Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

FnT. vs Answer

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 15

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Užgroja muzika, įeina FnT. , po arena laksto Mėlynos - baltos šviesos.Iškelia diržą, tuo metu pyro, užsimeta ant peties, bėga i ringą ir išliaužia.Pasiima mikrofona ir prašneka:

-Sveikas Answer... Sveika publika... Kaip jau ir šnekėjau vakar, supratote, kad mane išdavė. Aš pats irgi tapati padariau. Bet čia atėjau kalbėti ane apie tai. Aš atėjau kalbėti apie kitos savaitės kovą... FnT. Vs The Answer... Tiesą sakant, nesitikėjau gauti kovos prieš Answeri, tačiau ką padarysi... Tenka kovoti toliau. Ir vėl kita savaitę, man teks nešti savo šikną i ta ringa, kuriam aš dabar stoviu , ir vėl kęsti smūgius. Tačiau aš juos galėsiu priimti ramiau, nes žinosiu, kad ir pats tą padariau. Galėsiu būti šiektiek ramesnis, nes žinosiu, kad ir dar viena savaite išsaugosiu savo titulą. Dar viena savaite jis bus pas mane.Ir jo neatims nei kokie Refreshai, nei Answeriai, nei Hardcorai. Pats prisidirbau, ir dabar turiu kentėti už tai ką padariau. Bet žinai Answer.. Yra šioks toks skirtumas, tarp tavęs ir manęs. Na žinoma jų yra daug. Tu esi legenda, esi laimėjes tiek titulų, kad kol aš čia juos sakyčiau visa publika tikriausiai paliktu arena.Tačiau yra vienas esminis skirtumas. Tu jau nebeturi ką irodyti. O aš dar vis turiu irodyti, kad aš esu vertas būti čempionu. Kad kiti negalvotu, kad kai tik man reikia kovoti dėl savo titulo aš bėgu, ir stengiuosi nukelti ta kitai savaitei. Aš šiuo titulu džiaugiuosi kiekviena sekunde, kiekviena minute. Ir kai tik išgirstu kai žmones šneka – „Jis nevertas, jis laimėjo tik dėlto, kad jam pasisekė“ manyje viskas užverda. Aš tiesiog noriu eiti, ir naikinti viską kas pasitaikys mano kelyje. Tau nebereikia to irodyti. Tavo vardas šneka už tave. Atsimenu seniau, kai tik atėjau i BWE, man teko kovoti su Derek... Vėliau su dar stipresniai priešininkais, vėliau sekė Mr.Hardcore, poto Refresh, ir galiausiai Tu. Kokie yra tie žmonės su kuriais aš pradėjau wrestlinti, su kuriais kai tik buvau naujokas, kai mes buvom visi lygus, ir kuom aš tapau dabar. Ši našta man yra sunki, kuria aš kiekviena vakara turiu nešti ant savo pečių, tačiau aš dar vis kenčiu. Aš vis stengiuosi nepasiduoti. Tačiau po visu tų išdavysčiu, po viso šito mėšlo aš vis stiprėju. Žinau, tu esi legenda, Mr.Perfect ir t.t. Tačiau tapati sakė ir Refresh. Visi žmonės sakė „ Kas tas naujokas? Ką jis čia daro? Juk jis kovoja prieš Refresh, jam nėra šansų“ Tačiau aš parodžiau, kad visdėlto jei yra ir nors 0.001 galimybė, tačiau ji visvien yra. Tokia pat galimybe yra ir man prieš tave. Tavo šansai yra 10 tūkstančiu kartu didesni, tačiau yra ir mano šansas. Ir jei bus nors viena akimirka, kai tu padarysi klaidą, ji tikrai neliks nepastebėta, ir aš stengsiuosi ja pasinaudoti visu 100 procentu. Na, o dabar apie pačia kova... Kokia dar tai bus kova neaišku, tačiau aš norėčiau tokios, kad joje nesugebėtu pasirodyti joks Refresh, joks Mr.Hardcore, joks Derek, ar dar koks velnias. Kad galėtumem tiesiog susiremti 1x1. Kad aš galėčiau irodyti, kad esu vertas savo titulo, o kad tu galėtum irodyti, kad dar vis gali kovoti ir laimėti. Taigi, kad abu galėumem ivykditi savo tikslus, aš tau siūlau kovoti HELL IN A CELL kovoje. Vienas iš brutaliausiu mačų, kur ir galėsim išsiaiškinti kas yra stipresnis ir galės prisidėti dar viena pergalė prie savo saskaitos ir kils toliau, ir kuris pralaimės ir jam teks nusileisti viena pakopa žemiau. Žinoma, kad šita kova ivyktu turi sutikti ir tu, ir GM. Tikiuosi, kad tu nepabijosi sudalyvauti tokioje kovoje, ir tikiuosi, kad GM sutiks. Tačiau svarbiausia, kad mano manymu šito nori žiūrovai.Šita publika nori pamatyti mus, tame narve, atiduodančius visas jėgas. Manau tai jiem būtų geriausia dovana. Ir manau, jei aš parodyčiau visa save, ir nepasiduočiau iki paskutinės minutės, kentėčiau kiekviena smūgį, tada gal jie man atleistu, kad aš išdaviau tave, ir pasirinkau tuos du padugnes. Padugnes dėl kurių mano karieroje atsirado nuosmukis, ir dėl jų aš buvau prarades pasitikėjima žiūrovu, ir lygos kovotoju. Daugiau tokiais pasiūlymais nesusigundysiu.. Jau geriau būsiu su prasčiausiu lygos kovotoju, negu klausysiu, kaip man meluoja, ir jau kita diena taikosi durti i nugara.Taigi, dabar belika laukti Answer, ir GM, ar jie sutiks del Hell in a Cell kovos.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
turbut pats supranti kad tokie dalykai yra neimanomi.. niekas TV show nekovoja HIAC matcuose..

