Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
XEUS turi pilna po retų 1-2 sav mirsiančių rapidshare linkų, neturi laiko atsiiųsti help
Sukūrė XEUS, 2006-01-07, 15:43
2006-01-07, 15:43
Tai va tokia problemėlė, turiu nerealiai daug rapidshare linkų su japoniko pro-wrestlingo klasika (prisiregistravau viename Azijos forume), tų matčų nėra nė viename kitame forume ir niekas jų neperpostina ir apskritai tie matčai labai vertingi, pas mane neįmanoma padaryti, kad siųsčiaus kitaip nei po 1h, o be to sesija, taigi man labai reikia pagalbos, monių kurie pasirinktų tuos linkus ir siųstusi per 2 sav vien juos (na jei keli didvyriai pasidalintų būtų geriau), o po to uploadintų iame forume. Kaip minėjau tai matčai kurie niekada nebuvo niekur uploadinti ir nebebus.
2006-01-07, 17:53
2006-01-07, 18:17
Linkų čia tik truputį pradiai paėriau, greitai mestėlėsiu kur kas daugiau. Beje, praktikai visi failai suzippinti arba surarrinti su passwordu. A jį inau (tiksliau juos abu: vieni su angliku passwordu, kiti su taiwanietiku
, taigi tiems, persiųsiu ir passwordus abu.
2006-01-07, 20:38
2006-01-08, 13:48
XEUS, gal tu kartais tako vartotojas? Tai palengvintu uploadinima
siaip as turiu ftp ten ~300 mb gal free dar yra, tai galesiu ten tau imest kazkiek
2006-01-08, 14:41
shyt, jau beveik sukroviau ka man esi daves i savo ftp, nu px, kai atsisiusi, sekancius i tako ftp imesiu. matchu neatpazystu, nes ten tik skaiciai
2006-01-08, 15:44
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų