Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-11-01, 01:02
-Tiems kurie nezino mano vardas yra David The Winner Hartnettsaleje pasigirsta dviprasmiai garsai-vieni ploja kiti negarsiai nusvilpineja).Pagaliau po ilgos pertraukos as gavau galimybe daryti,tai ka labiausiai megstu-buti profesionaliu imtynininku(si karta saleje tik teigiamos emocijos is ziurovu).Mazdaug pries metus si mano aistra buvo atimta is manes.Zlugus NME as pasitraukiau is pro-wrestlingo pasaulio ir uzsiemiau kita veikla.Bet po metu pertraukos as griztu ir griztu su naujais issukiais,naujais tikslais ir naujom viltim!Ir sioje vietoje NME as paminejau neveltui.Pazvelges i naujai ikurtos FUSION sudeti pamaciau daugybe seniai matytu veidu su kuriais kovojau vienam ringe per savo karjera NME-The Maniac,Highwayman,Bottom,The Chain,Jason Clue,Mr.Hardcore.Visi jie man puikiai pazistami ir visa,tai bus lyg vidurines mokyklos susitikimas praejus daugybei laiko nuo mokyklos baigimo.Tai lyg visu zvaigzdiu rungtynes.Ir visos zvaigzdes susitiks Austine,Teksase(publika ploja)!Be abejo,kokios gi zvaigzdziu rungtynes gali vykti be Davido Hartnetto?As privalau cia buti ir privalau testi,tai ka pradejau NME-buti tikru nugaletoju ir geriausiu is visu!Tik debiutaves NME as buvau uzsibrezes sau tiksla-sudrebinti wrestlingo pasauli ir tapti cempionu.Mano jaunatviskas maksimalizmas pradzioje mane siek tiek paveike neigiamai,bet po truputi as pradejau kilti i virsune ir issikovojau vieta didziausio metu PPV-Masters of War II kovoje del IC titulo.Tuomet man nepasiseke laimet titulo,bet po keliu savaiciu as irodziau,kad mano zodziai nera tusti-2009 metu,rugsejo 6 diena as nugalejau tuometini NME World Heavyweight cempiona Bottom,kuriam tai buvo pirmas ir vienintelis pralaimejimas tais metais.Tada as nugalejau be abejones geriausia pro-wrestleri pasaulyje ir mano svaiginanti skrydi i auksini sosta sustabde tik NME zlugimas.FUSION-tai mano antras sansas,kurio is savo ranku paleisti neketinu.Aarons Hawkins-praeityje jau esame kovoje vienas pries kita ir tave esu iveikes.Be abejones tu esi patyres,geras varzovas ir jauciu tau pagarba.Tave vadina Mr.Hardcore del tavo pomegio ziaurioms kovoms.Tau yra klijuojami ivairus epitetai isreiskiantys tavo sugebejimus ringe,bet nei tu nei kas nors kitas persirengimo kambaryje nera is prigimties nugaletojas kaip as!Skirtumas tarp manes ir tu daugybes verksniu rubineje,kad man niekas nepadeda susidorot su savo problemomis.As treniruojuosi vienas ir savo tikslus pasiekiu irgi vienas.As nieko nekaltinu,niekam nelendu i subine,kad pasiekciau savo tiksla.As nesirenku lengviausio kelio ir susiduriu su savo bedomis vienas pats.As neapsimetu visagaliu kietu vyruku ir nemaisau su zemem savo varzovu,o veliau begu nuo klykdamas nuo ju kaip dar nekalta paaugle.Uz kiekviena savo zodi as atsakau pats!Man nereikia niekeno pagalbos ir as cia neieskau draugu ar zmoniu kurie saugotu mano uznugari.As esu pats sau seimininkas,bei niekam nepriklausau.Neesu toks kuris kuria konspiracijas ir samokslus pries savo varzovus ir nenuteikineju kitus pries kazka.Kaskart kai turiu problema su vienu ar kitu asmeniu as jam tai pasakau i akis ir problema sprendziu kartu su juo zvelgdamas jam i akis.Jeigu reikia as bet ka galiu sulauzyti net tik fiziskai,bet ir psichologiskai.Gerbiu kitu nuomone,bet savo tiesa ir pranasuma as irodau ringe esant tik man ir jam.Su visa pagarba tau lapkricio 28d.,per mano sugrizima i ringa,as pakartosiu istorija ir nugalesiu tave dar karta.Tu tapsi vis labo pirmuoju laipteliu mano naujame kelyje i virsune ir tavo paties labui tikiuosi,kad tu busi labai gerai pasiruoses,nes as ketinu pademonstruoti tai ko visi susirinke i Austina,nepamirs labai ilgai.Ponios ir ponai-as nekalbesiu apie,tai,kad as pasistengsiu ir idesiu visas jegas,kad laimeciau ar panasiu nieku.As jums visiems GARANTUOJU,kad greitu laiku tapsiu geriausiu ir kiekviena karta izenges i ringa padarysiu toki sou,uz kuri jus kiekviena karta negailesit sumoketi didele pinigu suma!
Uzgroja Metallica-Enter Sandman ir Hartnett pasigirdus ziurovu plojimams uzlipa ant ringo virviu ir letai iskelia abi rankas i virsu.

2010-11-01, 12:28
Uzgroja Thousand Foot Krutch - Phenomenon ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.
- Ahh kaip gera ir vel buti cia. Cia kur kiekvienas gali gauti antra proga. Cia kur kiekvienas gali ispildyti savo gyvenimo svajone - tapti zvaigzde. Taciau man tai nereikalinga, as nesiruosiu naudotis antru sansu, jis man nereikalingas, nes as ir taip, ir taip esu ZVAIGZDE! (Sale truputi booina, bet ir truputi cheerina) Jus tikriausiai galvojate jeigu as jau esu zvaigzde, kokie vejai cia mane atpute? Kodel as cia jei galeciau sau guleti po palme ir laimingai dziaugtis jau uzdirbtais pinigais. Todel, TODEL, nes grizau cia suvesti senu saskaitu. Zinote maloniai nudziugau, kai atejas cia suzinojau, kad cia kovos ir kiskis drasuolis kuris pagaliau islindo is krumu. Kas jis? Turbut jau zinote. Taip tai Refresh. Jis yra zmogus kuriam as labiau, nei niekam kitam noreciau isspardyti subine (Sale cheerina). Taciau, TACIAU cia as pasigedau kito savo taikinio MJ? Kur pradingo sis kazkada toks garsus kovotojas? Negi issigando mano mesto issukio? Negi jis nusirito iki tokio lygio, kad tapo bailiu? Aisku, kas neissigastu kovoti su Hardcore macu legenda - manimi! Taciau siandien gaistu savo brangu (sale booina) laika del kito veikejo tai David Hartnett. Nesuprantu FUSION vadovybes nejaugi nebuvo galima rasti stipresnio priesininko? Ar jus manot, kad zmones mokes pinigus uz maca kur vienas zmogus triuskina kita? Nemanau. Davidai tave vadina nugaletojum. Taciau ar esi laimejas kokia svarbia pats, PATS vienas? Tu taip giriesi, kad nugalejai Bottom lyg tai butu pasaulio stebuklas, bet leisk tau priminti ar tu ji nugalejai garbingai, jeigu pakrutintum savo mazas smegeneles atsimintum, kad tada laimejai su Sin pagalba ir tai tu skaitai tikra pergale? Sakai, kad visko sieki pats, taciau tavo kovos visa tai paneige. Tu jauti man pagarba, taciau, TACIAU, as tau jos tikrai nejauciu. Pagarba reikia uzsitarnauti ir norint ja uzsidirbti tau teks nugaleti mane. Taciau, deja tavo nelaimei to nebus as nepralaimesiu, o tik sukelsiu tau didziausia, DIDZIAUSIA pasaulyje agonija kokios dar nejaute, nei vienas, NEI VIENAS mano priesininkas. As pasalinsiu tave is savo kelio, israusiu tave lyg piktzole ir taves cia neliks ne kvapo! Taip tu teisingai supratai NE KVAPO! Tu busi pirmasis zingsnis, pirmasis laiptelis, pirmasis iveiktas priesininkas mano kelyje link Refresh suzlugdymo ir tapimo sios federacijos veidu. As busiu sios federacijos cempionas ir tik isrinktieji, o ne suskreteliai tokie kaip tu (sale booina) ar Refresh gaus sansa kovoti su manimi. Su zmogumi kurio pergales bus didzios lyg pergales simtmeciu karuose. Ir net jei tu siais zodziais netiki, as prisiekiu, PRISIEKIU net kovai neipusejus tik jie suksis tavo galvoje. Ir net jei, NET JEI tu vis dar tikiesi mane iveikti pamirsk tai, nes tai prilygtu stebuklui prie Vyslos. Siame pasaulyje galioja desnis stipresnis visada nugali silpnesni ir net tavo optimistiskos kalbos to nepakeis. Tik tapes realistu suprasi, kad tavo sansai tame mace lygus 0. Ir net jei, NET JEI as kazkada tau pralaimejau tas tikrai, TIKRAI daugiau niekada, NIEKADA nepasikartos. Vienintele paguoda tau tik tai jog po musu maco tau nebereikes kesti skausmu zalojant savo kuna wrestlinge, tau tereiks atsilostu savo kresle ir stebeti kaip as, AS uzvaldau sia kompanija!
