar trainiotis su be rysio segmentais nera tikslo (:

Ne į temą
Beto pridėsiu,kad kol dar neįsivažiavome nenorėjome užsikrauti dar darbo. Juolabiau snypas dingęs be žinios ir teko greit rašyt jo kovą mum.

Ne show komenaras

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Show geras aisku ,bet vistiek manau kita kart sumastykite koki Backstage ar interviu ikiškite. Šiaip kovos geros taip ,kad šis SNF po trupui kaip čia pasakius traukia SNF iš gilios mėšlo duobės.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Del backstage, tai pavyzdziui nesinori daryti ten kokia nesamone su kovotoju dialogu. nes man tai yra jau nusibode. Kai kiekviename show tai matai ;D

IS gilios duobes stumia? Palauk, palauk. Tuoj fraze pasakysiu.
Atejo metas skelbti anonsa - atejo katastrofa :?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

Rodyti pranešimąSmS, 2009-01-17, 22:12, pasakė:

O nuo kada kažkokį mid-carderį žiūrovai pasitinka neapsakomais aplodismentais ir šūkauja jo vardą kaip kokio čempiono? :? I'm just sayin...
Ne į temą
As nesakau ,kad turi saukti varda kaip cempiono,bet parodyk man bent 1 face'a kuris rodo fakus ziurovams o publika ji booina?

OFF TOPIC TAGAI! CIa ne show komentaras

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Labai geros kovos daug intrigos dar, kad aš laimėjau tai išvis zjbs.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-01-17, 22:29, pasakė:

Ne į temą
As nesakau ,kad turi saukti varda kaip cempiono,bet parodyk man bent 1 face'a kuris rodo fakus ziurovams o publika ji booina?

Ne į temą

Mauglis pasakė:

(publika nusijuokia ir skanduoja jau "Firmine" skanduote HEDGE KEEP TALKING!)

Mauglis pasakė:

<..> jei Vieni labiausiai paselusiu SNF fanu skanduoja mano varda iki pazaliavimo <..>

Mauglis pasakė:

(fanai mirsta is juoko)

Is it enough?

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Ne į temą
Yes it's enough! Tu man parodei 1 face'a kuris yra booinamas!

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-01-17, 23:16, pasakė:

Ne į temą
Yes it's enough! Tu man parodei 1 face'a kuris yra booinamas!

Ne į temą
O tu man parodei pirmą naujoką, kuris yra verčiamas supermenu jam vos tik pasirodžius.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Worst... 2/10... Nuotrauka

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Ne į temą
Gali jus man atsakyt i klausima? Kodel jeigu nei The End, nei Rose neparase kalbu laimejo Rose? Pagal viska turejo but no contest? Cia jau panasu i tai, kad as bookeris tai as turiu laimet parasiau kalba ar ne.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-18, 09:50

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 375 Pranešimai:
0
Ne į temą
Ne The End o Your End :? :D

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Linai, kodel? :?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-01-18, 10:28, pasakė:

Ne į temą
Linai, kodel? :?
Ne į temą
Obvious...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-01-18, 10:45

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Linai, vat del tokiu kaipo Tu, ir nesuzinom kur yra klaidos. Ir toliau mlm suda. Tau prastas sou. Dar pasakai kad akivaizdu del ko prastas. Nors nepateiki argumentu. Saunuolis :?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
ok... Backstage? Entrance? Heelinami feisai?
pirmos dvi kovos buvo dar nieko visai, turėjo trūkūmų, bet linksmos detalės, man, kaip žmogui "prie bajerio" patiko. O ME tai prasčiausias per BWE istoriją... vos gaudžiaus kas ten vyksta...
o pati didžiausia klaida - tai LABAI prastas organizuotumas...

