Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-12-22, 16:31
Mano priešininkai man pavydi mano pinigų ir šlovės visi sako kad aš esu lepūnėlis ir kad aš viska pasiperku pinigais Bet tai nėra tiesa ir kitas mačas bus su mano pergale nors mano priešininkai nėra patys silpniausi bet aš yrodysiu kad esu šio to vertas. Būna rumpa pauzė ir pradeda kalbėti
3 zuikiai vienu šiūviu nugaliu 2 priešinikus kurie man pavydi mano gero gyvenimo ir gaunu šansa y titula.
Na kaip matote aš rankose laikau 2 pinigų maišus ir noriu pasakyti kad šitie pinigai yra mano oponentams kurie pavydi man mano pinigū na jei reikia pinigų ateik pas mane aš duosiu. Bet jie aišku neims nes yra per dauk išdidūs todėl aš juos atiduosiu savo ištikimiem fanam ir y arena įeina dar 4 sargybiniai jie visi laiko po 2 maišus pinigū ir pradeda dalyti fanam. Fanai patiria euforija rėkaujia iš džiauksmo ir po 5 min pinigų dalijimo pratesia kalba.Jūs praeitus kartus mane matėtė žmogų kuris nemokėjo apsiginti nuo priešų bet viskas po kito mačo išsiskleis pamatysit mane toky kokio nesitikėjote pamatysit žmogų be gailėščio ir visi mano priešinkai bėgs nuo manes nes nenori nuo mane gaut y kaulus.Na o dabar pakalbam apie mano priešinkus
IKLi su juo kovojau 1 mača ir žinau kad jis nepasiduos bet mes abu ta mačus pralaimejome ir tu 3 mačo nelaimėsi pradeda juoktis.
David Hartnett: nelabai apie jy ir ka mžinau todėl nekomentuosiu
Ir vyručiai jūs pralaimesit ir pralaimėsit karališkai ir pradeda juoktis jo juokas panašus y Ted Dibiase ir numeta mikrafona
Eidamas iš ringo vos nepamiršta kad dar ringe yra 2 pinigū maišai pasime juos ir meta viena y kaire puse o kita y dešine
2010-12-23, 00:05
- Money, tu esi tikras žmogaus debilizmo pavyzdys. Aš per tave pralaimėjau dvi pirmasias savo kovas, kurios man reiškė iš ties daug. Pirmoje kovojoje, tamsta debilas, apsitapšnojęs gulėjai ringe ir net nesugebėjai patraukti to šlykštynės nuo manęs. Antros kovos pabaigoje tu sugebėjai atsigauti po super kick, bet vos tik įlipęs į ringą tu, kaip kažkoks bulviagalvis, magišku būdu sugebėjai sugauti savo veidu to čiurkos karatisto spyrį iš kelio. Tu esi tikras nevykėlis ir tu maišai man iškilti šioje kompanijoje, tu maišai man pradėti naują gyvenimą. Tu verti mane pykti, nors aš nenorėčiau to daryti. Aš atėjau į šią kompaniją ne rėkti ant tokių nevykėlių kaip tu, ne kautis su tokiais kaip tu viename ringe, o tapti kuo nors daugiau nei kiti, tapti savo idealu. Šiai kompanijai reikia talentų, o ne tingių milionierių, kurie mano, jog gali papirkti publiką keliais nereikšmingais doleriais. Turtais nepasieksi nieko, kad žmogus gyventų, jaustųsi pilnaverčiu, jis visko turi pasiekti savo prakaitu, jegomis ir protu, o ne gauti mirusio tėtušio paliktą palikimą. Galiu kirsti lažybų, jog jis paliko tau šį palikimą tik dėl to, jog manė, kad ateityje bus išrasti vaistai nuo durnos galvos ir tu pagaliau galėsi atskirti tušinuką nuo futbolo kamuolį. Aš, su visa pagarba mirusiajam, laiminu šį teisingą tavo tėvo sprendimą (nusijuokia).
- Hartnett, nebijok, neužmiršau ir tavęs. Kaip ir kitas Davidas tu esi turtingas žmogus, toks jausmas, kad tai visų Deividų bruožas. Bet manau, kad tu esi kur kas protingesnis už šią gamtos klaidą. Praeitose kompanijose tu buvai tikras "blogio ir tamsos saugototojas" ir kas tau atsitiko? Pamatei sapną, kuriame gražūs angeliukai prašė tavęs būti geru berniuku? O gal apturėjai sunkią moralinę traumą sužinojęs, jog balerinos irgi kakoja? Tai būtų labai žiauru, aš tave labai labai labai užjaučiu, kunigėli ( kalba sarkazmo kupinu balsu ). Nepaisant to, VAU, tu esi imtynių čempionas. Awesome. Tu esi 55 mano pažįstamas imtynių čempionas, pavydėtina vieta, pavydetiname sąraše ( ir vėl nusijuokia ).
- Kalbėdamas apie jus aš prieinu išvados, kad jūs esate turtingi perdylos, kurie vienokiu ar kitokiu būdu gyvena iš turtingo gyvo ar mirusio tėvo kišenės. Kaip graudu ir kartu gražu. Jūs kaip dvyniai, abu Deividai, abu nevykeliai, matyt šis vardas, duotas jūsų turtingų tėvų, jau nuo gimimo sukūrė jums turtingą, bet tuščią ateitį. Jūs abu neturite tikslo, nes jus ir taip turite viską, taigi broliai šaunuoliai artėjančioje mūsų kovoje įrodykite, kad jūs esate verti daugiau, nei aš, kaip ateities kompanijos veidas, manau. Sekmės liurbiai.
Numeta mikrofoną ir skubiai palieka areną.
Šį pranešimą redagavo DzeLine: 2010-12-23, 21:50
2010-12-30, 18:30
-Su praejusiomis Kaledomis ir artejanciais naujaisiais metais!(ziurovai garsiai ploja ir pasitinka siuos zodzius ovacijomis))Smagu zinot,kad kazkam sios keleta dienu per metus suteikia tiek dziaugsmo.Noredamas pratesti sia svente ir judviems(kreipiasi i David Money ir IKLi)noreciau iteiktu jums po dovana,kad jusu dziaugsmas pailgetu dar bent viena diena.Kaip puiku,kad galiu jum padovanoti dar keleta geru akimirku,nes jus ju ateityje turesite nedaug-jus dziauksites ir svesite tik pora dienu,o as dziauksiuos visus artejancius 2011-uosius kurie man bus slovingi metai.Jus to nesuprasit,nes niekad nebuvot ir nebusit nugaletojai ir cempionai.Jus niekad nieko nelaimesit ir niekuom neturesit didziuotis.Kai man paskambino mano agentas ir pasake,kad per artejanti rengini kovosiu pries judu pamaniau,puiku,2 on 1 handicap matchas,dar niekad nekovojau vienas pries 2 wrestlerius,bet tada mane agentas nutrauke ir pasake,kad tai bus triple threat matchas.Ir tada pagalvojau-negi Tadashi taip ant manes supyko uz tai,kad nutraukiau ju maza svente per Final Frontier sudauzydamas buteli i galva vienam is jo suniuku,kad dabar vercia mane terliotis su sitais dviem pajuokos objektais?Kalbekime atvirai-as gerbiu kiekviena kuris izengia i si ringa ir nenuvertinu nei vieno,bet as jus abu galeciau nugalet su viena ranka.As esu pasaulinio lygio imtynininkas,atletas,o judu tik eiliniai nevykeliai trokstantys bent 5 minutes pabuti demesio centre ir gauti siek tiek sloves.Jum vis,tai tik zaidimas,tik pramoga nuo kurios jus dar nenukentejot.Po sausio 2 dienos jus nebenoresite tokios sloves.Abu galesite grizti ten is kur atvaziavot ir toliau vakarais ziureti kovinius filmus bei isivaizduoti,kad esat tokie patys.Po to kai sausio 2 diena abudu pabuciuosite sio ringo grindis uz uzdirbtus pinigus galesite nusipirkti po kostiuma ir eiti darbintis i apsauga-gyvenimo aprasyme galesite parasyti,kad kazkada buvote viename ringe su David The Winner Hartnett ir is karto busit priimti.Arsiprasau jei jum abiem sugadinau nuotaika ir priverciau suprast kad esate visiski nevykeliai,bet juk geriau karti tiesa nei saldus melas,ar ne?(publika palaiko Hartnett))Kalbant apie svarbesnius dalykus nei sie du klounai is Rusijos cirko galiu jus uztikrinti-tam kuris man pastos kelia viena karta as skolingas neliksiu,bet tam kuris tai padaro daugiau nei viena karta-galiu tik patarti isistatyti akis pakausyje.Kaip sakiau skolu tureti nemegstu todel grazinu jas dvigubai.Yakuza ir ypac Aaron Mr.Pussycat Hawkins-karta isikisot i mano matcha ir as jum skolingas nelikau.Sugadinau jum viena matcha bei sujaukiau jusu nedidele svente ir tai nepabaiga.Tol kol esu cia pazadu jums-mane jus matysit savo kosmaruose,o realybeje netrukus matysite dar ir su FUSION Iron-Man cempiono dirzu,nes sausio 2 diena sutvarkysiu formaluma su siais dviem,ir padarysiu viska,kad laimeciau ta Xscape matcha ir tapciau cempionu!DavidMoney ir IKLi-linksmai atsveskit naujuosius,nes tai bus paskutine svente kuria jus sutiksit su sypsenomis.2011-uosius as noriu pradeti griausmingai todel GARANTUOJU savo ispudinga pergale ir dideli show visiems susirinkusiems!!!
Hartnett numeta mikrofona ir skambant Mettalicai palieka arena pakeliui pasirasydamas keleta autografu.

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Į viršų