Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

1+1=0?

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 4

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Užgroja IR-Snake Pit ir į ringą įbėga E-BRING,netauntinęs paprašo mikrofono ir gavęs pradeda kalbėt.

-Taigi,kvailiai šaukantys tribūnuose(minia pradeda boointi e-bring) iškarto noriu užduoti jum klausimą ,ar bent žinote kiek yra 1+1?Ne? Na aš žinau tai 2,bet kažkas čia netaip ..Nagi pakrutinkite savo tuščias galvas,juk sedėsite čia dar 2valandas,manau tiek laiko užteks sugalvoti sprendimą? (visi pradeda boointi dar garsiau) Na gerai ,žinojau ,kad jūs neatsakysite,todėl aš pasakysiu pats.GM praeitą savaitę aš VĖL laimėjau kovą prieš ronnie,ir kas įvyko šį kartą?Ogi jis išėjo iš lygos,taip E-BRING pagaliau išvarė ta mėšlo gabalą iš BWE,tačiau GM argi tu ne to norėjai? Bet tada gi kur mano atlygis,galvoji aš noriu day off!?!? E-BRING DOES NOT ROLL LIKE THAT!!! Už tai ką aš padariau tu man mažų mažiausiai turėjai skirti kovą,bet kažkokiu stebuklingu būdu pas mus atsirado du nauji ,lygiai taip pat kaip ir ronnie nieko verti wrestleriai:Camper Bei dizzee,nuostabu ,kad jie pateko kovoti mače vienas prieš viena...tiksliau tai būtu nuostabu jai tas mačas neužimtų MANO vietos,ką jis ir padarė...Todėl šią savaitę aš nedarysiu nieko ,bet kitą savaitę ,GM galvok,aš noriu mačo IR visada norėsiu ,neapleisk savo kylančios žvaigždės E-BRING,KOLKAS tai tik draugiškas patarimas ir jai jau prašnekome apie patarimus ,patariu tau suarganizuoti man mača su camper arba dizee,nesvarbu koks mačas ir nesvarbu su kuriuo,jai tau bus ramiau ant širdies GM ,gali nors ir dėti handicap mačą,bet žinok aš tikrai neužleisiu savo vietos kažkokiem pypliam ,SO LET ME AT THEM!

Užgroja IR-Snake Pit ,E-BRING eina link užkulisių kai pakeliui vienas fanas jam kumšteli į petį ir sušunka YOU HAVE CHANGED!! E-BRING veide pasirodo arogantiška šypsena ir jis ramiai nueina į užkulisius.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-09, 20:14

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Vat man patiko tavo poziuris.. negavai kovos ir susirupinai.. atsirado kalba.. tai reiskia kad tau rupi e-fed ir darai viska kad i save atkreipti demesi. Turiu pagirti. Keep it goin' kita savaite gausi kova.

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Skambant Dope - Die Motherfucker Die dainos priedainiui pasirodo John Rambo. Pradeda šviesti tamsiai geltona šviesa.. Einant per rampa jis išspjauna vandenį kuri laikė burnoje ir tada pasigirsta granatos sprogimas.. Ringe JR užlipa ant TB ir parodo į save nykščius, o poto iškelia sukryžiuotas rankas.

- Apie koki suda tu cia sneki?! Ka tu nugalejai zmogau?! Visa matcha tempiau as, butent as, nenugalimas ir nesutramdomas as! As laimejau kova, o ne tu, tu lyg ziurovas kuris gavo skaiciuka i savo saskaita. Tu net nevertas tos kovos, ir tikiuosi tu jos negausi. O dabar didesne problema. Anonse nera nekarto nenupinto John Rambo. Kas per velnias?! Vietoj to, kad man nedavei normalios kovos kurios prasiau praeita savaite, as gavau offday? WTF? !?! *Rambo susinervina ir islipa is ringo, tada prieina prie komentatoriu, pajima viena uzpakarpos ir imeta i ringa*.

- Sakyk, kodel as negavau kovos sia savaite? Kodel taip GM nusprende?!?!

