Holy shit, Christmas came early this year.
SD chamber'is.
Pirma reakcija, išgirdus Taker'io muziką - what the...? Buvau iš tikro labai supykęs, net pasimetęs, kad gal releas'as susisukęs. Bet tas pyktis greit išgaravo. Iškritus Edge'ui, žiauriai nustebau, bet vėl susinervinau. Kam jį mest pačioj pradžioj? Galima jį išmest pirmą, taip nsutebinant, bet palaikyt ilgiau matche. Žinoma, išvydus tą segmentą su juo ir Vickie, supratau, kad dar galima kažko laukti. Matchas buvo labai gražus. Vienintelė problema, tai nepatiko greitas Kozlov'o įėjimas. Pabodo žiūrėt ~4min., kaip jis squash'ina Hardį. Gale, intrigos palaikymui Taker'į galėjo apmainyt su Hardžiu, bet žinoma, "The Dead Man"

HHH laimėjimas, gal ir pusė velnio, bet kick-out'as po Tombstone jau tiesiog supermeniška. Be jo, daugiau titulo nelabai buvo kam duot. Hardis mano akim dar nebuvo subuild'intas.
No Holds Barred.
Iš pradžių, ne taip baisiai kaip per Raw, bet vistiek akis badė Shane'o boxing'as. Spot'as su ekranu buvo arba labai gerai atliktas, arba Orton'ui po jo apmirė smegenų ląstelių. Šiaip smagu matyt gerus cut'us, bent per PPV dar kraujo gaunam. Legacy įsikišimas irgi vietoj. Jis buvo žinoma neišvengiamas, bet gerai, kad per daug ir neužsibuvo. Bendrai, Orton'o pergalė neapsakyčiau, kad atrodė įtikinama. Sudaro vaizdą, kad Randy be RKO - nulis.
ECW title match.
Ne vietoj visiškai. Žinoma, jei jis būtų įdėtas po SD chamber'io, jie būtų buvę nuboo'inti. Taip pat atrodo, kad kova buvo verta daugiau nei *.
HBK-JBL.
Dar kart priminsiu, kad feud'as manęs tikrai nežavi, bet kadangi buvau geroj nuotaikoj po pirmos PPV dalies, stengiaus neprasukinėt. Abu wrestler'iai eilinį kart demonstruoja savo puikius "vaidybos" sugebėjimus, bet kaip tokiam matche man trūko vieno dalyko - kraujo. Dėl manęs, matchas galėjo baigtis kad ir no-contest, count-out ar dar kažkuo neeilinio. Also, HBK's wife is a babe
Raw(ne visai) Chamber.
Buvau nusiteikęs daliniam nusivilimui, bet Kofi įėjimas mane apakino ir nuteikė nesveikai PPV pabaigai. Kaip ir turbūt daug kam, pamačius įsikišantį Edge, pirma mintis:"Edge laimės". Visą matchą, nors ir tikėjau jo pergale, visgi neneigiau ir Cenos/Jericho pergalės. Gerai padaryta, kad išmestas Kofi, o ne Knox. Kofi prieš Mysterio būtų atrodęs ne kaip, nors jis ir "jaunesnis/atletiškesnis". Nesveikai prajuokino vieta, kai Rey teškiasi į Kane'o langą, nukrenta, o Kane tokią ramiai linksmą išraišką nutaiso

Kaip ir po Rumble, vėl giriu Mysterio. The kid still has it. Iškritus Cenai, Edge'o pergalė buvo jau beveik garantuota, nes kitu atveju, jo visas įkišimas būtų pointless. **** iš manęs.
PPV buvo bent man, ypatingai geras. Per main event'ą mark'inausi taip, kaip nežinau kada. Turbūt, kaip per Edge-Taker matchą per WM24. Bet aišku, vertinant objektyviai, koją pakišo ECW matchas ir dar kelios smulkmenos. Turbūt per daug duodu, bet fuck it, žiūrėjimas buvo labai emocingas o tai mano nuomone ir yra PW esmė. Duodu 8,5/10.