Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Atsiprasymas

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 4

Guest_Paulito_*

• Svečiai
Is kart atsiprasau visu Forumo zmoniu ir administracijos Lix,Maliok,Skorpio,Impaler uz bereikalinga temos kurima nerekalinga acounta ir uz jusu laika per kuri skaitote si posta jau tikriausiai zinote kad cia Xnitro kitaip sakant Future boyz Ban King :lol: Nors jums nusisikti ant manes as tai suprantu ,kad blogai padariau kad ne vien tas paskutinis warn viska padare nes as dar padariau 4 tokius ,nors buvo galeta atimti mano taskus bet viesteik uzdeta warn ,kurie buvo paskui tikriausiai atimti ,bet ok as suprantu kad as blogai padariau ir uzsitarnavau ta ka dabar turiu BAN!!!Tikriausiai ban gaves zmogus jau iskart eitu ir nebegrystu i foruma nes jam visiskai taspats ,bet man ne Todel labai atsiprasau dar karta visu ir prasau mane priimti atgal,atgal i NMO family.Jusu taisykles tikrai perskaiciau gal kokia 101 karta ir galeciau atmintinai pasakyti.Noriu gauti dar viena sansa galit viska nuimti galit padaryti mane su baltu dirzu ,galit palikti 80% BET PRASAU ILEISKIT MANE I FORUME LEGALIAI.Tikriausiai tuoj atlesk LIX ir istrins mano acounta,bet prasau neistrinti sios temos ,nors busiu pabandes atsiprasyti.Arba nors leiskit BWE kovoti.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Tu turėjai krūvą taškų ir galėjai procentus nusiimti. Net kai tau buvo siūloma tai padaryti, tu nepadarei. Todėl manau pats padarei klaidą jei neįvertinai koks brangus tau šis forumas.

EDIT: dabar pagalvojau,kad gal per žiauriai truputį su juo. Na bet čia jau MK, Lix spręst.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-03-03, 18:50

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Sutinku su SmS, bet vis gi manau reikia jį sugražint į forumą. Galbūt Xnitro pasimokė. Juk jis eina kone kryžiaus kelius, kad grįžtų. Manau reikia palikti 80%, bet jį grąžinti.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Ok, paliksim. Su 1 postu ir 80% warn'u :lol: Gailestingas as siandien.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Pagal Lix prasyma atbaninau tau du senus IP ir viena accounta (originalu) Future Boyz prisijunk su jo, kad galeciau istrinti si Future_Boyz. Beje, tavo taskai ir pranesimu skaicioklis suvesti iki nuliu, o ispejimu lygis lieka 80%. Sekmes ir stenkis laikytis taisykliu, o kai surinksi reikaima tasku skaiciu, skubek nuimti tos procentus, kad nepasikartotu nejauki situacija.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0