Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

RAW ar SD!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 81

Apklausa: RAW ar SD! (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

kuri lyga pranasesne?

1. RAW (8 balsai(-ų) [72.73%])

Balso procentinis santykis: 72.73%

2. Smackdown! (2 balsai(-ų) [18.18%])

Balso procentinis santykis: 18.18%

3. Lygiai (1 balsai(-ų) [9.09%])

Balso procentinis santykis: 9.09%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
sis topic jau gyvavo anam forume taigi nusprendziau ji prikelt ? taigi raw ar SD! uhhhh??
as sakau sd! jau beveik 3 savaites nesisiunciu RAW tik SD! nzn kodel.... siuo metu sakau SD! nes as jos paprasciausiai daugiau ziuriu (:
prasau pakomentuoti! kodel

moder msg: edited by `MalioK`

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
RAW tikrai geresnė show yra, ir daug populeresnė, ir WWE pirmiausia žiūri į RAW ne į Smackdown!

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
Man Raw

Guest_Hunter_*

• Svečiai
Jokiu klausimu RAW manau kad butent RAW didziausias WWE preinis zenklas ir geriausia lyga

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
O kokiu lygu dar zinai ?
Esi mates SD ?
Neatrodo, kad NBA prekinis zenklas negaletu buti rytu konferencija ? Cia tokia pati situacija.

Guest_Hunter_*

• Svečiai
e truballer ko tu ant manes sedi?jei ka ir netaip pasakau butinai man kast i subine reik? negali pataisyt ane?

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu as tave su paskutiniais dviem sakiniais ir pataisiau. Tikiuosi supratai, ka norejau pasakyti :P O kas blogai su tais dviem klausimais. Siaip noreciau, kad atsakytum.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Siaip RAW man idomiau, nors jau pradeda atsibost vietoj main evento Hulkas Hoganas ir jo nesamones. Smackdowno feudai man ne tokie idomus

Guest_Hunter_*

• Svečiai
SD ECW RAW WWF manyciau kitu smulkesniu neverta vardint taip as mates SD

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Krc... Testo atsakymas - BTV, o gal ir Ortonietis. Nu tikekimes antras variantas nepasitvirtins ir jis siek tiek ateis i prota skaitydamas musu postus veliau.

Tu gali zinoti tik viena lyga - WWE. Joje yra du pogrupiai. Tai tavo mylimas Raw ir SmackDown.

ECW yra Hardcore Lyga. Vienas problemele kas yra su ja, tai kad ji jau mirusi.

WWF yra ankstesnis WWE pavadinimas.

Taip, kad labai klysti.

Beje, del feudo irgi buvai neteisus. Ir paskaityk dar karteli taisykles. Juk yra prasoma neuzPM'inti, kai viska galima pasakyti ir temoje.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
Tru nenusizenginek taisyklems [joke] zodziu tru parasysi kuri lyga tau lb patinka?????

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Man ? Turbut SD. Vien del Cruiserweight Action :P Ir siaip kazkaip mane labiau SD traukia. Net aplinka per show'us man kazkaip graziau ir jaukiau atrodo. Taciau reikia pripazinti, kad Raw yra geresnis divizionas.

Guest_Hunter_*

• Svečiai
gerai truballer supratau pamoka nu bet zmogau negali visko zinot apie wrestlinga taigi as taipat pusetinai tik apie ji zinau taigi jei ir kartais suklystu neverta ant manes stumt tau gerai sedi jauciu nepirmus metus o as cia atejau tik siandien

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
forumas dar metus negyvuoja o dabar seip paasakysiu uz tru kad baigtume offtopicint :P

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Hunter pasakė:

gerai truballer supratau pamoka nu bet zmogau negali visko zinot apie wrestlinga taigi as taipat pusetinai tik apie ji zinau taigi jei ir kartais suklystu neverta ant manes stumt tau gerai sedi jauciu nepirmus metus o as cia atejau tik siandien

Echem, as manau, kad apie wrestlingą tik pusėtinai žinau :P tu galima sakyti nieko nežinai :P

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0
as uz RAW nes ten pilna geru wrestleriu ir seip labiau traukia,toks piktesnis ivaizdis :cry: o smack down ziuriu tik undertakerio kovas,nu dabar pradesiu ziuret ir bWo kovas :)

Kozlov

Baltas diržas

• Naujokai
  • 30 Pranešimai:
0
na SD! bent jau man kazkaip labiau atinka nes Raw jau atsibodo tesiog net tas pats ringas tos pacios raudonos virves tie patys pranesejai ir gm ericas bishofas.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Kozlov pasakė:

na SD! bent jau man kazkaip labiau atinka nes Raw jau atsibodo tesiog net tas pats ringas tos pacios raudonos virves tie patys pranesejai ir gm ericas bishofas.

Nu smackdowne tos pacios melynos virves, tie patys pranesejai ir tas pats teodore longas :cry:

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Taigi idejau i apklausa varianta "Lygiai" ir pirmas uz ji prabalsojau :wink: Nes negaliu isskirti vienos lygos... RAW turi tik viena privaluma - gyvas eteris (bet man tai nedaro jokio skirtumo, nes as gyvai ji negaliu ziureti :wink: ). O siaip per RAW as su malonumu ziuriu i Kut Angle'a, Shawn Michaelsa ir Triple H - o per SmackDown! su malonumu ziuriu i Chrisa Benoit, Eddie Guerrero ir greit i Brock Lesnari :twisted: Va taip va.

P.S. Nors turiu pripazinti, kad kai gris Lesnaris, as su didesniu malonumu ziuresiu SD! :cry:

Kozlov

Baltas diržas

• Naujokai
  • 30 Pranešimai:
0
Ne supranti kai as pastoviai ziuriu raw tai man labai didele ivairove ir pasikeitimai paziurejus smackdowna pamatyti tas virves ir teddy longa man kazkaip labiau man prie sirdies dabar tai matyti :cry:

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
Man irgi lygu sd dabar del edie , benoit ir aisq Lesnar ir tt :cry:
o raw cena RVD HHH Y2J ir tt

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
Bam ivertink kiek as mazdaug tada zinau 0,25? ;D

o prie temos tai sd del cruiserweight ir del benoit ^^
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

RazieL_ pasakė:

Bam ivertink kiek as mazdaug tada zinau 0,25? ;D

o prie temos tai sd del cruiserweight ir del benoit ^^

Esi maždaug mano lygio manau, tik aš manau esu matęs daugiau matchų, nu save vertinu biški geriau nei tave :twisted: :twisted: :twisted: o dar pridėjus tai, kad neduodi foto, tai tu išvis neišmanelis :)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
You hawe no idea how wrong you are Bam
del pirmo sakinio

srry uz offtopic
(siuo postu nenorejau nieko diskriminuoti bet cia buwo per daug netiesos)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
SmackDown, nes ten nera Cenos ir Hogano, uztat yra daug lengvasvoriu is kuriu labiausiai megstu Rey ir Mexicools.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0