Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Inferno 05.03 D.J. vs Mr.Hardcore vs J.D.

Temoje atsakymų: 4

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
  • 146 Pranešimai:
0
Pasigirsta Flo Rida ft. T-Pain - Low ir i arena izengia Dwight'as Johnson'as. Su sypsena nuzvelgia ziurovus, pasisokinedamas ilipa i ringa ir toliau spinduliuoja energija. Dar siek tiek "papozaves" paima mikrafona ir taria :
- Wazzup BWE FANS?!........................................ Jeigu nepastebejote, esu naujokas BWE wrestlinge, Dwight D.J. Johnson. Po sunkaus darbo patekau cia ir stai, atsirado proga pasireiksti ir susipazinti su savo varzovais, su kuriais kausiuos pirmame, debiutiniame match'e... Kaip jau zinote, 05.03 bus Infero show, per kuri bus ir MANO kova. O mano kova bus Triple Threat Matchas pries Mr. Hardcore ir Jordan Derek. Neesu daug girdejas apie siuos vaikinus, bet... Jordan D... what's with the mask? Milziniskas vyras, profesionalus imtyninkas eina i ringa su vaikiska kauke..ir tie skarmalai.. ka apie Tave zmones pagalvos? Ir.. Mr. Hardcore.. manau bus proga pamatyti koks tu is tikruju "hardcore"... Bet zaisk pagal taisykles, nes gali susilaukt bedu..
Apmastymo Pauze. Dwight'as tyliai masto...
- Kadangi tai bus mano debiutinis match'as, privalesiu atsiskleisti kaip imanoma labiau. Daug laiko teko laukti kol pagaliau man buvo suteikta proga. Daug prakaito ir kraujo misinio teko islieti, kol cia patekau.. Jus abu pamatysite ka is tikro gali D.J'amaican.. Negalvokite, kad esu tik paprastas vaikis is siltu krastu.. as esu tas, kuris nustebins BWE pasauli... Zingsnis po zingsnio pasieksiu savo.. ir mano ilgas kelias prasideda.. 05.03 per Inferno show.. Ten Ponas D.J. ir prades savo kelia i slove! Whoooo!
D.J. meta mikrafona i zeme ir "issidirbinedamas" soka ringe, belaukdamas vieno is varzovu isejimo.

Šį pranešimą redagavo Vysniuz: 2009-05-02, 02:24

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Suskamba Egypt Central - You make me Sick ir pasirodo Jordan Derek. Nieko nekreipia į žiūrovų booinimus ir lipa laipteliais. Tada per lipą trečiąją virvę ir pasiėmęs mikrafoną nuo žemės pradeda šnekėti:

Ar dar daug bus tokių? Tokių kurie ateina ir neiš šio , ne iš to maivosi bandydami kažką įrodinėti. Ar dar bus tokių kurie nieko nematę wrestlinge įrodinėja savo tiesą. Klausiu tavęs Johnson'ai. Kuo tu manai ęsas čia, BWE? Manai kažką sumurmėjęsapie save, tai yra apie tai koks tu šaunus ir tuoj gausi savo "šlovę" tu laimėsi? Nors taip nedarau, bet patarsiu, ką tik atėjęs geriau per daug neišsišok nes būsi nusodintas, kad ir manęs. Kam man kaukė? To norėjai paklausti? Tam, kad nebebūčiau tas Derek kuris ir buvo lyg vaikas. Dabar pasikeičiau, tai reikia ir iššore pasikeisti. Turbūt jau biški per daug apie tave šneku, dabar pašekėsiu apie žmogų kuris save vadina Ponu Hardcore. Sakydamas save vadina tą ir noriu pasakyti. Aš jo Hardcore nepavadinčiau. O gal? Tik aš to dar nepastebėjau? Jei taip tai nenorėčiau pastebėti ir tą vakarą kai susikausim Triple Treat mače. Nejaugi tu tiesiog nori įsirašyti pergale, Hardcoriste? Kad ir kokia ji bebūtų. Matai mano norai prieš kiekvieną kovą yra tokie: Laimėti sąžiningai, nes kitaip tu esi ne imtynininkas , o kažkoks sukčius kuris tik vienaip sugeba laimėti kovas. Žinoma jei ta kova yra vadinama TLC, No DQ, Hell in a Cell, Ladders ir t.t. galėčiau dar vardinti ir vardinti. Jei tos kovos pavadinimas yra kuris nors iš tų kuriuos sakiau tada OK, sutinku hardcore tai Hardcore. Naudokim ginklus, daužykim vienas kitą ar net žudykim, bet kai ta kova būna paprasta aš noriu pasakyti laimėdamas nesažiningai tu niekam neįrodysi , kad tu, kaip čia pasakius "kietas", ir tau tas pats galioja Johnson'ai, taip negausi savo norimos šlovės. O jei jau prakalbau apie tave tai pasakysiu dar, kaip matau tavo fizinė forma nebloga, otai yra gerai, bet ar tu geras atletas kovoje dar tik pamatysiu ir galėsiu pasakyti, tai yra visi galės pasakyti kas tu ar per daug visur savo nosį kišantis jauniklis ar greit tobulėjantis talentas.

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
  • 146 Pranešimai:
0
Ne į temą
Labai idomiai nuskambejo, kai Heel'as (matau rosterio registracijoj) atejas pasake : " Matai mano norai prieš kiekvieną kovą yra tokie: Laimėti sąžiningai, nes kitaip tu esi ne imtynininkas , o kažkoks sukčius kuris tik vienaip sugeba laimėti kovas." :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Titantrone pasirodo uzrasas:

- As ateinu teisti!

Arenoje pasirodo Mr.Hardcore letai is ziurovu tribunos ateina i ringa ir pradeda kalbeti:

- Ah, senai cia bebuvau, senai kalbejau jums gerbiami ziurovai. Zinau, zinau pastaruoju metu nebuvau labai geras wrestleris, taciau viskas pasikeis ir net geriausi pranasai to nenumatys.

Mr.Hardcore prieina prie fanu ir sako:

- Man nesvarbu kokius kryziaus kelius man teks nueit, as pakeisiu savo likima, as pakeisiu tavo, tavo ir net tavo likima. (Rodo i fanus pirstu.)

- Pirmasis mano issukis ar isbandymas kaip pavadinsi taip nepagadinsi lygos naujokas Dwight Johnson ir Jordan Derek. Hm naujokas BWE? Intresting. Dwight Johnson ziurek nesok pries stipresni, nes nudegsi. Nesakysiu, kad as stipresnis, taciau mano manymu tas berniukas su vaikiska kauke pakrautu tau malku. DJ Tu eisi tipaskis siu laiku wrestlingo naujokas ateini pamali suda, pasakai, kad busi pasaulio karalium, iseini, o per kova gauni i skuduras ir nespeji rinktis dantu. Zinai koks yra wrestlingo pradziamokslis? Reikia moketi improvizuoti, nustebinti fanus pavyzdui:

Mr.Hardcore prieina prie kazkokio vaiko ir sako:

- Koks tavo vardas? Vilius (:)) -, atsako vaikas

- Sis vaikas yra is vaiku namu, tad as ji nustebinsiu.

Mr.Hardcore is kisenes istraukia 10 bilietu ir duoda vaikui:

- Ateik ir atsivesk draugu si sekmadieni, pamatyti mano ir siu dvieju... net nezinau koki zodi parinkti? Gal "Supermenu" kova.

- Tikriausiai is mano zodziu jauciate, kad man riesta, bet ne taip nebus! Ir "Supermenai" pralaimi, net ir Romanovas negali i seima papult (:)). Jordan? Nepavadintum manes Hardcore? Cia tikriausiai juokingiausia metu fraze, cia vos ne tas pats kaip alude be alaus, juk Hardcore kaip ir mano prekinis zenklas. Jau tikriausiai visi sioje saleje suprato (iskyrus Refresh), kad tu bijai tu bijai, kad as parodysiu savo Hardcore sugebejimus, bet juk tai suprantama. Nebijok neskriausiu taves jai taip nori, bet isimink auksine mano taisykle nepradek pirmas, nes gausi taip, kad nebeatsikelsi. Nusipirkit saridono, nes po kovos gali "truputuka" skaudeti galva. Dwight gali but, kad tau tuoj teks tapti DJ. Na ir pabaigai keli faktai apie mano "supermenus" ar kaip juos pavadint priesininkus (Beje tai nauja mano rubrika):

Pirmas nerealiosios jamaikieciu seimos atstovas:
1. Koks jo megstamiausias pomegis? Taip, atspejote sokineti, o gal reikejo sakyt ne pomegis? O darbas? Zmogau eik i cirka.
2. Labai ispudingas veiksmu arsenalas ir.... Zmogau kaip tu galejai? Nusikopinai buvusio NME wrestlerio Bottom finisheri, uz tai tu busi nulinciuotas.
3. Na ir paskutinis "prikolas" pats ismoko wrestlint ir buvo pastebetas. Kazin ko? Nu taigi aisku Bzesko, reikejo tik..... (Deja ziuri ir mazi vaikai)

Na ir kas liko? Priminkit man jo varda? Ai jo JD
1. Atsirado dar vienas jau vaikysteje kilnodavo svarmenis. Tai tau gal buvo 2 metai ir jau 100 kilu sverei? Savicka tikriausiai tvarkei kaip vaika.
2. Kam tau tu dar ateini wrestlint? Eik su ta savo kauke iskart ledo rituli zaist ir nebus jokiu problemu.
3. Yo yo yo ilgiausiai BWE istorijoje laikes dirza zmogus, beje cia buvo antonimas tu iejei i istorija vyruti. Tik nesakykit man, kad as pralosiau jam tai buvo tik vaidyba, tik mano gudrus planas suzlygdyti Refresh, deje as ir turejau trukumu.

Atejo laikas miegoti vaikuciams, o man ir tetukams eit i bariukus.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-05-02, 22:56

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
  • 146 Pranešimai:
0
Ne į temą
2. Labai ispudingas veiksmu arsenalas ir.... Zmogau kaip tu galejai? Nusikopinai buvusio NME wrestlerio Bottom finisheri, uz tai tu busi nulinciuotas.

cia tik man kazkaip idomiai pasirode sitas sakinys? (H)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0