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-18, 11:42, pasakė:

ok... Backstage? Entrance? Heelinami feisai?
pirmos dvi kovos buvo dar nieko visai, turėjo trūkūmų, bet linksmos detalės, man, kaip žmogui "prie bajerio" patiko. O ME tai prasčiausias per BWE istoriją... vos gaudžiaus kas ten vyksta...
o pati didžiausia klaida - tai LABAI prastas organizuotumas...

Lyncaz, sutinku, blogai,kad nėra Backstage. Tiesiog nespėjom prigalvoti, juk dar ir kovą reikėjo snypo rašyt. Kad nėra entrance net nepastebėjau. Dėl face heelinimo, tai tiesiog norėjau išskirti kovos blogiuką ir kovos gerietį. Gal čia bus Hedge turnas? :D Jam spręsti. Na matai, su organizuotumu blogai dėl to, kad mes neesame tikri biznieriai, visada susisiekt viens su kitu negalim. Snypo nėra online - vsio, šou griūna :D Dėl to teko greit suktis. Dėl blogiausio ME kreipiamės į Danį :?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Ne į temą
va būtent tame ir pasireiškia prastas organizuotumas. reikia rašyt - nėra kam. siūlau vėl jungtis į vieną brandą, nes ilgai taip nepatempsit... o dar jei trūks wrestleriam kantrybė... Think about it...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-01-18, 12:39

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-18, 12:38, pasakė:

Ne į temą
va būtent tame ir pasireiškia prastas organizuotumas. reikia rašyt - nėra kam. siūlau vėl jungtis į vieną brandą, nes ilgai taip nepatempsit... o dar jei trūks wrestleriam kantrybė... Think about it...

Ne į temą
Tarkim dėl manęs ir Danio dar problemų nebuvo. Visada parašom laiku, o jei kitiem ** ant wrestlerių ar kitų writerių,tai man ant jų irgi ** ;)

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-01-18, 16:13

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąSmS, 2009-01-18, 16:13, pasakė:

Ne į temą
Tarkim dėl manęs ir Danio dar problemų nebuvo. Visada parašom laiku, o jei kitiem ** ant wrestlerių ar kitų writerių,tai man ant jų irgi ** :)
Fire them ;)
aš manau, kad turėtumėt dirgt kaip komanda, t.y. vienas ar du vadovai kurie kuria bendrą šou vaizdą, likusiems liepia* parašyt atitinkamas kovas, su tam tikrais nurodymais (pvz, kad wrestleris A prasiskelia galvą), sutaria dėl BS, kas ir apie ką rašo. Tada surenka, viską suklijuoja, PERSKAITO pats(-ys) ir publikuoja.

* žodis liepia nereiškia prievartos, paklausi ar turi laiko (ar gali?), jei taip, pasakai "rašysi tą kovą". jei negali vienas, kreipiesi į kitą.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-18, 16:29, pasakė:

Ne į temą

Fire them ;)
aš manau, kad turėtumėt dirgt kaip komanda, t.y. vienas ar du vadovai kurie kuria bendrą šou vaizdą, likusiems liepia* parašyt atitinkamas kovas, su tam tikrais nurodymais (pvz, kad wrestleris A prasiskelia galvą), sutaria dėl BS, kas ir apie ką rašo. Tada surenka, viską suklijuoja, PERSKAITO pats(-ys) ir publikuoja.
* žodis liepia nereiškia prievartos, paklausi ar turi laiko (ar gali?), jei taip, pasakai "rašysi tą kovą". jei negali vienas, kreipiesi į kitą.

Ne į temą
Tai mūsų trys juk yra. Su TNE nebendradarbiaujam. Aš už komandinį darbą ir visą kitą ką tu rašei (perskaitymas, pasitarimai), bet bėda tame,kad Danis nori būti karalium ir beto dar kai amžinai kokios bėdos,tai stengiamės greičiau jum pateikti šou, nes jis ir taip dažnai vėluoja. To pasekoje nespėjame perskaityti kartu, pakeisti kąnors.Blogai, bet stengiamės tobulėti.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0