Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Chriss Kanyon pranshe kad jis gejus

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 27

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kanyon pareishke oficialiai, kad "Devil McMahon" atlejdo ji ne del to kad jis prastas wrestleris, ar nebuvo jam storylainu pakankamaj geru, o del to kad jis gejus.
Tokiu budu jis tapo pirmu zhymiu oficialiai tai pripazhinusiu wrestleriu.

Nuotrauka
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
As irgi atleisciau... Maziau tokiu reikia >.<
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąDeSerT, Feb 13 2006, 01:31 PM, pasakė:

As irgi atleisciau... Maziau tokiu reikia >.<

Tai yra nemokejimas toleruoti zmoniu. Dabar pats pagalvok - ar jis ka nors padare, kad ji reikejo atleisti ? O gal dabar reiktu pradeti atleidineti ir tuos, kurie yra kito tikejimo. Juk Vincui tai irgi gali nepatinkti. Ir siaip labai idomu tai, kad dabar wwe yra keli tokie gejiski gimmickai. Ne gejaus, bet tokie, kurie sudaro toki ispudi, kad jis butent gali buti kitos pakraipos, o ku jau tikras gejus, tai ten jau nebetinka. As cia gal ziuriu tik is tos puses, kaip labai tolerantiskas zmogus situo atveju, bet man tai tikrai atrodo durnai. Taciau Vincas yra Vincas - jis gali praktiskai ka nori daryti.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
arba ce gali buti zmogus kuris piktinasi kad jy atleido ir viskas...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 13 2006, 01:56 PM, pasakė:

Tai yra nemokejimas toleruoti zmoniu. Dabar pats pagalvok - ar jis ka nors padare, kad ji reikejo atleisti ? O gal dabar reiktu pradeti atleidineti ir tuos, kurie yra kito tikejimo. Juk Vincui tai irgi gali nepatinkti. Ir siaip labai idomu tai, kad dabar wwe yra keli tokie gejiski gimmickai. Ne gejaus, bet tokie, kurie sudaro toki ispudi, kad jis butent gali buti kitos pakraipos, o ku jau tikras gejus, tai ten jau nebetinka. As cia gal ziuriu tik is tos puses, kaip labai tolerantiskas zmogus situo atveju, bet man tai tikrai atrodo durnai. Taciau Vincas yra Vincas - jis gali praktiskai ka nori daryti.
Jo, taj Goldust ryshkiai nr1.
jordan - comming right up bisexual.

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Feb 13 2006, 02:01 PM, pasakė:

arba ce gali buti zmogus kuris piktinasi kad jy atleido ir viskas...
Ir taip palajdoti save daugumos fanu akyse?

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_astulka_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 13 2006, 01:56 PM, pasakė:

na as visiskai pritariu Tru. ir kiek zinau bet kokia rasine, lytine ar kitokios rusies diskriminacija yra zdrausta konstitucijoje. Ir kokioj amerikoj, jei tik pavyktu irodyt, kad ji atleido uz tai - tai zmogelis galetu praturtet. bet aisku tai sunku irodyt.
o Vincukas be abejo yra dievas - ka noriu ta darau, nors paciam patinka kurt visokius idiotiskus gimmick'us

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na amerikoj taj daug labiau toleruojama. Gatvej daug daugiau ir lesbichiu matosi, ir netgi geju. Nu mergus tai ir buchiuojasi sake normaliai gatvej, visiems px, o gejaj taj labaj arti to buna:D
Bet anyway - che mintis zhymiai gilesne yra.
Kas daugiausiai zhiuri wrestlinga WWE?
Manaw koki 50% sudarytu iki 18 metu amzhiaus. Ir jie megstamus wrestlerius lajko idealajs. O ka jej idealas gejus realiam gyvenime... Ir chia visaj kitox dalykas nej gejaws gimickas...
Taip kad Vinco pozhiuris galima sakyt patejsinamas.
Che tas pac kas valstybes prezidentas butu gejus. Patiktu, visiems? Labaj geras valstybes zhmogus nr1 kaip pavyzdys butu?
m?
Taip kad nerejkia chia jokio bullshit apie diskriminacija ir pan - kalbama apie visaj kitus dalykus (itaka visuomenej ir vajkams). Apie diskriminacija kalbekit, kaj bus atlejstas kox gejus shlavejas, ant kurio visiems gilej px.

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu tarkim man visiskai px butu su kuom prezidentas miega. Nei man tai itakos daro, nei ka. Ta pati galiu pasakyti ir apie wrestlerius. Taciau dar karta pakartosiu - turbut cia tik mano, toleruojancio kitas pakraipas, nuomone.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 13 2006, 02:33 PM, pasakė:

Nu tarkim man visiskai px butu su kuom prezidentas miega. Nei man tai itakos daro, nei ka. Ta pati galiu pasakyti ir apie wrestlerius. Taciau dar karta pakartosiu - turbut cia tik mano, toleruojancio kitas pakraipas, nuomone.
Tau gal px. Dabar.
O dabar pagalvok, ar labaj noretum, kad tavo vajkas, budamas dar kokiu 12-16 metu, zhinodamas, kad jo megstamiausias wrestleris - gejus, pac uzhsimanytu palajpsniuj tokiu but... Ir jau tokiam amzhiuj taptu geujum... Tavo tolerantishkumas neishgaruotu kartajs tada?

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_astulka_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 02:36 PM, pasakė:

Tau gal px. Dabar.
O dabar pagalvok, ar labaj noretum, kad tavo vajkas, budamas dar kokiu 12-16 metu, zhinodamas, kad jo megstamiausias wrestleris - gejus, pac uzhsimanytu palajpsniuj tokiu but... Ir jau tokiam amzhiuj taptu geujum... Tavo tolerantishkumas neishgaruotu kartajs tada?

o cia butu vaiko pasirinkimas. ir isvis jei jis nores gejum buti, jis juo ir bus. nuo tevu niekas nepriklausys.
jis gali juo tapti netgi neturedamas kokio nors idealo, kuris yra gejus. cia prikauso viskas nuo samoningumo ir nuo vaiko auklejimo. jei jis bus normalus vaikas, tai turbut suvoks, kad nebutina daryt viska, ka daro tavo idelas :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 02:36 PM, pasakė:

Tau gal px. Dabar.

O ka man tada reiktu daryti ? Ismesti vaika is namu ? Ka man tada tokiu atveju reiktu daryti ? Juk jo jau nepakeisi. O gal pakeisi ? Taip, kad nemanau, jog tas tolerantiskumas isgaruotu. Juk neissizadesi jo. Aisku, nemanau - tiksliau zinau, kad man tai patiktu, bet tektu su tuo susitaikyti ir gyventi toliau.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 13 2006, 02:50 PM, pasakė:

O ka man tada reiktu daryti ? Ismesti vaika is namu ? Ka man tada tokiu atveju reiktu daryti ? Juk jo jau nepakeisi. O gal pakeisi ? Taip, kad nemanau, jog tas tolerantiskumas isgaruotu. Juk neissizadesi jo. Aisku, nemanau - tiksliau zinau, kad man tai patiktu, bet tektu su tuo susitaikyti ir gyventi toliau.
Nu tai shiaip zhinok labaj giliai manaw, kad Vincas ji atlejdo del tokiu dalyku. Gal ne del to, kad negandintu jaunu vajku pakrajpu, bet bent jau del to, kad ishvengtu didzhiuliu skandalu susijusiu su shiuo dalyku spaudoje.
p.s. Ash neklausiau ka tu darytum. Ash klausiau ar tau patiktu. Acakej ne. Yra labaj menka riba tarp nepatikimo ir tolerancijos, ir kaj kalbama apie shejma, mano suvokimu ta riba yra perzhiangiama, ir taip ir turi buti - turim kazhkokiu budu saugoti shejmas savo.

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai man ir taip gejai nepatinka, bet as juos toleruoju. Tu klausiai ar as toleruociau jei mano sunus butu gejus. As atsakiau, kad toleruociau ir tai priimciau, nors gal tai ir nepatiktu.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 13 2006, 03:02 PM, pasakė:

Tai man ir taip gejai nepatinka, bet as juos toleruoju. Tu klausiai ar as toleruociau jei mano sunus butu gejus. As atsakiau, kad toleruociau ir tai priimciau, nors gal tai ir nepatiktu.
Na ash klausiau ir ar patiktu;) che px.
Pagalvokim dabar kas yra tolerancija.
DLKZ: "priešingos nuomonės ar įsitikinimų gerbimas, pakanta."
taj ash perklausiu, nes vis del to man neitikinamaj nuskambejo:
tu pakanchiai zhiuretum i taj, kad tavo nepilnametis (sakykim 15-16 metu) sūnus yra gejus?
Tik taip arba ne:)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:09 PM, pasakė:

Na ash klausiau ir ar patiktu;) che px.
Pagalvokim dabar kas yra tolerancija.
DLKZ: "priešingos nuomonės ar įsitikinimų gerbimas, pakanta."
taj ash perklausiu, nes vis del to man neitikinamaj nuskambejo:
tu pakanchiai zhiuretum i taj, kad tavo nepilnametis (sakykim 15-16 metu) sūnus yra gejus?
Tik taip arba ne:)

Pakantus - gerbiantis kitų nuomonę, apkantus, tolerantingas. Taip, as gerbciau jo nuomone ir i tai ziureciau tolerantiskai :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nu va. Dabar tixliai zhinaw kad nenorechiau but gimes tavo sunum;)
T.y. iki kol zhmogus pac sugeba viska pilnaj suvokti kazhko kvajlaj ir perdetaj neidealizuodamas (tapimas del gejum del to kad megstamas wrestleris gejus butent to aprajshka ir butu), tevai turi rupintis, kad jis uzhaugtu kaip tvirta asmenybe.
O butent tavoji tolerancija tokiam amzhiuj tokio dalyko kazhin ka ish to vajko uzhaugintu;)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:18 PM, pasakė:

T.y. iki kol zhmogus pac sugeba viska pilnaj suvokti kazhko kvajlaj ir perdetaj neidealizuodamas (tapimas del gejum del to kad megstamas wrestleris gejus butent to aprajshka ir butu), tevai turi rupintis, kad jis uzhaugtu kaip tvirta asmenybe.
O butent tavoji tolerancija tokiam amzhiuj tokio dalyko kazhin ka ish to vajko uzhaugintu;)

Matau, kad visiskai nesupranti, ka noriu pasakyti, tai as ir nebesistengsiu to aiskinti. Beje, paskaityk ir astulkos posta. Tikrai nemanau, kad jei idealas yra gejus, tai zmogus irgi pasidaro gejumi, nors iki tol tokiu nebuvo. Aisku gali buti vienas atvejis is kokio milijono, kur yra isprotejes ir isprotejes nesveikai del to savo idealo. Taip, kad manau, jog zmogaus orentacija tikrai priklauso tik nuo jo pacio o ne nuo aplinkos.

Guest_astulka_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:18 PM, pasakė:

nu nemanau. cia principe tapimas gejimu nepriklauso nuo auklejimo. cia yra zmogaus prigimtis. ir jei tau tevai kals i galva, kad gejai blogai, kad cia gedinga, bet tave trauks prie vaikinu, nu vis tiek tu galu gale tapsi gejumi. negali eiti pries zmogaus prigimti

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąastulka, Feb 13 2006, 03:25 PM, pasakė:

nu nemanau. cia principe tapimas gejimu nepriklauso nuo auklejimo. cia yra zmogaus prigimtis. ir jei tau tevai kals i galva, kad gejai blogai, kad cia gedinga, bet tave trauks prie vaikinu, nu vis tiek tu galu gale tapsi gejumi. negali eiti pries zmogaus prigimti
nu chia dar niex neishtyre, kiek procentu tai priklauso nuo prigimties, o kiek nuo aplinkos.
Ir aplamaj, juk ash kalbu butent apie tokius vajkus, kurie butu linke tapti gejajs del to, kad ju megstamiausias wrestleris gejus. O ne apie tuos kurie, kaip vos ne tu pasakej, "gime tapti gejajs". O butent apie tokio tipo vajkus, apie kuriuos ash kalbu, kalbant, manaw sutixi, kad tevu zhodis/parimas/pamokymas chia ne tik rejkalingas bet ir butinas (15-16 metu vajkuj).

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_astulka_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:29 PM, pasakė:

nu chia dar niex neishtyre, kiek procentu tai priklauso nuo prigimties, o kiek nuo aplinkos.
Ir aplamaj, juk ash kalbu butent apie tokius vajkus, kurie butu linke tapti gejajs del to, kad ju megstamiausias wrestleris gejus. O ne apie tuos kurie, kaip vos ne tu pasakej, "gime tapti gejajs". O butent apie tokio tipo vajkus, apie kuriuos ash kalbu, kalbant, manaw sutixi, kad tevu zhodis/parimas/pamokymas chia ne tik rejkalingas bet ir butinas (15-16 metu vajkuj).

pasakyk kiek procentu paaugliu klauso savo tevu??? tai cia pats tas amzius maistavimui. ir daziausia buna daroma atvirkscia nei tevai liepia ;)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:29 PM, pasakė:

Nu jei kalbant butent apie tokius, kurie priklauso nuo aplinkos tai zinoma, kad tokiai situacijai esant vaikas bus auklejamas nebuti gejumi. Cia savaime suprantama. Taciau as tikrai nemanau, kad tam labai didelia itaka darytu aplinka. Net ne aplinka, o per televizija rodomas wreslteris.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"Nu jei kalbant butent apie tokius, kurie priklauso nuo aplinkos tai zinoma, kad tokiai situacijai esant vaikas bus auklejamas nebuti gejumi. Cia savaime suprantama. "
O taj nebuvo savajme suprantama, kad ash vien apie tokius ir kalbejau? Kad savajme suprantama yra ir tai, kad jej zhmoguj aplinka nedaro itakos, taj tikraj nieko nepakejsi...

"Taciau as tikrai nemanau, kad tam labai didelia itaka darytu aplinka. Net ne aplinka, o per televizija rodomas wreslteris."
Taj kaip tu ivertintum, kiek lemia aplinka ir kiek prigimtis, kad zhmogus bus gejus dar budamas 15-16 metu?
Che procentajs, na grubiai;)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:39 PM, pasakė:

"Nu jei kalbant butent apie tokius, kurie priklauso nuo aplinkos tai zinoma, kad tokiai situacijai esant vaikas bus auklejamas nebuti gejumi. Cia savaime suprantama. "
O taj nebuvo savajme suprantama, kad ash vien apie tokius ir kalbejau? Kad savajme suprantama yra ir tai, kad jej zhmoguj aplinka nedaro itakos, taj tikraj nieko nepakejsi...

Nu kad tu klausi ar mano tolerantiskumas isgaruotu jei mano vaikas taptu gejumi. Ir as tau atsakau, kad NE. Neisgaruotu bet kokiu atveju - ar tai butu nuo aplinkos priklausoma, ar nuo prigimties. Taciau as niekada ir nesakiau, kad aukleciau savo vaiko buti gejumi ;)

Citata

"Taciau as tikrai nemanau, kad tam labai didelia itaka darytu aplinka. Net ne aplinka, o per televizija rodomas wreslteris."
Taj kaip tu ivertintum, kiek lemia aplinka ir kiek prigimtis, kad zhmogus bus gejus dar budamas 15-16 metu?
Che procentajs, na grubiai;)

Tikrai manau, kad kazkur buti toks santykis - 98:2. mano manymu, tai toks amziur ir yra mazdaug to sexualinio brendimo laikotarpis ir ieskojimo, kas patinka o kas ne. Nu cia velgi tok mano nuomone, o ne tikri faktai.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taj 98 kad prigimtis, ar 98 kad aplinka?
Toliau:
Na taj va priejom prie to, ko ish karto nebuvo kaip ish oro kaip klausti:
o ka darytum matydamas, kad sunus linxta buti gejum? t.y. jej mataj kad gali pakejst ta jo kelia, bet grazhiai be jokiu ginchu ir liudesio ar pykchiu.

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:53 PM, pasakė:

Taj 98 kad prigimtis, ar 98 kad aplinka?
Toliau:
Na taj va priejom prie to, ko ish karto nebuvo kaip ish oro kaip klausti:
o ka darytum matydamas, kad sunus linxta buti gejum? t.y. jej mataj kad gali pakejst ta jo kelia, bet grazhiai be jokiu ginchu ir liudesio ar pykchiu.

Cia siaip tai daugiau nei 98 butu, bet siaip kad graziau atrodytu taip parasiau. Is ankstesniu postu, manau, kad supratai, kad tie like keli procentukai yra del aplinkos.

Ka daryciau ? Aisku, kad jei be tokiu gincu butu galima pakeisti jo kelia (nors turbut tai nelabai imanoma), tai taip ir padaryciau. Jei gerai suprantu, tai dabar suki mazdaug link to, kad "Jei tu gerbi jo nuomone, tai, kodle tada bandai ja pakeisti". Jei as manau gerai apie tavo sekanti klausima, tai atsakau iskart - todel, kad as kitos oreantacijos zmones toleruoju, bet nesakau, kad jie man patinka. O ir gyvenime sunui butu lengviau jei jis butu iprastos orentacijos. Tai cia atsakymas, jei dabar zadejai klausti tokio klausimo, o jei nezadejai, tai praleisk tai pro akis ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0