Aaron Hawkins nusisypso ir uzlipes ant ringo virviu ir patauntina.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2010-11-01, 12:29
2010-11-05, 23:02
-Zinai tu esi visiskai teisus.Tikra tiesa-stipresnis VISADA nugali silpnesni!VISADA!As esu tave iveikes ir pagal si,tavo pateikta desni as esu stipresnis(publika garsiai ploja).Sakai,kad negerbi manes?Puiku,negerbk.Bet koks kitas cia atejes zmogus kuriam butu pasakyta,kad jis negerbia taves pultu kita ir teigtu,kad jis taip pat jo negerbia ir keiktu kaip tik galetu.As nesu toks.As esu zodzio zmogus.Atsakau uz kiekviena pasakyta teigini ar fraze ir niekada ju neatsiimu atgal.As vis dar tave gerbiu.Gerbiu uz tai,kad izengei cia ir isdrisai pasakyti viska ka apie mane galvoji nesislepdamas uz jokio dvimetrinio mamuto.Pagarba tau.Bet zinai Aaronai-yra dar ir kitas dalykas.As gerbiu kitu nuomone ir isklausau,bet niekada nemegau kai mane sumaiso su zemem.Ir kiekvienas kazka pasakes apie kita turi pagalvoti apie galimas pasekmes.Nori manes negerbt-negerbk.Nenori man spaust rankos-nespausk.Nori mane izeidinet-izeidinek.Bet uz kiekviena tavo pasakyta zodi taves lauks atitinkamos pasekmes.Kaip ir sakiau as cia ne tam,kad ieskociau draugu.Manes gali nekesti visi kurie yra persirengimo kambaryje.Daugelis galvoja,kad as esu arogantiskas savimyla,kuriam rupi tik jis vienas.Ir jie yra visiskai teisus.As myliu save,as esu egoistas ir to neneigiu.Bet kartu esu ir garbingas,zodzio besilaikantis zmogus.Tu man pateikei desni,kad stipresnis nugali silpnesni.Jauciuosi tau skolingas ir todel pateiksiu tau istorijos pamokele.Kiekvienas karvedys pries musi savo kalbomis nuteikdavo savo armija kovai.Nesvarbu ar tai buvo rimtas musis ar eilinis lengvas pasivaiksciojimas.Karvedys privalejo nuteikti savo karius ir priversti gerbti bei ziureti rimtai i kiekviena savo kova tam,kad varzovai negaletu taves pagauti silpnumo akimirkoje ir suduoti netiketa smugi bei visus nustebinti ir nugaleti.As lygiai taip pat i kiekviena savo varzova ziuriu rimtai.Man nepatinka kai mane izeidineja ir as apie save blogai pasakytu zodziu niekad nepamirstu.Tu katik padarei sau meskos paslauga Hawkinsai.Noredamas parodyti,kad pasitiki savim ir esi zvaigzde kalbejai skambiom replikom,nepagalvodamas apie pasekmes.Uz kiekviena tavo pasakyta zodi taves lauks pasekmes.Skirtumas tarp manes ir taves yra tas,kad tu tik eilinis kuna vaikiskom tatuiruotem issipaises narkomanas kuriam po eilines dozes atrodo,kad jis zvaigzde ir yra visu demesio centre.Is taves dabar liko tik kaulai,oda,subadytos venos ir prarukytos smegenys.As esu puikiai treniruotas atletas,turintis puikius imtyniu igudzius dar nuo mokyklos laiku ir besitreniruojantis auksciausiu lygiu kasdien.Skirtingai nuo taves kuriam pro-wrestlingas yra tik galimybe tapti zvaigzde,man tai yra ir darbas ir laisvalaikis ir vienintelis dalykas kuris man sukelia dideli pasitenkinima.Ir as pazadu,kad lapkricio 21d. siame ringe taisykles diktuosiu as,bei prispausiu tavo pecius prie zemes,o veliau po to kai teisejas iskels mano ranka i virsu,isvaziuosiu namo su savo naujuoju Mercedesu,grizes isijungsiu TV,ziniose pasiziuresiu musu matcho istraukas ir pakelsiu vyno taure i tavo sveikata.O po to sekmadienio tau sveikatos tikrai reikes.Buk pasiruoses Aaronai,nes gali net neabejoti jog jokios papildomos motyvacijos man tikrai nereikes.
Harnett numeta mikrofona tiesiai Hawkinsui po kojomis ir uzgrojus Metallic-Enter Sandman palieka arena pakeliui dar paspausdamas keliems ziurovams rankas.

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Į viršų