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
TV show neimanomi, bet BWE gal galėtum padaryt? Manau ir bookeriam būtų idomiau rašyt, ir skaitytojam skaityt...

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Ne į temą
Jo,jo Hiac per savaitini show ;) Tai tas pats ,kas ,kad WWE vel taptu ne PG produktu :D

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-02-08, 20:26

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 375 Pranešimai:
0
Ne į temą
Jeigu ka tai, buvo kova HITC per show ;)

Šį pranešimą redagavo booduliz: 2009-02-08, 20:40

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Ne į temą
Nu tai cia vienietai isskirtiniai show buvo.. Per PPV nevisada HIAC isvysi o cia per show ;)

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Uzgroja Kanye West - Touch The Sky. Zmoniu sirdis uzvaldo prisiminimai. Uzvaldo troskimas isvysti senaji Answer. Pasirodo savo senoje aprangoje. Bridzai, plati balta maike ir uzrasas 76. Answer pasitinkamas didziuliu fejerverku show ir juodai baltu lazeriu show. Answer atsoliuoja graziais sokio suoliukais iki ringo. Surimteja, uzlipa i ringa.

- Nieko nelaukiant leisk tau FnT pasakyti. Neturiu daugiau nieko irodyti? Neturiu irodyti, neturiu ka parodyti? ka tu turi omenyje jaunuoli? Mano tikslas yra buti visose federacijose karaliumi. Kad ir kur bebuciau mano tikslas buti on top! Leisk tau pasakyti viena. BWE neiskovojau tai ko esu vertas. Matau tave labai dziugaujanti, kad tavo titulas bus dar laikomas bent savaite pas tave. Kad is taves joks Answer, joks Refresh, Mr.hardcore jo neatims, taciau tik ir lieka tau dziaugtis, kad tas titulas nera on the line, taciau man jo ir nereikia. Mano tikslas auksciausias. BWE Undisputed cempiono titulas, taciau as niekur neskubu. Mano kiseneje yra title shotas kuri galiu naudoti bet kada. Dabar man svarbiausias esi tu ir as. GM paskirta kova yra labai naudinga man. As tau jau minejau kita karta kai tik gausiu proga pazeminsiu tave. Taip ir bus. Zinai nesvarbu tai kokia dvikova bebutu. As turiu dar ko irodyti jaunuoli. As irodysiu tau, sitiem zmonem, ir sumautiems likusiesms locker room'e, kad po velniu Answer dar nera pasenes ir dar jis turi parako. Praejusia savaite gavai siknon tu, gavo siknon Mr.Hardcore, gavo ir Refresh. Sia savaite visas demesys nukreiptas i tave. Irodysiu, kad kai prizadu kancia kazkam taip ir atsitinka. Dabar prizadu tau kancia ateinanti penktadieni siame ringe ir taip ir nutiks. Tu pazeidei viena svarbiausiu Answer taisykliu: Nesikt man ant galvos. Dabar prisisikai pats ant tiek, kad nebepanesi ir dabar tau beda. Su ta sudu kruva kuria turi su savimi nebepabegsi. Taip, galbut tu net ir nezadi begti, taciau tau vertetu. O dabar galime jau pakalbeti apie kova, apie special match galimybe. Tu norejai HIAC? Manau supranti, kad GM sito mum neleis. Tokiose kovose galima uzmusti vienas kita. Zinoma as to neatsisakyciau, taciau kaip jau minejau tai mums praktiskai neimanoma. As tau siulau tris variantus is kuriu noreciau, kad surastum galimybe pasirinkti.
1) Table's Match!.
Dvikova kurioje dar nesu nei karto pralaimejas. Turbut butum kvailas jeigu rinktumeis sita matcha, kadangi tu jame neturi nei trupinelio sansu iskovoti pergale, taciau galbut kvailumo ziupsnelis smegenyse tavo yra ir issirinksi butent si matcha.
2) Street Fight!
Jokiu taisykliu, jokiu kovos ribu. Kova betkurioje arenos, lauko teritorijoje, kova ringe. Galiu nugaleti tave bet kur jeigu tik nori rinkis sita kova. Brutali, daug ginklu, jokiu ribu kova.
3) Last Man Standing!
Paskutinis islikes ant koju laimi. Taip galbut tu gali mane nupininti. Taip galbut tu gali mane is tap-out'inti.. Galbut yra tau menkiausia proga greit atlikt school boy ir as pralaimesiu. Tai yra maza galimybe taciau imanoma. Bet paziurekim kokia tai dvikova. Last Man Standing. Tau reikes mane isjungti taip, kad as 10 sekundziu negaleciau pajudinti savo kuno. Pagalvok pats. Jeigu tu mane prispausti triems sekundems nesugebetum tai ka tu darysi kad as desimciai sekundziu neatsikelciau?...
Taigi viskas lieka jau tau. Rinkis. Arba siulyk savas salygas...

