Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

God no more

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 8

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Užgroja IR-SNAKE PIT ir e-bring ramiai ieina i ringa ir garsiai taria

-NIEKAD NEUŽPININTAS RAMBO.Tai štai kas mano opponentas,bevertis išsisukinėjantis kovotojas.Taip jau išeina ,kad praeitą savaitę mes kovojame vienoje pusėjė,tačiau ne kaip komanda,mes tiesiog buvome 2žmonės PRIVERSTI kovoti kartu prieš dar pora nevykėlių opponentu,tačiau šį kartą viskas kitaip.Kaip jau matote šį kartą mes kovosime vienas prieš kita ir sakau tiesiai šviesiai laimėsiu AŠ.RAMBO,šį kartą neturi jokių šansų,šį kartą tai bus one on one mačas,ne taip kaip kiti tavo mačai kuriuose pralaimėjai tačiau nebuvai užpinintas nes tai buvo ne single match,arba tag team kovos kuriuose taip pat ne tu ėmei pinus,todėl ruoškis.BWE draugų tu neturi,o priešų į valias,pff galvoji kai tu sakai ,kad tu dievas kas nors tave laiko rimtu kovotoju?Cha,tuomet mūsu kovoje parodysiu kokios silpnos yra dievų galios.Bet vis dėlto norėčiau padėkoti gm,kuris man suteikė šią progą isirašyti bent vieną įdomu dalyka,jau įsivaizduoju "E-BRING pirmasis užpininęs "dievą" john rambo,tik aišku gaila ,kad mačas ne no dq kaip ir prašiau ,bet už tokį šansą tikrai atleisiu.Taigi rambo krapštykis pinigus plastinei operacijai nes po šios kovos tau prireiks jos dviem dalykam: Pirma:Tau reikės pakeisti tapatybę ir pradėti naują gyvenimą,nes nemanau,kad žmogus laikantis save dievu paims ir ramiai pralaimėjima. Antra:Tau juk reiks kažkaip paslėpti savo sudarkytą veidą po mano evil wind į tavo kvailą marmuzę.
Ne į temą
Blem pavargęs aš šen,tai pabandžiau kažką sumalt...nepavyko na žodžiu.Kam as rasiau ,blem ,pagalvojau ,kad mano kova yra rytoj ;(

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-19, 22:17

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Skambant Dope - Die Motherfucker Die dainos priedainiui pasirodo John Rambo. Pradeda šviesti tamsiai geltona šviesa.. Einant per rampa jis šiektiek atsidusta ir kažką pamąsto... Ringe JR užlipa ant TB ir parodo į save nykščius, o poto iškelia sukryžiuotas rankas.

- Kagi, kagi... Taip tu gavai kova pries mane, kartu ir pralaimejima. Su savo nesamonem kaip "plastines operacijos", "sudraskyta marmuze" gali eiti toli, toli.. Niekam jos neidomios. Atejau cia pasakyt viena dalyka. Man tai atsibodo. Kas kart gaunu vis kita nereiksminka priesininka. Kada tai baigsis?!? Man atsibodo, kaskart dauzyti visokiu Rooniu, Brutalu marmuzes. As noriu kovos, tikros kovos. Ir ka as gavau? Ranksluosciu padaveja, E-Bring. Man tiesiog norisi vemti nuo tokio apsurdo. Kada as gausiu contership kova? A? Kosmosai vyksta BWE.E-Bring, kreipiuosi i tave, tu zinai kas yra baime ir skausmas? Kare, kai pamatysi savo geriausia drauga negyva, be kojos ir be rankos, ir tuo paciu apie 4 negyvus savo bendrazygius, ir saudysi i siauraakius "nesuprasdamas kodel tai darai" tada gal ir pamastysi kas yra baime. Kai tave persaus 5 kulkos, is pilvo begs kraujas upeliu, o tu tik klyksi ir niekas taves negirdes, tada tu suprasi kas yra skausmas. Zmones prasau supraskit, kad tokiam kaip as wrestleriui nera lygus jokie E-Bringai. Gal dabar jus suzinosit kodel as esu nenupinintas?!? Tad E-Bring, kad ir koks tu talentingas butum (toks nesi), tu vistiek nepranoksi mano patirties ir darbo. Nes tu esi niekas! Tiesiog is gatves paimtas sukrioses jaunuolis! Tavo perspektyvos lygios 0. Ir tu busi tik auka kitiems kovotojams. Jus galite mane laikyti nevisprociu, galite mane laikyti protingu, galite rekti sukauti verkti, galite tyliai ir ramiai buti, bet ir ka jus bedarytumete, as vistiek nesunkiai pasiimsiu pergale ir iveiksiu sita issisokeli! Ir ties pasigirdus 3 smugiui ir uzgrojus "Dope - Die Motherfucker Die", as tapsiu tikra baime kitiems BWE kovotojams! Nes as esu nenugalimas ir nesustabdomas!! Ir tavo galutines snekos kurias tu dabar pramurmesi nepakeis nieko!! Nauja era ateina... tuo paciu ir nauji cempionai!!

