Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-02-02, 22:44
Mmm, ar tik man atrodo, kad šį tema bevertė? Jei yra vieši, bendri prašymai ,tai ten visi ir rašo. O dabar, kam rašyti čia tau atskirai? Nebent tu garantuoji kažkokios ypatingos kokybės failus ar pan. Plius, sakai, kad nemoki iškirpt matchų, kas yra gan keista, kai tuo tarpu kuri tokią temą. Taip pat, šioj temoj prasidės(ar jau prasidėjo) bardakas, kai kiti pradės atsakinėti į tau duodamus prašymus.
Čia tik mano nuomonė, bet man atrodo temą reiktų lock'int
Čia tik mano nuomonė, bet man atrodo temą reiktų lock'int
2009-02-03, 02:03
Remiantis Bottom argumentais, tema yra rakinama, kadangi dabar kiekvienas narys gali uzeiti ir sukurti tema, kur "stengtusi ieskoti". Reklamos skliti turime kitur, Kzkas. Si skiltis skirta prasymams ir kai toks atsiranda, tada gali pasiulyti savo paslaugas.Be to, as labai tikios, kad "rasti" turejai omeny, kad linkai bus tavo ikelti, o ne atrasti su kokiu MegaUpload ir RapidShare nuorodu pasiekomis
Todel, priminsiu dar karta Fortaz ageidavima (o Fortaz pageidavimas, tai nMo Administracijos pageidavimas), kazkur failo/linko/aprasymo turinyje pamineti arba savo nicka, arba forumo adresa. Kolkas gauni ispejima uz tokios temos kurima +20%.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Tema yra užrakinta
Į viršų