Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-07-26, 16:11
2005-07-26, 19:06
Is tikruju tai man abu nelabai patinka.
Fantazy, man tos linijos kazkaip nepatinka, ir gfx'e yra nemazai tuscios vietos, galima buvo pasistengti ir uzpildyti ta tuscia vieta. Dar man ne prie sirdies ta raudona spalva, bet cia tik mano nuomone
O kur borderis(remeliai)?
Skorpio, backgroundas tai toks, hm, "pigus", fontas nlb derinasi, nors apvedziotas gan graziai. Kulku skyles irgi gerai padarytos, nors ju reiksmes abstracte(jei neklystu) tai nelabai suprantu. O kur borderis(remeliai)?
Taigi, viska susumaves, duosiu Fantazy 8.2/10, o Skorpio 6.8/10. Manau Fantazio nors man ir nlb patiko originalesnis uz Skorpio, pas kuri viska gadina bg, jei butu juodas ir ne abstractinis tai manau atrodytu tikrai gerai
Fantazy, man tos linijos kazkaip nepatinka, ir gfx'e yra nemazai tuscios vietos, galima buvo pasistengti ir uzpildyti ta tuscia vieta. Dar man ne prie sirdies ta raudona spalva, bet cia tik mano nuomone
Skorpio, backgroundas tai toks, hm, "pigus", fontas nlb derinasi, nors apvedziotas gan graziai. Kulku skyles irgi gerai padarytos, nors ju reiksmes abstracte(jei neklystu) tai nelabai suprantu. O kur borderis(remeliai)?
Taigi, viska susumaves, duosiu Fantazy 8.2/10, o Skorpio 6.8/10. Manau Fantazio nors man ir nlb patiko originalesnis uz Skorpio, pas kuri viska gadina bg, jei butu juodas ir ne abstractinis tai manau atrodytu tikrai gerai
2005-07-27, 09:38
Fantazy pasakė:
Tai ok aš nugalėjau 8) . Tikiuosi labai nesupykai, kad aš laimėjau?
Nerakinkit temos aš ritoi su tuo susitvarkysiu :wink: .

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Tema yra užrakinta
Į viršų