Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-02-22, 23:23
Sitas nelabai geras, pirmas geresnis buvo, jis cia dar gana neblogai pasirode, prajuokino kelis zmones
2006-02-23, 20:02
Nezinau, ka jus ji kritikojat - as perziurejau visa conferencija nuo pradzios iki pabaigos (kai tik ja isklojo WWE.com) ir man labai patiko Ortono komentarai;D Ypac tas jo "No Comment" po Kurt'o. Gal tai mano toks yptaingas humoro jausmas, bet as buvau patenkintas jo pasirodimu;)
2006-02-25, 00:57
Raiden, Feb 23 2006, 09:14 PM, pasakė:
Nu,bet jis cia toks pasikeles,jei matei visa konferencija `MalioK`,tai zinai,kad jis labai kieta vaidino,o kiti juokesi (wrestleriai),bet buvo ir truputi pasipiktine.
O man patiko kai ortonas pasake:No comment,o 619 papilde:No comment,no cojones:)
O man patiko kai ortonas pasake:No comment,o 619 papilde:No comment,no cojones:)
Guest_Raiden_*
2006-02-25, 12:38
Guest_Raiden_*
2006-02-25, 12:39
Jopshtvajroges!!!!
RECES!!!!
ar kaip ten rashos:)
Gi per Conferencijas visi ish visu juokiasi... PVZ per kazhkuria konferencija triplis pasake, kad per WM bet kokiu atveju kovos del dirzho (manaw per RR), o kazhkas po to perklause.. Nu tada ir visi wrestleriai pradejo perklausinet:)
Taj ir ka, chia daunus ish saves padare?
Shiaip, ten vyrauja acipalajdavimo atmosfera, visi nori palengvinti itampa priesh PPV - elementaru, jokiu che ishvedzhiojimo 'daunas', ne eugene gi', ar pan
RECES!!!!
Gi per Conferencijas visi ish visu juokiasi... PVZ per kazhkuria konferencija triplis pasake, kad per WM bet kokiu atveju kovos del dirzho (manaw per RR), o kazhkas po to perklause.. Nu tada ir visi wrestleriai pradejo perklausinet:)
Taj ir ka, chia daunus ish saves padare?
Shiaip, ten vyrauja acipalajdavimo atmosfera, visi nori palengvinti itampa priesh PPV - elementaru, jokiu che ishvedzhiojimo 'daunas', ne eugene gi', ar pan

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų