Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-02-04, 14:12
aha, as irgi buvau. Labai patiko. nazarethai biski levaj pasirode, seniai prasigere
bet vat purpliai daug geriau pavare, dar dabar desine ausis spengia
ir kaire biski
smoooke on the waaater, fire in the skyy
biski nustebiau kokie zmones surinko, visi tokie gana normalus (kiek pagyvene), nepalyginsi su judas priest, kur vien 14-60 metu metalistai
siaip tai labai patiko, likau patenkintas, dar 10-15 meteliu ir uzsilenkt jie jau gali, juos pamatyt tuirbut buvo vienintele proga lietuvoj 
sekantis koncertas...UDO!!!
sekantis koncertas...UDO!!!
Guest_kurt_*
2006-02-04, 15:34
Guest_kurt_*
As taj kai su draugeliu nuejom i tulika, tai viens kito beveik negirdejom:D ble kaip norejau buti prie pat scenos. Bam - matai kaip mediatorius mete? Bosistas vos ne po kiekvienos dainos po mediatoriu ismetinejo, o po to po smoke on the water dainos kucka kokia ismete. Po to kai dar viena paskutine daina dainavo, tai likusius mediatorius ismetinejo.
2006-02-04, 16:07
tai as bandziau gaudyt, bet buvau kokiais 5-6 zingsniais per toli...
draugas buvo prasibroves arciau, bet jam irgi nepasiseke
vienam prie pat mete, nukrito ant zemes, bet taip niekas ir nerado
man dar ir dabar spengia ausyse, bet po judas priest spenge labiau, ir visas 3 dienas
o i koncus vaziuoju, nes yra draugu (ir mano metu ir suaugusiu) kuriem tie koncai patinka, tai ir vezas mane kartu
and thats alotta fun
2006-02-04, 16:30
2006-02-04, 17:56
DeSerT, Kaune jokie normalus koncai nevyksta, tenka i Vilniu vazinet
2006-02-05, 09:32
praeitais metais nebuvau nei palangoj nei nidoj nei kokiam kitam lietuvos kurorte
visiskai jie manes netraukia
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų