Neperseniausiai viename radio interviu Mir svieziai pakalbejes, kad Lesnar yra blogas sporto ambasadorius isreiske tokia minciu eiga: "Man nepatinka tie mandaghus kovotojai, kurie nesako ka galvoja.. As vat imsiu ir pasakysiu: as nekenciu Lesnario, ir noriu jam nulauzti kakla, ir noriu kad jis butu pirmas zmogus mires nuo Octagon-related traumu"..
Zmogus, kuris sake, jog jam nepatiko po UFC100 kaip Lesnar isspjove savo dantu apsauga, ir nenorejo, kad jo vaikai tai ziuretu, dbr lepteli toki dalyka, kaip tikras "sporto" ambasadorius..
Man labiausiai patinka ne tai, kad dbr jis paspraudes uodega turi atsiprasineti ir sian ir ten, ir sakyti, kad jis jau nebenori nuzudyti Lesnario.. Ir kad savo eilute "nenoreciau, kad tai isgirstu mano vaikai" teko oficialiai pritaikyti savo zodziams duodant interviu yahoo sports..
Mane labiausiai dziugina tai, kad zmogus ka tik sustume ant tu, kurie elgiasi mandagiai, tam tikrose ribose, ne sako visko kas yra ant liezuvio galo.. Ir stai prasom, Frank you sucker, welcome to the world of civilized people
Sorry, tema jau galima buvo pries savaite berods jau kurti, bet norejau palaukti, kaip sureaguos Dana ir UFC..
Geriausia Danos reakcija: "Frank Mir is a fu**ing idiot! I have never heard something so unprofessional and idiotic in my life."
Laukiu nesulaukiu, pamatyt jo nuliudusi ir svieziai transformacija i kebaba isgyvenusi veideli kai Lesnar pervaziuos pro ji
Geriausia kovos baigtis - Brock Lesnar via Unanimous Decision, po 5 roundu ground'n'pound koki matem UFC 100 pirmam round'e...

Į viršų