Neverman pataupyk mano ir savo laika. Neatrasyk dar karta :|.

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-03-21, 18:09

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
-Pala pala pala pala,apie ka tu kalbi? Kokie siaurakiai ir kokie kare krite draugai? Nori pasakyti penkios kulkos tave persove kare su siaurakiais ? Zmogau is kur tokias pasakeles trauki,juk tau tik 30metu,kada gi spejai patirti tokius "nuostabius" nuotykius? Tikriausiai pasirasinedamas kontrakta su BWE ne ta gimimo datele ipaisei,arba tiesiog susisuko galva is baimes.Na vienaip ar kitaip,gali vadinti mane ranksluosciu padaveju ,bet jai prireiks as su tuo paciu ranksluosciu prismaugsiu tave kol tavo nejudanti ranka kris ant ringo grindinio ir teisejas iskeles rankas nutrauks maca nes John Rambo nebegali daugiau kovoti,tu net negirdesi kaip uzgroja IR-Snake pit,ir as isseinu susdraskydamas tavo unpinned "titula".Beje,noreciau paklausti ar gerai supratau? "sukrioses jaunuolis"? Ka tu turejai omeni? Deja rambo sukriosiusiu jaunuoliu nebuna,sukriosiusiais budinga vadinti tokius 30-mecius senius kaip tu kurie buvo istraukti is purvo duobes armijoje ,jai neblogiau,o jai isviso kaip sakiau ne taip savo gimimo metus ipaisei pasirasinedamas sutarti tai isviso tavo amzius gali virsyti net 45metus,tai cia jau net zodis sukrioselis manau netinka tokiam...ahm subtiliam amziui.Ir galiu pasakyti viena sie zmones nesupras ,kad "visokie" e-bringai nera lygaus tau,jie turi tai pamatyti,ir jie tai pamatys...sedintys namie,saukiantys tribunuose,jie visi savo akimis pamatys kokia apsimelavusi sudu kruva tu esi.Todel vienintelis budas tau pagristi savo zodzius yra nugaleti mane mace,bet perspeju iskarto tau tai nepavyks,todel gali macui prasidejus kristi ant zemes ir maldauti pasigailejimo,tokiu atveju tau atiteks tik vienas evil wind i tavo marmuze ,tada kaip supranti pin ir vuolia,taves rambo kaip ir nebuta (E-bring nusisypso) Zinai tureciau pritarti nauja era tikrai ateina,ir tikrai ateina nauji chempionai ,bet patikek tu i ju gretas nepateksi ,o zinok as kaip tik ten ir taikausi,o e-bring taiklumas visada 100%.Taigi Rambo tau nepades,net maldos,po sio maco net ir tavo temine daina atsigres pries tave...pacituosiu kas tau bus "Die Motherfucker Die"!!! (e-bring meta mikrofona i sali ir patenkintas iseina is ringo)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Nesupratau tavo nesamones. Kodel negaliu buves armijoje jei dabar man 30m. Sakykim tarnavau 8metus. So what?

Taisyk leksika. Labai sunku skaityt, kai belekaip sumesti skyrybos zenklai.

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-03-22, 01:47

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-03-22, 01:46, pasakė:

Nesupratau tavo nesamones. Kodel negaliu buves armijoje jei dabar man 30m. Sakykim tarnavau 8metus. So what?

Taisyk leksika. Labai sunku skaityt, kai belekaip sumesti skyrybos zenklai.

Ne į temą
Armijoje galejai buti,bet tikrai ne kare su japaskom,o kiek supratau TAU siauraakiai yra japaskos,ir kalbejai kaip tik apie kara.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-22, 09:42

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Ne į temą

Citata

kiek supratau TAU siauraakiai yra japaskos,ir kalbejai kaip tik apie kara.

Tai blogai supratai ;]

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-03-22, 12:59

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Ne į temą
o tai kas tie siauraakiai i kuriuos tu saudei? :thumb:

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Ne į temą
Kitaip neimanoma suprasti...tas pas ,kad mes cia kalbam apie wrestlinga ir e-feda,tai sakyciau as ne apie ,o apie jona kalbu ,nors aiskiai parasyta apie wrestlinga."Kare, kai pamatysi" va tavo zodziai.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-22, 13:55

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
Ne į temą

Citata

13. Apie wrestleri: Buvęs Vietnamo elitinis karys.

Vietnamo karas kaip suprantu, BET jis vyko iki 1975 metų, taigi tu turėtum būti bent jau 50 metų...

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0