*Komentatorius nieko neatsako*

- GM, pameni sakiau, jeigu negausiu normalios kovos sutraumuosiu viena is tavo kovotoju? PAMENI?!?

*John Rambo staigus spyris i pilva komentatoriui, ir Ice Dagger!!!Komentatorius be samones...*

- Dabar mane matai?!?!

*Rambo pakelia gulinti komentatoriu... Ir... Clothsline from Vietanam!!! Komentatorius nerodo gyvybes zenklu*

- Kovos normalios negavau = Vienas tavo darbuotojas traumuotas. Sikart gal pasimokysi ir duosi man normalia kova!

Uzgroja Dope - Die motherfucker Die, ir John Rambo palieka ringa su ironiska sypsena dideliu boo`inimu is zmoniu.

Ne į temą

Gal siektiek perzengiau ribas, bet jeigu perzengiau perdaug galiu paedint.

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Uzgroja IR-Snake Pit ir E-BRING ipykes greit ibega i ringa.

RAMBO? Turiu pripazinti sito nesitikejau,o taip slovinkim si sudu maisa,kartokite paskui mane broliai ir seses:
(E-BRING sarkastiskai pradeda deklamuoti)
O DIDYSIS RAMBO KURIS ESI DANGUJE
MUSU NENUPININTAS SVIESULI
DEL TAVES MES MATOME TAMSIA NAKTI...
(E-BRING vel pasidaro rimtas ir uzbaigia eilute)
Kaip gaila ,kad greitai sios kiaules sedincios salei apaks...(e-bring apipilamas BOO lavina)
NES rambo,as supratau ko as noriu ,ir tai tikrai ne tie naujokai pastumdeliai,as noriu kovos su tavimi
ir nebetkokios,o jai "Ponas" GM leis tai prasyciau NO DQ/EVERY
THING GOES MATCH,taip siame mace dar nekovojau ,bet isgirdes si ausis glostanti sakini galiu ramiai eiti miegoti,
siame mace nesimaisys jokie teisejai su savo kvailom taisyklemis,mace kuriame galesiu atkirsti nenugalimaji,"pona"
dieva, niekad nenupininta...(E-BRING nusikoseja) KOLKAS dar nenupininta RAMBO,kuris kaip tikras vyras uzsipuole
stora bejegi komentatoriu ,kuris tikriausiai vaidina atsijungusi,nes jai RAMBO suzinos ,kad jo finisheriai nieko
verti tikriausiai pervaziuos ta vargsa komentatoriu su masina...tris kartus..Taigi Rambo as nepriimsiu tokio atsakymo kaip ne.Jau numanau ka sakysi ,tikriausiai sakysi ,kad as nevertas sios kovos,kad as net netureciau buti viename ringe su tavimi.
Gal tai ir tiesa ,bet ne tau ir ne man sprest todel turi viena vieninteli pasirinkima,sutikti su kova ir garbingai
kaip vyras prarasti savo neuzpinintojo varda...Cha neuzpinintasis,cia tikriausiai ne del to ,kad tu nenugaletas ,o del to,
kad tu arba knocked out,arba tapped out.(E-BRING atsisuka i titantrona lyg jame kazka matytu)
GM tu kuo puikiausiai supranti ,kad mes abu norime maco todel kodel gi neduotum mum sito . Taigi kartoju tavo zvaigzdes nori maco ir tu TURI jiems ji duoti,tai gali buti tavo paskutinis sansas istaisyti sios savaites klaidas.

(E-BRING numetes mikrofona vel iseina is ringo)

EDITED :lol:
Ne į temą
aciu fnt :lol:

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-10, 14:14

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

Citata

Uzgroja Dope - Die motherfucker Die, ir John Rambo palieka ringa su ironiska sypsena dideliu boo`inimu is zmoniu.

Citata

.(E-BRING netiketai issitraukia is kisenes
supelijusi sausaini,numeta ji prie rambo koju,arogantiskai nusisypso ir pasako) Skanaus.

Fail

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0