zinoma, sutinku

as juk ir paminejau pora matcho fizikos detaliu kuriu tikiuosi bet cia tik pora, nenorejau rasyti viso lapo, bet supranti, mano nuomone tokie rezimai kaip ONLINE arba C-A-S BENT JAU MAN tai sudaro beveik visa svr 06 zaidima, t.y. pora pirmu dienu seasona ir seip paprastus matchus gavus zaidima, visus likusius metus online ir superstaru creatinimas

nu i man neatsibosta, del to labiausiai to ir tikiuosi. AISKU jeigu pats matcho idomumas bus visiskai zemas tai jokio idomumo nebus ir online loshti, ir kam reikes kurti cawus jei net losht nenoresim? bet visgi midway gana rimta kompanija mano akyse taigi jau tikiuosi kad padarys kazka BENT jau pakenciamo, o kad galetum zaisti paprastus matchus pries kompa visus metus ir neatsibostu tai as nezinau koky stebukla reikia padaryti.. manau tai neymanoma, nes kompas vistiek gana greitai perprantamas, naudoja tokias pacias technikas....nu gal ant ps3 butu galima sukurti koky super galinga ir ivairu A.I. Ai beje dar ;] tikiuosi kad bus bent jau 8 zmones ringe galimi vienu metu, argi ne smagu butu 4 vs 4 x division match ?
edit: kazkaip tas 4 man tag team kai parasiau kvailai paciam pasirode tai geriau pataisiau i 4 vs 4

kad neprikibtu kas ;]
WWE SmackDown! vs. RAW 2006 online stats:
Owning everyone xD