Answer laukia atsakymo.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
P.s krc issirinkti tris dienas negali matcho... tad kova bus pagal mano parinkti - Last Man Standing!

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Ne į temą
jau buvau išsirinkes ir kalba parašes.Blm susirges buvau, negalėjau prie pc prieit.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Taigi, answer... Galbūt ir galime užmušti vienas kita, galbūt gm to ir neleis... Ir tavo parinktas sarašas yra tikrai man tinkantis.Tačiau apie jį vėliau. Tavo tikslas būti visur karaliumi? Žinai, tai yra visų wrestleriu noras. Tačiau, kad tu taptum juo, tau reikės iveikti dar per dvidešimt vaikinų, kurie siekia to. Kurie to nori galbūt net daugiau nei tu, ar aš. Taip, aš džiaugiuosi savo titulu, nes tai dabar vienintelis irodymas, kad aš galiu kovoti su geriausiais, ir galiu būti geriausias. Žinoma, iveikiau Refresh, tačiau tas nevykėlis man tik gadina kariera. Jis taipat šnekėjo, kad žemins mane, primuš tiek, kad net atsikelt negalėsiu, tačiau pats po kovos gan ilgai gulėjo ant žemės, ir net pajudėt negalėjo. Tu taipat dabar sakai, kad pažeminsi mane... Tačiau to padaryti tau yra beveik neimanoma. Tu gali pažeminti nebent žmogų, kuris yra visiškai naujas, ar visiškai nesugeba net sutrenkti elementaraus smūgio. Taigi, gryžtam prie kovos. Tu man siūlai tris variantus... Tables Match, Street Fight ir Last Man Standing... Table‘s matche tu nepralaimėjai... Street fight nesu mates taves kovojančio, Last Man Standing taipat neblogai atrodo... Ir iš šitu triju aš renkuosi.... Last Man Standing. Kodėl? Ogi todėl, kad šita kova man yra arčiausiai širdies. Man tiesiog patinka, kai yra tooks didelis ginklu pasirinkimo arsenalas, su kuriais gali daužyti savo priešininką.O vėliau tiesiog žiūrėti, kaip jis guli ant žemės sudaužytas, ir negali per 10 sekundžiu atsistoti ant koju. Taigi, tikiuosi, kad ir tu sutiksi su tokia kova, na, o jei ne, tai jau net nežinau ką tau reikia pasiūlyti. Gal Pillows Fight?(juokiasi) Ir taipat aš turiu dar viena sąlyga... Jeigu i kova isikiš Mysterious Man pergalė bus skelbiama man. Taigi tikiuos, kad savo draugeliui iškart pasakysi, kad geriau nesikišti i mūsų kovą. Taigi, aš savo sąlygas pasakiau, dabar belieka sulaukti tavo sutikimo.

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-02-12, 18:46

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Ne į temą
kova jau paskelbta.. tad street fight nebus.. beje ji nelbj ir tiktu kadangi matysime kita savaite street fight tarp mh ir chain.. tad jau yra kaip yra.. last man standing.

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Ne į temą
krč parašau su street fight, netinka.. su HIAC netinka... Tai krč ar abudu turėjom nusprest ar tu?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Ne į temą
blet daviau issirinkt kova tris dienas!! ir to nesugebejai padaryti! bukeriai jau pradejo kovas rasyti ir prase pasakyti kovos tipa! as nezadu laukt iki ketvirtadienio kol tu kova issirinksi.. tad traukinys sikanciu nelaukia!..

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Ne į temą
tai afigienai db mano abidvi kalbos nueina šuniui ant uodegos.Pirmos dalis šiektiek, o antra visai.Tai negalėjai per skype parašyt, kad pasirinkčiau?Net kalbos nebūčiau rašes tada. Db durniaus vietoj likau.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-02-11, 22:40, pasakė:

Ne į temą
tai afigienai db mano abidvi kalbos nueina šuniui ant uodegos.Pirmos dalis šiektiek, o antra visai.Tai negalėjai per skype parašyt, kad pasirinkčiau?Net kalbos nebūčiau rašes tada. Db durniaus vietoj likau.

Ne į temą
Nemano reikalas, bet pats esi kaltas, taip kad nesišakok..

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Ne į temą
paeditinau antra kalba kaip su last man standing

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0